| Mihaela2620 a întrebat:

Cum să fac o plângere la poliție? Vă rog urgent sa-mi dati sfaturi.
După moartea tatălui meu mama a vândut apartamentul și nu mi- a dat niciun ban.
A plecat din țară cu banii. Azi am sunat-o și ne-am certat.
Eu lucrez din greu ca să câștig un ban, și mama se distrează prin Spania cu banii de la apartament.
Am incercat să ii spun dar nu înțelege! ce să fac in privința asta? Ar trebui sa ma razbun?

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are treabă Poliția că doar nu a furat acei bani. O poți da in judecată. Dar apartamentul era bun comun cu tatăl tău? In caz daca era al mamei dinainte de căsătorie sau moștenire de la părinții mamei, legal, nu ai nici un drept.

| romeo78 a răspuns:

Nu ai ce face! Este moștenitor unic și el decide ce face cu moștenirea. Poți face plângere, dar nu vei câștiga nimic, decât timp și bani pierduți.
Moral nu este corect, dar asta este viața!

| Simpatik a răspuns:

Aici nu prea e caz de politie ci de Instanta, deci contacteaza cat mai repede un avocat te va indruma ce sa faci ce pasi sa urmezi, ce cota parte ti-ar fi revenit si da-o in judecata nu lasa lucrurile asa! Cu cat mai repede cu atat mai bine, daca dupa proces nu reuseste sa iti plateasca partea ta sa faca puscarie!
Te asigur ca nu e nicio razbunare ceea ce faci ci iti ceri o cota parte, intereseaza-te cat ar fi costat apartamentul tau, cat a luat pe el si cat iti revenea tie, caci ei cred ca ii revenea o parte mult mai mare decat a ta.
Ce a facut ea e nesimtire, dand-o in judecata daca a cheltuit aiurea banii va fi obligata cumva sa se apuce sa lucreze, chiar in Spania ca sa iti poate restitui suma de bani care ti se cuvine, mi se pare de bun simt.
Nu te lasa si nu ierta un astfel de specimen, asta nu e mama ta, asta este o jigodie, mamele si parintii isi dau si camasa de pe ei ca sa le fie copiilor mai bine. Sunt oameni saraci care se culca flamanzi pentru ca copii lor sa aiba o gustare pe zi!

| kaTTsu a răspuns:

Actionezi in instanta si-ti ceri drepturile, iti trebuoie un avocat. Problema este ca daca nu mai are niciun ban, procedurile se vor prelungi destul de mult, in cele din urma va fi obligata sa-ti restituie cota parte din proprietate.

Mult succes!

| Wr3nch a răspuns:

Aici un e plangere la politie ci dat in judecata pentru cota parte din mostenire.

| AliGab a răspuns:

Las-o moarta, ca nu ii vor ajunge banii o vesnicie. Tu munceste si incearca sa iti vezi de viata ta, iar pentru mama ta sa iei in considerare iertarea.

| Zuzu1991 a răspuns:

Poti sa renunti la ideea de a iti mai recupera banii
poti sa vorbesti cu un avocat si sa o dai in judecata, e posibil chiar sa faci plangere penala, insa de aici pana la mandat de arestare internationala e distanta lunga, lunga, LUNGA

| SpiridusulTuca a răspuns:

Salut, trimite-mi mesaj ca iti dau eu document word

| ONUR1997 a răspuns:

Nu nu te răzbuna nu ai de ce doar oameni foarte slabi se răzbuna tu nu ai nevoie de bani aia se vede ca ești un om cu caracter cinstit las-o sași facă de cap cu bani nu pune la suflet bani și frumusețe este trecătoare ce rămâne cu adevărată se afla in sufletul tău și inima ta in Interiorul tău muncește cinstita sa ai bani tăi pune-i deoparte nu se știe când ai nevoie da de permis frumos banu tău munca ta cinstita și Aia e

Fără certa
Fără ură
Fără răzbunare
Nu-ți făci probleme

Vei avea mult mai mult de câștigată ve vedea și vei trai zilele alea ai răbdare și muncește cinstit

| Wr3nch a răspuns (pentru ONUR1997):

Prostie mai mare nu am citit in viata mea. Cinstit e sa ii dea fetei suma de bani care ii revine, nu sa toace ia toti banii pe naspa.

| ONUR1997 a răspuns (pentru Wr3nch):

Decât sa iasă moarte din cauza la niște bani nu merita deja este in Spania bani sunt la ia toți clar nu-i poate lua dacă ia nu dorește săi dea viața in Europa est scumpă mai ales dacă sunt uni care dau cu bani stânga dreapta cluburi bautura știai ca in Germania este 15 euro un pachet de Țigari o grămada de bani pune 15 in fiecare zi pe luna vezi tu cât face eu știu oameni care dau 30 euro pe un pachet de țigări băutura nu mai Spun a și țigări in fiecare zi nu așa o data la câteva zile ați spune fratele tău viața in Europa este scumpă te costă totul când spun tot pai totul trebuie sa fi atent cu cine stia de vorba cu cine te înhăiți Europa este plină de Drogați nu ai idei ce fel de oameni sunt in Europa

Decata sa fie necăjită Stresată și Cine știe prin ce mai trece nu are rost să sufere din cauza la niște bani

Dacă poate săi ia masi bucura sincere cu Adevărată a reușit sași ia dreptul pe care îl merita sunt bani ei meritul ei

| badpanda a răspuns (pentru ONUR1997):

Tu esti mama ei?

| ONUR1997 a răspuns (pentru badpanda):

Frescă Dumnezeu așa mamă

| AllMight a răspuns:

Pai mergi la o sectie de politie in primul rand si cere ajutorul unui avocat.

| tzionut a răspuns:

1 Nu face plangere la politie ca o faci de pomana.
2 Poti incerca recuperarea cotei parte indiviza in instanta dar asta inseamna alti bani cheltuiti, timp pierdut (uzual mai mult decat ai fi castigat), iar de la a avea dreptate si dreptul la niste bani pana la aplicarea hotararii judecatoresti e cale lunga.
Singura ta solutie e sa iti iei adio de la ei. Considera ca nu au existat. Acum daca o ierti sau nu e hotararea ta.
Eu iert dar nu uit. Asa sunt eu.

| Ketamin a răspuns:

E simplu in politie intri si spui ce vrei sa reclami
iei cu tine dovada de mostenitor
Iti spun ei acolo ce e de facut
Din ce stiu astea se rezolva in instanta da mergi la politie prima data

| Mopmop a răspuns:

Atata ura pentru niste hartii fara valoare. Sa zicem ca, prin absurd; mama ta iti da o parte de bani. Te face asta mai frumoasa, mai fericita? O perioada de timp te vor ajuta banii insa ce faci dupa ce se termina? Cand a fost ultima data cand ai sunat pe mama ta sa o intrebi daca e bine si sa ii spui ca o iubesti? O sa vina vremea cand o sa vrei sa faci asta insa nu va putea sa iti raspunda...

| Alinailies a răspuns:

Pai cum am vandut apartamentul?
Trebuia facuta succesiune si era musai ca tu sa mostenesti o cota parte, la notar merg toti mostenitorii legali.
In cazul in care apartamentul era doar pe numele ei si l-a vandut, aici e o chestie de moralitate, urat din partea ei ca nu s-a gandit si la tine sad. (nu stiu daca poti face ceva daca era unica proprietara, poate face ce vrea cu bunul ei)