| ßέßέ a întrebat:

De ce barbatii fug de casatorie? raised eyebrows

Răspuns Câştigător
| Gentiana a răspuns:

Cum de ce fug? Sunt atatea motive pentru care sa ramai burlac o viata intreaga incat nu stiu daca in vocabularul unor barbati exista cuvantul casatorie. Pentru multi dintre noi casatoria este sinonima cu inchisoarea. Odata ce ti-ai pus verigheta pe deget e ca si cum ti-ai fi pus lacat vietii de libertate de odinioara.

Adio nopti pierdute alaturi de amici in vreun club sau la vreo petrecere, in baruri de striptease, adio nopti in care petreceai pana in zori si te intorceai acasa cu vreo "bucata" agatata de la bar. S-au terminat zilele in care singurele tale griji erau doar sa te ingrijesti de look, sa iti reliefezi trupul lucrat la sala cu ajutorul hainelor potrivite si sa iti programezi intalnirile astfel incat sa reusesti sa ajungi de la una la alta in timp.

Casatoria implica multe: responsabilitati, renuntari (cea mai importanta e renuntarea la viata de burlac cu care te-ai obisnuit), devii capul familiei, barbatul in casa, pe umerii caruia practic se sprijina totul. Din pacate asta nu ar fi nimic daca cea pe care ai ales-o ar ramane le fel si dupa ce semneaza hartia la primarie. Parca e ca un facut. Dupa casatorie femeile in proportie de 98% se schimba complet.

De ce fug barbatii de casatorieDaca inainte, tu ca barbat erai invidiat ca aveai o iubita model: trup de manechin, puteai iesi oricand cu baietii la o bere, puteai sta in club pana dimineata, chiar daca ea nu era prezenta, ei bine dupa casatorie totul devine doar un vis frumos. Te acapareaza in intregime ca si cum ai fi un obiect pe care sa il tina numai pentru ele.

In afara de asta intervine si neglijenta femeii fata de sine. Incetul cu incetul nu mai are la fel de multa grija de ea insasi ca inainte. Nu mai umbla prin fata ta in lenjeria aia sexy care te innebuneste si parca a mai pus ceva kilograme pe ea. La coafor ajunge din ce in ce mai rar, iar viata sociala treptat o neglijeaza total. Ajungeti sa petreceti weekend-urile doar voi doi si ingrosati randurile cuplurilor patetice: stati in fata tv-ului, in trening, tu cu prosopul in cap, el cu berea in mana. Si va mirati de ce ajungeti la monotonie in cuplu, sau de ce barbatul cauta in patul alteia fericirea.

E normal sa dispara pasiunea de la inceput si dorinta pe care o vedeai in ochii lui, daca tu, femeie, stai in fata lui intr-un trening lalai si cu un prosop in cap, hainele de pe tine mirosind a mancare. Lasa, asta era pe vremea bunicii, cand se credea ca odata casatorita nu mai trebuie sa iti cuceresti sotul. Esti o femeie moderna, o femeie emancipata si stii ca cel mai important e sa stii sa tii barbatul langa tine nu sa il cuceresi o data si apoi gata, consideri ca e al tau pe vecie. Iar treaba cu tinutul lui langa tine e cea mai grea, pentru ca multe dintre voi faceti cea mai mare greseala: deveniti cicalitoare. Asadar care sa fie bucuria unui barbat de a veni acasa, dupa o zi istovitoare de munca, daca in loc sa gaseasca o „gazeluta", gaseste o sotie careia trebuie sa ii dea raportul, care bineinteles ca va fi verificat.

Si pana la urma de ce sa nu fugi de casatorie? De ce sa te legi la cap daca nu te doare? Ca sa dispara culorile din viata ta? Ca sa faci un experiment si sa constati ca iubita ta poate sa arate si intr-un fel in care nu ai vrea sa o vezi, ca sa fii inchis la domiciliu? Nu, multumim!

31 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ca sa fie urmariti, prinsi si convinsi ca merita!

Si totusi, inca mai credeti ca hartia tine 2 oameni alaturi?!

Dan Bittman are 3 copii minunati cu Liliana, si nu sunt casatoriti!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sunt constienti de responsabilitatile care-i asteapta dupa casatorie, apoi, un alt motiv ar fi ca libertatea este prea dulce si altul, ca in ultimul timp, baietii cu greu mai gasesc partenere serioase pentru o casatorie. In ultimii ani, fetele au devenit mult prea independente, detasate de lucrurile obisnuite si foarte pretentioase...asa ca baietii cu greu se hotarasc daca sa faca pasul sau nu, ca doar se stie cat sunt de orgoliosi. Dar fiecaruia ii va veni randul. Ca va castiga lozul castigator sau nu, pasul va fi facut!

| Razvan a răspuns:

Pentru ca n-are sens sa te legi la cap daca nu te doare.Eu sunt perfect de acordoh go on

| Vizitiul a răspuns:

Nu fuge nimeni, iar cei ce fug sunt niste iresponsabili.

| moonY a răspuns:

pe mine m-au cerut 2 fosti prieteni in casatorie. i-am refuzat.
acum il astept pe al3-lea, sa-l refuz si p-asta

| deeea28 a răspuns:

Nu numai barbatii fug de casatorie, si femeile o fac. Un exemplu as fi eu big grin. Daca nu as avea o varsta si nu as stii biologic ca nu am cum sa mai astept, as mai sta asa mult si bine. De ce? Nu mai pot sa filtrez, daca ies cu un baiat numai ca sa-i fac ochi dulci sa simt si eu ca mai atrag, ca pot cuceri, nu am cum, ca de, intra omul la banuieli.Al meu de exemplu nu e gelos, dar tot nu pot sa fac, ca tin la el si imi e sa nu se crizeze la un moment dat. Baietii daca isi fac de cap cand trebuie, adica la o varsta de pana-n 25 de ani, dar calumea, nu asa... tinuti in frau, ai sanse ca la 30 de ani sa ai deja langa tine un barbat matur, care e pregatit sa se aseze la casa lui si chestii de astea, care e pregatit sa infrunte greutatile numai pentru a avea si el ceva stabil. Marea majoritate nu sunt asa, sunt imaturi, unii nu se mai satura de distractie si se trezesc la o varsta ca nu au pe nimeni sau ca nu mai pot avea pe nimeni din cauza caracterului infect sau sunt oameni care stau cu anii impreuna de comun acord si nu se casatoresc si le e foarte bine si asa. Deci eu zic asa, daca ai pe cineva cu care vrei sa te casatoresti si el nu inca, ori ai rabdare cu el fiindca il iubesti si oricum nu conteaza un act, ori gandeste-te bine si vezi daca nu cumva sunt diferente destul de mari intre voi de gandire si conceptii. Sunt multe motive pentru care unii fug de casatorie, dar cand gasesti persoana potrivita, te opresti, cel putin eu asa am facut big grin. Succes

| mihaa a răspuns:

Dap, fug dar stii vorba aia cine alege culege stiu pe multi baietii de la mine din sat care acum 10 ani eru tarii pe piata, figuranti acum isi doresc sa atraga o fata( sunt baietii cu banii) dar dehh anii trec, roata vietii s-a intors acum ma invidiaza ei pe mine big grin

| Silvia a răspuns:

Pentru că vor să fie liberilaughing.

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu cred ca ei fug de responsabilitati, de cresterea unui copil, de mai multe indatoriri.

| albastrel a răspuns:

Hai mai nu toti fug de casatorie. Fug cei care inca nu sunt indragostiti cu adevarat de fata, cei care sunt imaturi, care nu sunt pregatiti sa aiba o famile... Insa cred ca pana la urma toti isi doresc sa se casatoreasca happy

| Malvina24 a răspuns:

Nu au tupeu sa infrunte greutatile, e normal sa le placa burlacia, ca apoi femaia il vrea acasa, vrea sa aduca banii, il trage la raspundere, asa e liber sa faca ce vrea!

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Vreau sa precizez ca mi-au placut la nebunie raspunsurile fetelor, dand inca o data dovada de o traire empatica iesita din comun, care a reusit sa ma sensibilizeze pana la lacrimi. As incerca si eu un umil raspuns. In primul rand barbatii fug de casatorie pentru ca se pot descurca si singuri. Si apoi, este mult mai placuta o relatie de amicitie cu beneficii decat o casatorie full time. Cine spunea ca viata in doi e mai simpla ar trebui sa-si inghita vorbele cu maioneza, mustar si putina paine. Nu este deloc adevarat. Viata in doi e mult mai complicata pentru ca problemele se dubleaza. Desigur pentru multe persoane instinctul animalic de procreere este mult mai puternic si trec peste aceste inconveniente fara a se gandi prea mult. Apoi mai vine problema divortului. Nu vrei sa muncesti o viata intreaga iar lipitoarea de canapea sa-ti ia munca de 10 ani in 3 luni. Desigur sunt si fete serioase cu care ai putea sta o viata intreaga dar de obicei acele fete sunt paranoice din cauza unor relatii anterioare nepotrivite si nu vor privi niciodata cu incredere mariajul, intocmai barbatului care fuge de casatorie.

| perla a răspuns:

Eu zic ca nu fug ca tareeeeeeeeee le place cocoliti sau care nu sunt casatoriti sunt urati si nu-i ia nimeni--

| zanesiprintese a răspuns:

De laşi big grin

| Dominicc a răspuns:

Abia o astept :X:X

| misiik a răspuns:

De obligati si responsabilitati.

| Lilik a răspuns:

Haaa haaa haaa.eu zic sa-l lasi neinsurat pana pe la vreo 30 si ceva de ani.sa vezi ce disperat o sa fie dupa aceea dupa o nevasta si-un copil. Avem timp pentru tot, dar unele treburi trebuiesc facute la varsta potrivita.cum e sa te insori la 27 de ani si cum e sa te insori la 37? plus ca femeile au si ceasul biologic cum s-ar spune.copiii nu se fac tot timpul vietii.

| google_6002 a răspuns:

E mult prea scumpa libertatea.
Probabil multi se tem ca odata cu insuratoarea vin si unele obligatii, e multa bataie de cap.

| procust a răspuns:

Nu toti se tem, cei care se tem, se tem ca si vor pierde libertatea, ca nu vor mai face cum vor ei, ca trebuie sa dea explicatii, dar aceste lucruri se intampla si intr o relatie normala.asa ca...trebuie sa stie daca si doresc cu adevarat pe cineva in viata lor.

| SweetPrinces a răspuns:

De fraieri dar oricum pana la urma tot acolo ajung ei tot la casatorie happy poate ca fug, ca nu sunt destul de pregatiti, le este frica de ce va urma, trebuie sa fie capu familiei trebuie sa mearga la munca sa aduca bani in casa multa responsabilitate, sau poate altii vor sa se mai distreze cu mai multe femei, doar ei stiu ce au in cap happy

| puiuc a răspuns:

Daca ar vrea persoana pe care o iubesc sa facem nunta as planificao in cateva luni de zile pentru cat o iubesc nu toti sunt la fel

| angelinthedark a răspuns:

Depinde de varsta lor, ca cei tineri e normal sa fuga de casatorie=responsabilitati si normal ca nu au chef sa se lege la cap de tineri, de la o anumita varsta intemeiaza si ei o familie, dar bravo lor ca profita de libertate cat o au. Femeile numa la casatorie le sta gandu, crede ca e asa ca in basme dar cand colo e mult mai diferit.

| Fllly a răspuns:

Nu vor sa se lege la cap fara sa'i doaralaughing

| Aero_2277 a răspuns:

Pentru ca renunta la burlacie, numai sunt de capul lor, trebuie sa isi asume responsabilitati, daca au chef sa o faca cu altele e mai complicat daca i prinde, trebuie sa fie stabili, iar niciun barbat nu e asa.Nici mie niu imi place ca sunt casatorit, parca mi s-au taiat jumate din "drepturile" pe care le aveam inainte, dar nu regret oricum, pentru ca era cazu sa ma asez la casa mea...winking

| cristianpopa a răspuns:

Ai dat de unul? Si apoi de altul? Exista si asemenea barbati. Intrebarea "De ce?" nu prea ar mai trebui pusa de persoanele mature. Asa sunt unii si nu-i poti schimba. Doar ei se pot schimba. Accepta realitatea si cauta-l pe acela care fuge spre casatorie si ii intelege frumusetea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca, pentru mute femei din ziua de astazi, casatoria inseamna bani.Foarte multi in urma unui divort.
Acum e mai greu sa-si gaseasca "prostul".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fug de obligatii si de responsabilitati. voi dati-le...gratis, ca le cade ca laptele in pasat.de aia.mai e si o vorba proasta a lor; daca gasesc, carne la kg.de ce sa iau vaca intreaga? dar sunt exceptii.pentru mine casatoria este tot ce poate fi mai frumos in viata.eram gol cand nu eram.acum, ma simt implinit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le ieste frica de pre mare raspundere maria

| JennyBerry a răspuns:

Ei nu fug de casatorie, fug de un divort in prealabil. Multa nefericire, femei "tunate" la tot pasul, copii care cer mancare, atributii, batranete, sansa pierduta de a deveni vedeta cu multa celebritate in coada. Barbatii sunt un rau, dar unul necesar. Iar la intrebarea " De ce fug barbatii de casatorie?" nu ti-as putea raspunde nici daca as fi mascul. Ia intreba-l pe unul " Aloo. pai miresel ce-ai facut, lasat-ai tu motata pe tocuri la altar; fugit-ai in noaptea nuntii? pai unde la baie, facusi pisu pe tine? da' cati ani implinesti maine, 17 sau 30? sau te pomenesti ca esti vreun iri la varsta mijlocie si vrei burlacie [extra ]
Insurati-va caprioarelor ca viata are rost numai in doi!