| anabelisa a întrebat:

Ce parere ati avea despre o persoana care v-a raspuns la intrebare,v-a jignit si te surprinde cu un mesaj de genu:"Scuze,chiar nu am vrut sa te jignesc,am reactionat la nervi..."
M-i s-a parut putin dubios, asa dintr-o data sa-mi ceara scuze.
Poatre fi ceva in neregula?
Ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putea sa ii zica ceva si printr-un mesaj pe TPU. Nu ii trebuia id-ul de messenger pentru chestia asta.

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lași problema cum a picat și îți vezi de treabă.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Ii pare rau ca te a jignit... vorbeste cu el vezi ce vrea

| doc69 a răspuns:

Pai ti-a spus ff clar ca a reactionat la nervi...deci a intervenit apoi judecata si si-a cerut scuze ..ideea e insa daca se repeta? accepta-le dar precizeaza ca a doua oara dai ingore

| IloveME a răspuns:

Poate chiar era nervos si si-a varsat nervii pe tine! nu este nimic in neregula!
Si-a recunoscut vina, si a cerut scuze!
Frumos din partea lui!

| anabelisa explică:

Ca sa vedeti, dupa ce a vazut postata intrebarea aceasta, m-a intrebat ce e in neregula cu scuzele lui, i-am explicat si mi-a spus ca lui i s-ar fi parut un gest frumos, poate putin ciudat asa dintr-o data si ca ma intelege.
Si acum am aflat ca m-a sters din lista lui de prieteni si nici nu pot sa-i trimit mesaj!

| ema_2625 a răspuns:

Poate a fost o reactie de moment, caci poate ii era gandul in alta parte, sau o enervase cineva, important este ca si-a recunoscut vina si si-a cerut scuze, sau poate i-a bagat cineva prostii in cap.

| anabelisa explică (pentru ema_2625):

Bine,pelanga asta mi-a mai trimis mesaje cum ca ar vrea sa vorbim pe messenger.
Totusi!

| ema_2625 a răspuns (pentru anabelisa):

Poate vrea sa iti explice de ce a reactionat asa, o avea vreun motiv si vrea sa ti-l spuna aparte.Eu zic sa vorbiti si vezi ce vrea si apoi ma anunti si pe mine sa vad daca este ceva dubios.

Deja si-a cerut scuze de nu stiu cate ori si ma intreba daca mai sunt suparata, desi chiar nu fusesem.
Exagerat, cred eu!

| ema_2625 a răspuns (pentru anabelisa):

Dar daca incearca sa vorbeasca cu tine pe messenger inseamna ca vrea sa imi spuna ceva.Vezi despre ce este vorba.

| ema_2625 a răspuns (pentru ema_2625):

Vrea sa iti spuna ceva

| ema_2625 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scz intelesesem ca in viata reala nu pe TPU.Dar avand in vedere ca pe TPU tot ce pot spune este ca nu mie se pare normal faza cu messengerul.Mai bine ignora-l.

Multumesc pentru sfaturi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ema_2625):

Eu n-am de ce sa il ignor, ca nu mi-a dat mie mesaje big grin
Nu eu am pus intrebarea asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ema_2625):

Putea sa ii zica ceva si printr-un mesaj pe TPU. Nu ii trebuia id-ul de messenger pentru chestia asta.

| alexutza071 a răspuns:

Buna,cred ca daca are astfel de apucaturi nu o sa i se revizuiasca comportamentul

| Cuniska a răspuns:

Ia parut bine ca te-a jignit si dup aia ca sa pastreze aparentele ti-a cerut scuze. big grin

| anabelisa explică (pentru Cuniska):

La asa ceva m-am gandit si eu. Oricum, sunt prudenta pentru ca nu stii niciodata cine se poate afla in spatele unui ecran!

| accescrang a răspuns:

Sa ignori utilizatorul. Poate ca s-a mai gandit si a crezut ca printr-un mesaj pica ceva.

| razvanme87 a răspuns:

Poate a crezut ca ii scrie altei persoanewinking