| Alex29061992 a întrebat:

Buna ziua oameni dragi! Repostez o întrebare datorita unor anume răspunsuri (suna ciudat așa e?) vreau sa am curajul necesar si puterea necesara sa fiu indiferent in relație, la modul sa nu mai fiu eu ala care lupta incontinuu si care vrea sa faca doar bine, ma gândeam sa iau legătură cu un psiholog sau ceva de genul, vreau sa fiu puțin mai nepăsător (dar cu limita) si sa demonstrez ca persoana de lângă mine ma poate pierde si ea, nu numai eu pe ea.
Ideea e ca eu fac cam totul in casa si fac orice sa o vad fericita, dar ma gândesc ca nu sunt de ajuns, nu prea am încredere in mine.
Cum as putea sa fac sa fiu mai rece? Sa arat putina indiferență? (nu vreau sa o pierd) dar nici nu vreau sa fiu disperat.
Mulțumesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| Mihaa890 a răspuns:

Dacă înseamnă că "te lupți", sa demonstrezi, nu prea ai încredere în tine... Ea te-a simțit un om slab și te cam manipulează. În iubire nu exista asa ceva, sa te lupți pentru atentia ei, teama de a nu o pierde... Îmi miroase a relație toxica. Poți merge unde vrei, și la psiholog, dar e cazul sa te resetezi și să-ți dai seama de compatibilitatea voastră. Și eu am trecut prin asta.

| Alex29061992 explică (pentru Mihaa890):

Mulțumesc! Cam cum as putea sa " ma resetez " ca e ceva nou pentru mine

| Mihaa890 a răspuns (pentru Alex29061992):

Nu pot sa ți trimit mesaj, nu știu de ce...

| Mihaa890 a răspuns (pentru Alex29061992):

Statusul meu nu mi permite sa ți trimit mesaje. Pe al tău l am primit...

| Mihaa890 a răspuns (pentru Mihaa890):

Ți am scris pe Instagram

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa stati de vorba impreuna, foarte calm si lucid (pentru a nu se jigni) si sa va spuneti reciproc la ce va angajati si ce pretentii aveti in relatie.
Dupa aceasta discutie, trebuie sa incercati fiecare sa va tineti de angajamentele si sarcinile stabilite.
Pe parcurs, se pot face observatii calme de atentionare, daca careva nu se tine de intelegere.

| CodrutElian1990 a răspuns:

O sa poti? Nu cred. Intra in felul tau de a fi.