Eu zic că e mult mai frumos cu rudele, pentru că într-o zi nu veți mai avea parte de un astfel de revelion. Cu prietenii ai timp toată viaţa.
Sărbători fericite!
Dupa parerea mea Craciunul este pentru familie iar Revelionul ar trebui petrecut cu prietenii...
Eu zic sa l faci cu prietenii, e mai distractiv decat sa stai cu rudele.Craciunul e pentru familie, Revelionul e pentru distractie.
Alege cu cine vr... alegerea ta
alege cu cine te simti cel mai bine si cu cine te simti in largul tau:*
trebuie sa te simti bine de revelion
Buna!
Eu doar Craciunul il petrec in familie. Dar eu as zice ca revelionul sa-l petreci cu prietenii. E alta chestie, poti sa faci ce vrei ( sa bei, fumezi eventual, sa te imbeti si alte chestii.) Deci bafta la decizii.
Daca vrei sa te distrezi si sa bei si sa faci tot ce vrei fal cu prieteni daca esti mai sentimental/a si iti iubesti familia binenteles cu rudele
Cu prieteni, deoarece cu rudele probabil ai sarbatorit Craciunul. Revelionul este o ocazie de petrecere alaturi cu prieteni spun eu.
Prietenii ți-i alegi singur(ă) - în vreme ce neamurile ți-s băgate pe gât de natură.
Evident că o petrecere cu prietenii pe care i-ai selectat deja e net superioară calitativ unei petreceri cu mult băbăret și moșnegăret cu care n-ai nimic nici în clin nici în mânecă de cele mai multe ori.
anonim_4396 întreabă: