| Aldutssss31 a întrebat:

Cum as putea sa-mi conving părinții sa ma lase sa-mi iau copilul acasa? Am aproape 19 ani, am un copil de 7 luni jumate, după nastere m-am mutat cu tatal copilului, intre timp ne-am certat si eu am fost nevoita sa ma mut la ai mei.Copilul a ramas la el. Daca s-ar muta la mine nu ar trebui sa-mi dea bani pentru copil, as primi postnatal pana la 2 ani si dupa as da-o la cresa si as putea lucra, deci nu ar fi nevoie de ajutor financiar din partea lor.

Răspuns Apreciat de Editori
| Anuket a răspuns:

Ai devenit mamă, iar copilul trebuie să stea lângă mamă, e datoria ta să ai grijă de el. Din moment ce părinții tăi nu-s de acord, nu trebuie să te bazezi pe ei pentru îngrijirea bebelușului, decât când vor dori ei să o facă. Nici nu știm motivul pentru care nu acceptă copilul, ca să se poată sugera o soluție.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"sa-mi conving părinții sa ma lase sa-mi iau copilul acasa?"

e copilul tău, nu trebuie să convingi pe nimeni, il iei și gata!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cel mai important lucru pentru copil acum este să stea cu mama lui. Asta să încerci să le explici la părinți.

| Wr3nch a răspuns:

De ce sa fi fraiera si renunti la pensia alimentara cuvenita? Faceti proces, ceri tutela si pensie alimentara, si ai si copilul si face si tatal ceva pentru el. Ca doar nu l-ai facut singura.

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca nu esti decazuta din drepturile parintesti ai tot dreptul sa iti iei copilul acasa! In plus va fi obigat sa platesca pensie alimentata cat copil ul studiaza! Cel putin 18 ani.Nu renunta la acei banuti, sunt pentru copil.E OBLIGAT. Vorbeste cu un avocat, te va invata ce sa faci
Va trebui sa ai discutie cu mama ta, sa ceri sprijinul, sa te ajute sa iti cresti copilasul.

| ancaval a răspuns:

Îmi place că vrei să te descurci singură. Și o să reușești, asta îi clar.
Cel mai bine ar fi să vorbești cu părinții tăi și să le spui ce vrei să faci. Sunt părinții tăi, totuși, o să cedeze într-o zi.

| Mihaela2023 a răspuns:

Ce fel de părinți ai tu? Cum poate să îndepărteze copilul de tine? Vorbește cu ai tăi că trebuie să iti iei copilul. Succes

| Adrianksy a răspuns:

Buna Aldutssss31

Incearca sa faci totul pentru binele copilului, chiar daca te-ai certat cu tatal incearca sa te impaci cu el si vezi daca se poate sa deveniti o familie, poate o sa fi nevoie sa renunti la parerea parintilor tai si sa treci prin cateva incercari grele, dar cred ca intr-un final merita, lasa-ti iubirea sa curga si nu va mai departati unii de altii pentru lucrurile acestea trecatoare.