| CB a întrebat:

Cum as putea sa îi explic mamei mele sa nu se mai amestece în lucrurile mele? Am incercat de atatea ori sa îi explic ca sunt lucrurile mele, intimitatea mea dar ea se tot baga sa imi faca curat desi este curat...
Ceva sfaturi?

11 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Te rog sa ma scuzi ca nu am sa fiu de acord cu tine. Parintii sunt singurii oameni pe lumea aceasta care isi permit sa intre in intimitatea ta. Nu o fac sa te supere ci pur si simplu din dorinta de a sti totul despre copilul lor. Pentru a te proteja, prin experienta lor. Ai putea sa colaborezi foarte mult cu mama ta si sa nu ajungi in situatia pe care doresti sa o creiezi. Mama este singura care poate sa te ajute in multe probleme de viata, chiar daca esti casatorita si ai familie. Cauta sa o intelegi, discuta cu ea si fa tot posibilul sa fiti o familie fericita.

| Dizzydizz a răspuns:

:O
lol
asa si mie bagstraight face
m-am saturat in pm
pune lacat la usa
sau i ati o cutie ceva cu lacatstraight face
puneti tot acolo
oriqm cu vb buna nu merge iti garantez
si nici cu tipatu
d faptthinking
d cand ma tip la ea nu prea umbla
sau daca nu, umbla i si u la ea
schimba rostu la lucruri sa vada cum e
imprumutai o bluza de a ei un ruj
ceva care sa o deranjeze

| anss23 a răspuns:

Explica-i in continuare.

| cosima11 a răspuns:

Nu stiu.si eu i-am spus de multe ori ca la mine in dulapioru cu chestiile mele sa nu se bage.la haine nu-i zic nimic daca imi afce ordine, da nu si acolostraight face i-am spus sa nu se mai bage ca stiu eu ce am acolo si daca ea le aranjeaza dupa bunu meu plac eu nu mi le mai gasesc.am incercat de multe ori sa ii spun sa inceteze si pana la urma s-a conformat.ai putea sa-i spui ca nu ai nimic de ascuns si chiart daca umbla prin lucrurile tale, tot nu o sa gaseasca nimic.sau. nu stiu ce altceva a spun...cred ca exista o doza mare de curiozitate.big grin

| Beatrice a răspuns:

Da, zii ca numai esti un copil.winking Si iti poti face curat singur/a.Si cand vezi ca iti umbla iar prin lucruri zii asa : "Hey, mamy da ce faci?big grin E curat lasa nu mai umbla tu... Daca e dezordine zii si o sa fac eu " sigur o sa inteleaga ideeawinking
Take it easywinking

| Ea12345 a răspuns:

Asa sunt mamelelaughing
Totusi, de ce te deranjeaza, avand in vedere-presupun- ca tu nu ai nimic de ascuns?smug

| Ea12345 a răspuns:

@dyddyyyx18, am presupus. Daca ar avea lucruri de ascuns, ar deranja-o cee face mama.Si pe mine ma controleaza, dar cum nu am nimic de ascuns, nu ma deranjeaza.happy

| dyddyyyx18 a răspuns:

Si eu am prb asta. sad
pai, nu stiu, incearca sa-i explici ca ai crescut si ai nevoie de intimitate.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Nu-l asculta pe kiduuu. Mai degraba merge cu vb buna decat cu tipete si usi trantite. Explica-i o data, si inca odata, poate te intelege si pe ubatting eyelashes
@lory: da` de unde stii tu ca n-are nimic de ascuns?

| TaylorSwift a răspuns:

Pai inchide-ti usa cu cheia, si ia cheia la tine! Sau asazate odata langa ea, si incepeti sa vorbiti si sa discutati. Spune-i ca acum esti mare, ca poti sa-ti faci curat si singura si ca ai lucruri intime care ea acum nu trebuie sa le vada. Si daca nu vrea sa inteleaga ori alegi sa-ti inchizi camera(mai sus detalii) sau sa-i spui ca daca umbla in camera ta vei umbla si tu in camera ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai avea nimic de ascuns, si ai fi o buna prietena cu mama ta, nu ar fi o problema.deci tu faci o problema din asta. daca est la o varsta potrivita da, poate sa te deranjeze. dar daca esti ca acele doua plecate de acasa cu 1000 de lei la 14, respectiv15ani nu te agita asa tare.stai cuminte si vezi-ti de treaba.adica scoala, ajutor in casa, curatenie si ordine.