anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac daca sotia mea nu se mai simte atrasa de mine? Suntem casatoriti de mai bine de 5 ani, dar suntem impreuna de aproape 10. Problema mea e ca ea n-a fost niciodata cea care sa initieze o partida de amor niciodata, mereu am simtit ca trebuie sa trag de ea. Acum, de cand am incetat eu sa mai propun, asta se intampla cam o data – de doua ori pe luna, cand zice si ea "hai sa mai facem si noi...", dar n-am mai simtit niciun pic de pasiune de ani buni. Suntem cei mai buni prieteni, aratam bine

Răspuns Câştigător
| crisa a răspuns:

Recucereste-o!
Iar atata timp cat exista afectiune, prietenie (zici ca sunteti cei mai buni prieteni), este ok! Focul pasiunii se stinge in timp, nu stiai? Il mai poti reaprinde prin mici trucuri, dar va dura cat un foc de paie!winking
Cea mai buna "resuscitare" in cazul asta ar fi o vacanta. Undeva unde sa-i placa ei.
Daca nu se poate (nu e timp, nu sunt bani, etc) atunci surprinde-o cu gesturi pe care le faceai la inceputul relatiei. Stii tu bine care. Rezultatele nu vor intarzia sa apara!winking

11 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

Asa ai obisnuit-o ea stie ca trebuie sa iti indeplineasca dorintele, in momentu in care nu mai ai initiativa ea crede ca nu o mai doresti, ca ai altceva de facut, ca poate ai pe altcineva, si toate gandurile negre se plimba prin capu ei, fara sa se gandeasca ca o ambitie de cocos te face sa nu mai ai initiativa si sa nu se mai simta dorita. Incearca sa discuti cu ea acest lucru si sa-i spui ca nu faptul ca nu o mai doresti te-a facut sa nu mai ai initiativa ci doar ai incercat sa vezi cat de mult poate trece pana sa doresca ea acest lucru. Cred ca ea a mai dorit asa ceva dar nu a avut curaj sa spuna, poate e vinovat si stresu cotidian si treburile gospodaresti. Incearca sa o ajuti prin casa si zii ca vrei sa faceti treaba impreuna pentru ca apoi sa aveti timp si de o partida de amor sau mergi in concediu numai voi doi si zii ca doresti asta pentru a va simti bine impreuna. INCEARCA O A DOUA LUNA DE MIERE si cred ca totu se va rezolva.

| yami a răspuns:

Schimbati ritualuri invechite: nu va mai culcati la aceleasi ore, aceleasi programe tv, cafeaua de dimi la ora exacta, ...mobilierul schimbat, nu neparat cumparate noi, ceva modificat in casa(sau macar patul), pozitii noi,(putina imaginatie in patwinkingsau oriunde in casa, .si tb discutate toate sub forma de joc, intrati amandoi in zona asta: lasati mesaje erotico-amuzante, in cutiuta de la parfum, in sertare de lenjerie intima, in cutia de paine, in papucii de casahappy, si le duceti la indeplinire intocmaiwinking.intreab-o ce-si doreste, ce simte, ce-i place.asta sa fie o data cand faceti o baie cu spuma parfumata sau dupa un masaj cu ulei special pentru astfel de momentebig grin

| Mia_8661 a răspuns:

De ce intotdeauna femeia trebuie sa fie cea care sa initieze? ia incearca si tu ma rog de cate ori e nevoie, poate ea mai are si alte griji, copii de exemplu...la un moment dat dupa atatia ani de casnicie devine rutina dar daca mai iubesti trebuie si sacrificii, fara atata vaikareala, sau poate e alta problema?

| cristinela a răspuns:

Si eu si sotul meu am avut asemenea probleme, eu fiind o fire mai rece in general.Sa iti spun ce s/a intamplat cu noi>ne/am mutat in Spania, nu ma mai stresez in privinta banilor si a altor neajunsuri si cel mai important si mai frumos lucru este acela ca sotul meu nu uita in nici o sambata(doar atunci mai prinde deschis la florarie cand vine de la munca) sa am un buchet de flori pe noptiera in dormitor! Faza cu florile poti sa o incerci si tu, sau alte mici surprize de genul acesta.Pentru o femeie, conteaza un mic gest de iubire, uneori mai mult ca o partida de sex.Si adu/ti aminte cum o alintai la inceputurile voastre...nu ar strica sa mai folosesti acele cuvinte si acum!

| miha2010 a răspuns:

Interesanta chestie aceiasi problema am avut-o si eu cu sotul meu dar a trecut pentru ca am comunicat si i-am explicat ce ma deranja si in timp problema sa mai remediat. Mi-a zis ca era prea stresat si ca pur si simplu se gandea la cu totul altceva decat la sex! Incearca sa mai schimbi tactica, mai mult romantism mai mult preludiu, un cadou dragut:o lenjerie intima sexy, sampanie, flori sunt atat de multe idei... Faptul ca mai sunteti impreuna si acum dupa atata timp spune multe...se spune ca dragostea dureaza 3 ani dupa care intervine respectul si obisnuinta nu lasa asta sa devina o relitate in casatoria voastra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multe femei se simt "cotropite" de dorinta barbatului si nu apuca sa-si descopera, trezeasca, simta propria dorinta. Si eu cred ca prin comunicare se lucreaza la asta. Spune-i ce te macina si spune-i ca iti doresti sa fie bine pentru ea, sa se simta bine. Poate sa-ti povesteasca ce i-ar placea, ce fantezii are etc.

Am mai vazut undeva o chestie draguta... Daca accepta, puteti sa luati doua boluri, unul pentru tine si unul pentru ea si sa scrieti fiecare pe biletele ce gesturi v-ar placea sa primiti de la celalalt, descoperind in fiecare zi cate un lucru nou care ii face placere partenerului.

Sugestia mea este sa ai o discutie cat mai senina cu ea, sa nu sune dramatic. Cred ca o viata sexuala misto este una jucausa, in care zambesti si razi mult happy Jucati-va impreuna si sigur o sa fie mai ok happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cadourile nu te ajuta, opresc focul pe moment dar jarul ii tot acolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine ar fi sa ii faci o surpriza de genul:astepti sa vina ziua de aniversare a sotiei tale. tu pregtesi un tort frumos inainte cu o zi fra sa afle si cand vine ziua stai de vb cu ea. ii spui mai pe ocolite ca ar trebui sa se destrame iubirea voastra si fel si fel de chesti de genul asta. dar o ti mai mult pana aproape incepe sa planga ok. apoi ii aduci tortul si ii urezi la multi ani si ca a fost o gluma.cu okzia asta vezi intr-adevar daca te mai iubeste si iti spun eu ca te va iubi dupa si mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceasta problema am si eu.

| palade_gina a răspuns:

Uf, nasoala situatie! Iti recomand sa ii mai faci cate o surpriza sotiei tale, care sa o faca sa se simta dorita si apreciata si sa se simta datoare sa intoarca favorul. Ce-ar fi daca ai rezerva o masa la un restaurant frumos si i-ai spune pe nepusa masa: "fa-te gata, in doua ore plecam, vrei sa-ti pui rochia aia in care esti atat de sexi?". Apoi, cand va intoarceti, sa ii oferi un preludiu ca la carte, fara sa o intrebi inainte daca vrea, sa o saruti atat de pasional incat sa nu-i mai stea mintea la altceva? Si poti sa provoci tu partide de amor fara sa vorbiti despre asta, ca se duce farmecul. Dar ai grija, nu insista daca nu vrea, iar, daca se lasa dusa de val, atat-o mult timp pana isi iese din minti s sare ea pe tine... Astea sunt deja clisee, dar n-ai idee cat de bine functioneaza! Succes

| veronica_popescu a răspuns:

Incearca sa fii foarte dragastos cu ea si mai faci gesturi poznase din cand in cand, care sa o faca sa se simta sexy si irezistibila, asta e cea mai buna cale sa stimulezi libido-ul unei femei! Ciupeste-o de fund, in public, atunci cand nu e nimeni atent, sau opreste liftul intre etaje si sarut-o ca nebunul; la o masa in familie, atinge-i coapsa pe sub masa, etc. bafta!