|

Buna ziua/seara/dimineata TPU! Am niste probleme. Am la scoala o prietena foarte emotionala care poate manipula orice om de pe Pamant. Eu am fost una dintre victimele ei. Nu de curand a tot zis ca se sinucide in fiecare zi pentru ca mama mea mi-a zis sa ma indepartez de ea. Am reusit sa o duc la un terapist dupa o luna dar m-a marcat pe viata. Acum cateva minute pretenul ei (nu iubitul) m-a intrebat daca vrea sa iesim la o intalnire (mama ei a pus-o sa dezinstaleze aplicatiile de vorbit, dar astazi a lasat-o si el i-a zis ca ma va intreba si a inceput sa zica cum are depresie si: Level Depresie 90%. Noi de obicei vorbim in Engleza dar asta a fost o exceptie. Am fost si inca sunt. Imi este frica sa mai deschid orice aplicatie pentru ca efectiv a pus stapanire pe mine si sunt un sclav.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti un slav? adica de origine slava laughing
Nu stiu ce insemna termenul foarte emotionala, nu exista in dictionar.
Prietena ta are probleme cu capul nu este emotionala.
Nu am inteles prea bine ce ai vrut sa zici, cum a pus stapanire pe tine? Daca nu vrei sa mai discuti cu un om numai discuti si gata.
Pun pariu ca ai 12 ani maxim.
Pe mine nu are cum sa ma transforme in; slav; prietena ta pentru ca sunt latin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mda Popirina, gravă situație

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred că și tu ai nevoie de un "terapist", adică un psiholog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai, eu te-as incinge putin. Putin mai mult de te-ar gasi dracii si nu ai mai putea sa mergi vreo luna si jumatate. Si pe tine si pe aia de-si zice prietena sau ce zice ea ca e. Nu am inteles nimic din ce ai scris, dar mi-e clar ca esti un analfabet.
Eu cred ca voi nu ati dat cu nasul de problemele adevarate ale vietii. Cand veti da cu nasul de reale probleme, va veti trezi, dar trezirea va fi brusca.
Inchipuiti-va ca nu aveti ce sa dati unui copil de mancare, ca unul dintre parinti are nevoie de ingrijire permanenta si exemplele pot continua.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează