| ruxycat a întrebat:

BUna ttpu! Am o mare problema, azi tata s-a dus si a baut cteva beri (nu multe) si mama s-a dus si s-a plimbat putin. Mai tarziu au venit amandoi si discutau o problema de familie.Eu am intrebat-o pe mama cv legat de asta (si a vrut sa-mi explice situata a o suta oara) si am inceput sa ne certam si am izbucnit spunandu-i "ce inseamna berile astea" mama s-a suparat ff tare si a inceput sa-mi zica nesimtita nerusinata si ca nu merit nimic si a adaugat ca nu a baut nici o bere.m-amsimtit atat de prost! Dar problema este cum sa-mi cer scuze ca nici nu pot sa dau ochii cu ea! M-am purtat groaznic cepot sa fac? AJUTOR!

8 răspunsuri:
| Nana13HopeAndSucces a răspuns:

Incearca sa ii spui sincer tot ce simti. Nu ai nevoie sa scrii romane, nici sa te ajute oamenii pe net. Trebuie doar sa ii spui si ei cat o iubesti, cat de rau iti pare si ca au fost doar niste cuvinte spuse la nervi, dar nu ai simtit cu adevarat asta. happy

| mgtow a răspuns:

Te-a certat mult sau a zis pe scurt nesimtita ca nu meriti nimic? Daca a baut si te-a certat mult inseamna ca e dependenta de bautura, daca a fost scurta la subiect si a continuat sa isi vada de treaba e bine. Tu poarta-te bine nu ai dc sa iti ceri iertare mai ales ea te-a jegmanit.

| ruxycat explică (pentru mgtow):

Nu ea a baut ci tata ea era ok dar amcrezut ca a baut si ea si nu m-a certat mult...nu stiu cum sa-i cer scuze, a fost vina mea!

| mgtow a răspuns (pentru ruxycat):

Spune-i ca a fost o neintelegere si dai o imbratisare.

| ruxycat explică (pentru Nana13HopeAndSucces):

Dar oare o sa mearga? Nici eu nu m-as putea scuza...

| Francu_Miandru_1990 a răspuns:

Elibereazate de tot si du-te la mama ta si inercati sa discutati! baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are o problema cu bautu maicata?
daca nu, nu vad de ce te-ar interesa daca bea ea sau nu--

| MilkWithCereals a răspuns:

Spune-i ce simti, fii sincera, spune-i ca iti pare rau si ca nu ai procedat cum trebuie. Asa e cel mai bine. happy