anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce baietii sunt asa ****? Majoritatea sunt niste nesimtiti. Se saruta cu iubita sau sotia si se uita dupa alta in acelasi timp. Pot sa inteleg ca se uita la una frumoasa pe strada, cand nu e cu iubita, dar chiar si atunci cand se saruta sau se imbratiseaza cu ea? Asta e o mare lipsa de respect si de consideratie.

35 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asa este! Nu mai eu cunosc o gramada de barbati asa de nesimtiti care umbla cu o gramada de "cuminti" care desi stiu ca-s insurati continua sa umble cu ei. Sau femeile nu insala?! A, da, sunt cele mai cinstite! Tot cauta cate unul nou sa le cinsteasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

N-am zis ca sunt cele mai cinstite si ca nu insala.
E clar ca daca un barbat isi insala sotia, nu o insala cu o maimuta, o insala
cu o femeie, bine acum sunt cazuri in care insala si cu barbati.
Un fine, nu am vorbit despre inselat, ci despre un gest pe care in general il fac barbatii si nu-l inteleg.
Ma asteptam la un alt fel de raspuns din partea dumneavoastra, dar a-ti sarit ca un pusti un apararea baietilor usor de dus de nas de femeile viclene.

| Chiliment_Ionut_1989 a răspuns:

Noua și viitoarea rețea de socializare la nivel mondial. Faci exact ce faci pe facebook, singura si cea mai importantă diferența este ca poti sa castigi si bani, dai sau primesti like, scrii sau primești comentarii primesti bani. Nimic mai simplu. Iti poti face cont doar prin invitație, asa ca m-am gandit sa te invit si pe tine. Copiaza link-ul si invita-ti prietenii si tu. Înregistrează-te gratuit ➡ http://tsu.co/IonutChi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DonaldTrump):

Oarecum interesant...