| tina55494 a întrebat:

Daca sa zicem esti femeie, te afli intr-o relatie cu un barbat de 5 ani de zile din care a rezultat si un copil de 4 ani iar in tot acest timp traiesti in abuzuri, minciuna, inselatorie, tradare, etc. si ajungi sa pleci de multe ori de acasa pentru perioade scurte de timp crezand ca el se va schimba, insa el fiind asa de la bun inceput. Un inceput in care dupa doar cateva luni in care ai crezut ca il cunosti, ajungi in patul lui, te dezvirgineaza mai mult fortat si ajungi sa ramai din teama ca se va rade de tine, lucrurile ajungand sa se inrautateasca din ce in ce mai mult. Dupa tot acest timp incepi o pseudo-relatie cu fratele mai mic al acestuia pe care il cunosteai dinainte sa intri in asta. Cum justifici toate aceste lucruri? Mult prea imatura, inconstienta, constransa, influentata negativ, pur si simplu asta esti tu? Cum te-ai putea intelege? Funda!

5 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Nu preai ai cum sa justifici,fiecare e vinovat pentru ce face si de situatia in care se afla. Daca esti in situatia descrisa, e mai bine sa te desprinzi si sa pleci o sa gasesti pe cineva mai bun. Oamenii se schimba foarte greu si doar dupa ce patesc o trauma, unii nu se schimba niciodata, vorba aia calul batran nu-l mai inveti la ham, Nu ramane nici cu fatele pentru ca nu o sa ai o viata linistita.

| mihai69 a răspuns:

Cam greu de înțeles. Persoana e clar o victimă de bullying.
Ar trebui să iasă din acea relație, indiferent de amenințările ce-i vor fi adresate; să apeleze la ajutor din afară. (Rude, autorități, prieteni)

| NunuZelZua a răspuns:

Ai cautat o scapare. Relatia era nefunctionala si automat ai hranit raul creat de el cu rau. Puteai fi in schimb un om puternic si sa il parasesti sau sa te retragi undeva departe de trecut.

| Nătărău a răspuns:

În postarea cealaltă ai evitat complet să zici de relația ei cu fratele lui și de faptul că "a fost dezvirginată mai mult forțat". Asta e la categoria "femei care strigă repede viol". Eu zic că tot ce scrii e bufonerie.

| Nătărău a răspuns (pentru Raducons):

Puțin probabil să găsescă pe cineva mai bun. Majoritatea femeilor fac tot aceleași alegeri din nou și din nou și din nou și tot ele se întreabă după aceea de ce li se întîmplă tîmpenii.