Pai ti-a spus ff clar ca a reactionat la nervi...deci a intervenit apoi judecata si si-a cerut scuze ..ideea e insa daca se repeta? accepta-le dar precizeaza ca a doua oara dai ingore
Poate chiar era nervos si si-a varsat nervii pe tine! nu este nimic in neregula!
Si-a recunoscut vina, si a cerut scuze!
Frumos din partea lui!
Ca sa vedeti, dupa ce a vazut postata intrebarea aceasta, m-a intrebat ce e in neregula cu scuzele lui, i-am explicat si mi-a spus ca lui i s-ar fi parut un gest frumos, poate putin ciudat asa dintr-o data si ca ma intelege.
Si acum am aflat ca m-a sters din lista lui de prieteni si nici nu pot sa-i trimit mesaj!
Poate a fost o reactie de moment, caci poate ii era gandul in alta parte, sau o enervase cineva, important este ca si-a recunoscut vina si si-a cerut scuze, sau poate i-a bagat cineva prostii in cap.
Scz intelesesem ca in viata reala nu pe TPU.Dar avand in vedere ca pe TPU tot ce pot spune este ca nu mie se pare normal faza cu messengerul.Mai bine ignora-l.
Eu n-am de ce sa il ignor, ca nu mi-a dat mie mesaje
Nu eu am pus intrebarea asta.
Putea sa ii zica ceva si printr-un mesaj pe TPU. Nu ii trebuia id-ul de messenger pentru chestia asta.
Buna,cred ca daca are astfel de apucaturi nu o sa i se revizuiasca comportamentul
Ia parut bine ca te-a jignit si dup aia ca sa pastreze aparentele ti-a cerut scuze.
Sa ignori utilizatorul. Poate ca s-a mai gandit si a crezut ca printr-un mesaj pica ceva.