anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce băieților nu le plac fetele inalte? Am 20 de ani, 180cm si nu am avut niciodată un iubit. Majoritatea băieților cu care am iesit mi-au spus ca nu le pasa de înălțime, ei fiind putin mai inalti decat mine, dar cand iesim prima oara mereu gasesc scuze pentru a pleca mai repede si ajung sa-mi spuna prin mesaje ca nu pot fi împreună cu o fata atat de înaltă. Poate nu ma avantajează nici fața, pentru ca nu sunt atat de frumoasa, dar sunt o persoana empatica si am un suflet mare, plus ca am intrat la o facultate destul de buna si multi spun ca prefera fetele destepte in loc de cele frumoase, dar am realizat ca sunt minciuni. Chiar nimănui nu-i pasa de personalitate acum?

22 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roagă-te lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta-i doar o mentalitate gresita, ca-n realitate baietii inalti chiar plac fetele inalte!
Cei care nu le plac sunt cei micuti de statura care-s intimidati de fetele inalte sau au complexe de inferioritate.
Scuzele folosite de cei care te-au vazut si te-au refuzat nu au fost reale, legate de inaltimea ta, au folosit o mica minciuna nevinovata doar ca sa nu te jigneasca spunandu-ti adevaratul motiv.
Sunt inalta si chiar am in familie fete foarte inalte de peste 1.80, neavand probleme vreodata de respingere, din cauza inaltimii.

| StoicAnalysis a răspuns:

Inca nu ai gasit baiatul potrivit. Cauta-i pe aia mai "copti" la minte si mai inteligenti.
Un baiat imatur si "necopt" nu va trece peste sentimentul de inferioritate legat de inaltime.
Daca nu ai nici o problema cu inaltimea, poti sa te intalnesti si cu baieti de inaltimea ta sau mai mici. Pana la urma, urmaresti caracterul si sufletul unei persoane nu?

Mult noroc in cautare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te iau eu. Am 23 ani, sunt din Constanța.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Într-o țară de misogini, într-o țară în care viața unei femei nu valorează nici cât o ceapă degerată, vrei să fi "iubită" fiind înaltă și "nu atât de frumoasă"? Imposibil! Masculii vor o fată pe care să o domine, să le fie inferioară, bună doar de slugă și sex! Ori, tu la înălțimea ta, îi intimidezi, îi faci să se simtă inferiori!
Maturizează-te și va veni persoana care te va iubi cu totul!

| just4ubr2015 a răspuns:

Depinde de baiat daca nu te vrea lasa-l dragostea cu sila nu se poate meriti ceva mai bun tine minte esti speciala si nu pentru toata lumea.

| Kiran a răspuns:

Barbatul trebuie sa fie mai inalt, mai puternic si mai mare (in greutate / circumferinta corpului) fata de o femeie, asta este un lucru biologic la majoritatea speciilor de mamifere.
Ideea ca o fata este aproape de una dintre aceasta masuratoare diminueaza puterea "masculina" a partenerului.

Vei reusi sa gasesti un barbat ce te va iubi indiferent de cum arati, dar mai rar. Legat de frumusete, la fel, la majoritatea persoanelor dupa ce trec de adolescenta incep sa se formeze structura finala osoara, musculatura si sa se stabilizeze hormonii, nu te gandi ca vei arata asa pana la 30, vei trece prin zeci de schimbari.
Sfat, ai grija la ce iubiti vei avea, sa nu fie nici prea moi de caracter sau cu ceva "idei" ciudate.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Kiran):

Oarecum. Exista si dimorfism sexual ( unde femeia este mai dezvoltata decat masculul ), dar sa nu intram prea mult in biologie. Mai ales ca nu suntem animale in adevaratul sens al cuvantului. Suntem persoane cu un nivel ridicat de inteligenta. Daca esti suficient de matur, experimentat si inteligent, inaltimea partenerului nu ar trebui sa fie un dealbreaker pentru tine.

Adica da, sunt constient ca inaltimea unei femei, daca este mai mare decat a ta, ai putin sentimentul de inferioritate, ca na, e ceva normal. Dar poti trece si peste asta, daca chiar iti place persoana respectiva la caracter.

| Kiran a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Nu vorbeam biologic de existenta dimorfismului sexual, ci de alegerea sociala psihologica.
Daca tot ai deschis subiectul, nu vad de ce trebuie sa adaugam in bucla sociala fiecare diferenta de om, atat din cauza biologica cat si de alta natura. (accidente / probleme genetice nebiologice)
Suntem fiinte ce prin educatia fortata, legi atat morale cat si sociale, drepturi / fundamente sociale deduc o extindere a limitarii naturale a inteligentei. (fara o educatie / transmitere a informatiilor deja existente, un nou copil nu poate detine informatia de baza, asta putand sa il incadreze la un iq subdezvoltat comparativ de un copil in era moderna)

Exista persoane cu ochi diferiti (heterocromia), dimorfis, vitiligo, etc; pentru majoritatea persoanelor sunt considerati o alta "specie" (fie pozitiv, fie negativ), pe cand unele persoane tind sa vada in aceste diferente ale "normalului" ca pe ceva unic, producand fie o divinizare, fie o dependenta (fie ea si de conotatie erotica)
Cand avem asa numitele ganduri / anxietate sociala, asta nu inseamna ca este ceva fals. La un moment dat am invatat / observat unele lucruri nu sunt conforme cu anumite tipare sociale. De exemplu, sa alaptezi un copil in public / sa scuipi- sa ai eructati pe strada / sa te imbraci indecent prin expunerea unor parti umane la vederea publicului.

Pe scurt, exista si femei inalte / cu musculatura asemenea unui barbat, insa nu sunt majoritare in exemple, asa ca va fi considerat automat ceva tabu, ce insinuez eu este ca trebuie sa aiba grija sa nu gaseasca un iubit ce o sexualizeaza prea mult ducand usor gandul la lgbt, el este in "energia" feminina si ea prin structura fizica sa fie in cea masculina. (nu zic ca este rau, dar sa fie pregatita de asaltui privitorilor si a barfelor sociale)

| MAteiLaAjutat a răspuns:

"sunt o persoana empatica si am un suflet mare" virtue signaling much?
"am intrat la o facultate destul de buna" subiectiv
"chiar nimănui nu i pasa de personalitate acum?" noi nu avem de unde sti cu cine iesi la intalniri, asa ca nu poti generaliza.

Solutia ar fi sa nu mai mergi la intalniri aiurea si sa cauti persoane in cercul tau de prieteni.

| Lukasssz a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Multi simpi pe aici din pacate.Ca sa nu mai zic ca a zis ca nu e frumoasa deci asta e un mare minus.De regula barbatilor le pasa mai mult de cum arata viitoarea partenera.

| anaad2011 a răspuns:

Vezi ca ai un doritoorhappy

| anaad2011 a răspuns:

No' eu am 1.55

| Gabryel85 a răspuns:

Nu e că nu le plac, dar în mod clar se pot simți intimidați de ele. Presupun că de aici atitudinea lor.

| WallzRUp a răspuns:

De ce fetelor nu le plac băieții scunzi?
De ce oamenii, fetele mai ales, îi tratează pe băieții scunzi ca pe niște leproși?
Răspunsul este simplu, toți suntem niște șacali, toți ne mușcăm unul pe altul.
Eu cred că n-a fost formulată corect întrebarea.
De ce băieților dezirabili nu le plac fetele înalte, asta era, nu?
Îmi cer scuze dacă nu-ți plâng de milă, posibil pentru că n-am de ce.

| giuliaaaV a răspuns:

Nu vreau sa ma gandesc cum te simti tu la 1, 80.Eu am 170 si ma simt la fel ca tine.E extrem de nasol sa fii "average" intr-o societate cum e asta.Si eu ma simt la fel, stiind ca nu arat nici eu prea grozav, si sunt si inalta.Ai dreptate, nimanui nu-i pasa de personalitate in zilele astea.Totusi,eu inca astept, poate va veni cineva in viata mea, cineva care nu va fi superficial ca restul. :/

| Mirsy a răspuns:

Buna Luciaa

| blueskyclad a răspuns:

Dar cum te-ai simti daca un baiat mai scund decat tine ar incerca sa te cucereasca?

| Dtudor02 a răspuns:

Hei! M23 aici, si iti pot spune că e vorba de gusturi, personal as sta cu o fata mai inalta decat mine, iar eu sunt mediu, 1.74, ba chiar in general sunt mai atras de tipele înalte. Si sa stii ca suntem destui cei carora ne pasa de personalitate, totul se rezumă la cât de dragă îmi este fata! Dacă vrei să vorbești cu cineva, putem face un schimb de insta :*

| PrivatePublic a răspuns:

Bună.Ai Instagram sa vorbim?