Nu sunt eu aia ''suferinda''. la cat ma enerveaza, merita si el o mica ''bataita''. ''mwuahaha!
Compatibilitatea Cu cat aveti mai multe in comun,cu atat mai bine. Iubita nu trebuie sa iti fie doar iubita, ci si cea mai buna prietena, sa faceti cat mai multe impreuna si sa gasiti placere in asta( nu doar sex). Parerea mea, sunt cam cu mintea adormita acum, cred ca ma apuc din nou de cafea.
Sa vorbesti frumos cu ea, sa te comporti normal, ca daca nu te comporti normal, poate vei da gres cu ceva si te vei simtii nasol, sa fii dragut cu ea si sa ii duci o ciocolata pe saptamana daca se poate
Comunicare si acceptarea faptului ca si celalalt are dreptul sa greseaca. Eu am fost casatorit de doua ori. Prima sotie nu comunica, era ascunsa. N-a mers. Acum am 23 de ani de casatorie si nu cred ca sunt multe casatorii asa de solide si fara mari probleme.
În cazul meu, dânsul mi-a spus ca atunci când ne certăm, să-mi amintesc de momentele frumoase petrecute împreună. Lucrul ăsta mă motivează să-mi cer iertare.
Nu exista o cheie sau un secret cand vine vb de relatii! Din punctul meu de vedere, sunt cateva lucruri destul de importante si anume: comunicarea, respectul si increderea! Si vb din propria experienta (9 ani de relatie)