| Floryfloooo a întrebat:

Bună visul meu a fost sa am o familie sunt o persoană bună nu am înșelat in nici o relație ofer totul dau totul in relația respectivă.dar am avut in 3 relati in toate ghinion de si au fost de anii toate 12 ani 2 ani si 7 ani in toate am fost înșelată mintită unde greșesc oare sincer ajung sa cred ca oamenii doar se folosesc de mine ca sunt prea naiva pentru generația asta si nu-s nebuna si nici paranoica ofer spațiu nu îmi place sa controlez persoană de lângă mine nu stau cu gura pe el non stop, Stiu sa le fac pe toate. sunt independenta financiar castig cat 3 salari poate la un loc de si lucrez 3 ore deci am timp pentru partener gătesc, sunt fidelă si implicata dar de ce am problema asta aaa si nu ma vait ca ma doare capul si totuși ce lipsește ce nu fac bine? Tot ce mi-am dorit a fost sa fiu iubita sa pot sa am o familie frumoasa dc nu am parte ce fac greșit

4 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Inainte de a vrea o familie ai nevoie de un barbat matur, cineva care este pe acelasi drum cu al tau si da, unii barbati se prefac ca te inteleg cand de fapt ei vad o altfel de viata.
Nu este bine sa lasi prea mult spatiu mai ales cand alegi sa iti intemeiezi o familie cu cineva, trebuie sa existe din ambele parti incredere, respect si nu doar din bun simt, ci din dorinta de a te completa cu cealalta persoana.

Ce ai invatat din aceste 3 relatii de lunga durata? De ce ai asteptat atat ca intr-un final, sa vezi ca aceste persoane pleaca?
Poate ca toti acestia au ceva in comun si tu ai regasit acel ceva in fiecare dintre ei. Evident ca nu stim noi alegerile si ce viziune ai despre parteneri, insa ar fi intelept sa cauti raspunsuri din trecutul tau pentru a intelege intrebarea "de ce eu?"

| ValentinMihai78 a răspuns:

Problema asta e cam complicată! Nu ai găsit decât persoane pe interes și nimic altceva!
De asemenea, nu putem arunca vina doar înspre bărbații pe care i-ai avut!
Pe tine te-ai analizat? Ce defecte trupești, sufletești, emoționale ai? Cu ce "bagaj traumatizat" ai venit din copilărie? Ai căutat un "tată" pe care nu l-ai avut? Ce vârstă ai acum? 35+?

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Ia-l mai urat fața de tine cu multicel. sa te pretuiasca, sa nu aiba sanse la ceva mai bun ca sa calce stramb.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde foarte mult cum arati, ca barbatii vor femei slabe, plus daca esti curata te machiezi cu gust te imbraci elegant nu provocator, nu bîrfești nu esti geloasa nu esti pusa pe scandal nonstop, ca degeaba tu vrei doar el sa fie un om bun dar tu nu, trebuie si tu sa faci schimbări, gindeste te ca ceva este si la tine de te au parasit toti, ai avut 3 relatii 3 barbati care te au abandonat te au inselat, gîndeste te ca ai si tu o vină, analizeaza te si vezi unde ai gresit, copii ai? Ce varsta ai? Ca degeaba esti independenta financiar dar esti zgîrcită lui nu i dai nimic, noi nu stim xcum esti tu, dar tu stii cum esti si ce anume din comportamentul tau ia alungat, gindeste te ai avut 3 relatii nu una sau niciuna, si toate 3 au eșuat, din vina cui? Asta tu stii din vina cui te au parasit?