| valentina2728 a întrebat:

Bună ziua, am nevoie de un mic "ajutor"…credeti ca pot avea ceva, farmece asupra mea? E o poveste foarte lungă…de adolescenti sa zic asa, suntem foarte tineri, na. Eu am fost impreuna cu un baiat, de la sfârșitul lui 2021 am inceput sa vorbesc cu el.
Apoi prin mai-2022 ne-am despartit. 6 luni am stat fara niciun contact. După 6 luni mai târziu ne-am reîmpăcat.
Dupa acele 2 luni impreuna, ne-am despărțit din nou, iar in martie, 2023 ne-am impacat din nou.
Am stat impreuna din martie pana in decembrie 2023 deci de 6 luni am fost tot asa, fara niciun fel de contact…pana acum 2 saptamani, ma bateam cu pumnii in piept ca l-am uitat, ca nu-mi mai pasa de el si chestii se genul si adevarul este că, da, chiar simteam pe bune ca nu mai am nicio treaba cu el sau lucruri de genul…iar acum de vreo saptamana ma gandesc incontinuu la el, exact ca data trecuta, dinainte sa ma impac ultima data cu el…Mentionez ca de fiecare data ne desparteam din motive banale…el are 21 de ani, eu aproape 18. Cred ca mi-a fost prima iubire, mai ales ca am trecut prin atatea. Ideea este ca această chestie cu "cred ca imi e dor de el" sau "cred ca inca il iubesc", incepe numai dupa 6-6 luni…data trecută inainte sa ne impacam, tot dupa 6 luni de la despartire, m-a luat dorul de el. Acum, tot dupa 6 luni si exact aceeasi data si de asta ma intrebam, poate am ceva farmece asupra mea fiindca mereu imi vine sa ma intorc la el numai dupa 6 luni. Adica, am mentionat ca pana acum putin timp n-aveam nicio treaba cu chestia cu "dorul". Mentionez ca in momentul de față am o relație aproape 3 luni…, stiu ca e putin, dar e cam "serioasa"… adica ne-am cunoscut familiile intre noi, neamurile, suntem foarte apropiati si e totul in regula… dar deodata, BRUSC, mi s-a intamplat chestia asta…si nu stiu ce sa fac. Acum daca ma uit la vreo poza cu fostul sau aud vreo melodie mai trista, plang brusc cu gandul la el. Pe cand, pana acum 2 saptamani, puteam sa ma uit ore in sir la pozele cu el si n-aveam nici pe naibahappy ba chiar spuneam ca nu-mi mai pasa si jur, chiar nu-mi păsa.
Acum nu stiu ce sa fac…probabil daca n-as fi fost acum cu baiatul acesta, poate ma impacam cu fostul…si chiar tin la el…dar cred ca cel mai mult mă ține faptul ca stiu ca ma iubeste sincer iubitul meu actual…

7 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Nu am citit decât prima propoziție, pentru că nu are rost să citesc restul. Răspunsul este "NU".

| ioana748 a răspuns:

Citeste rugaciunea Sfantului Ciprian.
Apoi, de ce sa te desparti de cineva care te iubeste pentru cineva de care te tot desparti.
Fostul nu mai exista. Acum esti intr o relatie, care pare serioasă.

| Lupică27 a răspuns:

Ce probleme au unii domne...

| adryang78 a răspuns:

Nu-s farmece, ești tu prea nehotărâtă. happy

| LisaJulie a răspuns:

Nu exista asa ceva, nu exista farmece, blesteme și visele nu înseamnă nimic asa cum nici horoscopul nu te poate influența! Astea sunt povesti vechi inventate de ghicitoare și prezicătoare ca să facă bani!

| Nonameagain a răspuns:

Pfui, si eu am citit doar prima propozitie.
Mai copii, aveti pretentia ca sunteti educati, folositi tehnologia, ii blamati pe batrani si totusi... credeti in farmece.
O femeie poate fi fermecatoare prin comportament, educatie, aspect (igiena are si ea rolul ei), dar nu face farmece la vrajitoare sau cu popii.
Daca tu nu stii sa te comporti cu un barbat, inca nu esti pregatita de o relatie, de o casnicie, de nimic. Nu ai educatia necesara in acest sens. Nu mai da vina pe altii.

| ionutarau a răspuns:

Da, exista. mergi si discuta cu un preot de la manastire!