| ghinionistul112 a întrebat:

De ce fetele ma refuza cand stau de vorba cu ele si ma intreaba daca au sau nu parinti. Dar la un moment dat, zic adevarul ca nu am. si cand aud asa ceva, nu prea mai discuta? Oare de ce sunt tinerii fara parinti marginalizati de societate, de fetele? Ma numar printre acesti tineri fara parinti! Va rog sa nu ma jigniti!

Răspuns Câştigător
| Casualties a răspuns:

Pai stii tu, sa iti spun mai pe scurt, acele persoane sunt niste panarame de oameni, nu are nimeni de ce sa te jigneasca pentru ca nu ai facut nimic gresit, doar incerci sa comunici cu alte persoane, dar din pacate prea fitoase. Pe unele 'specii' le cam deranjeaza prezenta oamenilor fara parinti, sau de la casa de copii. Dar lasa-le naibii iti spun eu, incearca sa vorbesti cu o fata mai de treaba si finuta.winking Nu cu pitipoance de clasa a II-a la minte. Sper ca te-am ajutat.

39 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca nu ti-ai ales bine persoanele cu care sa stai de vorba.Sunt prea multe fite in ziua de azi.Mai ales la fete.Se vor supara pe mine daca citesc acest raspuns dar asta e.In parculetul din fata blocului meu se aduna mereu un grup de baieti si fete.Scuza-ma,dar fetele au ajuns sa ii depaseasca pe baieti in materie de vulgaritati.Si daca le atragi atentia, ar fi in stare sa iti sara cu unghiile in gat.Indiferent de varsta pe care o ai.Am prins copilaria in alte vremuri si nu era asa.Mai exista putina rusine.Imi pare rau pentru tine ca nu ai parinti.Se va gasi si pentru tine fata potrivita.Toti avem o soarta.Mai buna sau mai rea.Bafta si succes la fete.

| ghinionistul112 explică:

Tu nu ai 7 ani de acasa? asa te-a invatat mama sa vorbesti cu persoanele necunoscute si care au o situatie mai delicata decat tine? nu ti-e rusine asa putin?

| doc69 a răspuns:

Pentru ca sunt multe prejudecati dar.le poti invinge dialogand invatand si devenind mai bun si mai cult..si vei reusi.iar cei cu prejudecati vor fi in alt cerc nu in cercul tau

| Wodenpints a răspuns:

Ai mai pus tu o întrebare în care întrebai de o fată de pe site şi pentru tine.
Tu nu eşti marginalizat pentru că nu ai părinţi, ăsta este un detaliu irelevant. Eşti marginalizat pentru că habar nu ai să porţi o conversaţie, iar unii îşi dau repede seama dacă ai sau nu ceva în cap.

| ghinionistul112 explică (pentru Wodenpints):

Daca erai tu fara parinti, needucatule, ce faceai?

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru ghinionistul112):

Nu fii ignorant.Iti spune ce inseamna realitatea.Invata sa iei lectii de la cineva mult mai inteligent decat tine, si pune-ti ogoliul la naftalina.

| Wodenpints a răspuns (pentru ghinionistul112):

Ce fac şi acum. Am prieteni fără părinţi, dar nu o fac pe victima ca tine.
Tu doar te consideri special pentru că nu ai părinţi şi ai impresia că handicapul ăsta ar trebui să-ţi ofere anumite priprităţi. Ţeapă. Eu te tratez la fel ca şi pe ceilalţi.

| inconscient a răspuns:

Dar de ce sa te jignim? Ca nu inteleg! Cine face asta nu e in doagele lui! Nu mi se pare corect! Noi, care avem parinti, ar trebui sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ei si sa-i respectam pe cei care n-au sau...au o situatie mai delicata, cunosc si astef de cazuri! Nu-i lua in seama! Odata si-odata tot o sa gasesti un prieten adevarat!winking

| ghinionistul112 explică (pentru inconscient):

Cand se va intampla daca eu sunt refuzat de fete cand este vorba de a comunica, daramite sa ma intalnesc cu ele candva?

| inconscient a răspuns (pentru ghinionistul112):

Stai linistit ca destinul are grija de tine! Eu sunt si frumoasa, si desteapta, si am si parinti si nu se iuta niciun baiat la mine! Toti sunt indragostiti de niste c***e! big grin Nu esti singurul in aceasta situatie! Daca disperi, intra pe un site de martimoniale! happy Glumeam...

| CataC a răspuns (pentru inconscient):

Si modesta big grin

Apropoo, de unde esti? cum te cheama, draguta? de ce nu ai gasit un baiat sa te indragostesti? Sau iti place cum arat in poza de pe profil? pup de Ziua indragostitilor! kiss

| inconscient a răspuns (pentru CataC):

Sa stii ca sunt chiar modesta dar cand ma intriga ceva! Imi place sa fac complimente, dar cateodata cand persoana restectiva ma enerveaza mai fac si "comparatii"! Acum, baiatul asta chiar are o situatie...delicata si am vrut sa-l fac sa se simta mai bine, la fel ca tine happy happy big grin

Sunt din judetul Olt, din sud de tot, dar am o varsta mai "frageda" laughing big grin Am pupat baieti astazi(pe obraz), dar te pup si pe tine!

Daca doresti sa ma cunosti, vrei sa vorbim si pe messenger sau pe facebook? acolo am poze cu mine si poate va iesi ceva... ce zici, GabitzaMary?

Nu cred, imi pare rau! Sincer! Sunt indragostita chiar daca el nu ma place!

Succes si sa nu te insele sau sa te minta!

Nu ca el e intr=o relatie cu una dintre cele mai bune prietene ale mele! crying Dar incerc sa ma mentin! big grin

Cum?

| EdwardTeach a răspuns (pentru ghinionistul112):

Eşti ciudat. Dacă faci şi cu fetele din realitate cum ai făcut mai sus, vor crede că eşti mult prea disperat. Cel puţin mie aşa mi-ai dat impresia din ce ai scris mai sus. Fii mai indiferent.

| ghinionistul112 explică (pentru EdwardTeach):

Aparentele insala, frate! daca ai fii tu in locul meu si sa fii respins de toti, cum te-ai fi simtit? in realitate mai stau de vorba cu oamenii, dar chestia este ca sunt greu de acceptat cand este vorba sa am o fata care sa ma accepte... Intelegi?

E un idiot! Eu il iubesc si el nu vede! Dar nu le pot strica "iubire" ca la scoala nici nu se saluta intre ei! laughing

Vai! asta nu se numeste iubire daca nu au si acel simtamant reciproc!

Sa-i ia ala cu coarne pe amandoi! laughing

Ma taci! Nu e bine ce spui!

Stiu! Dar ma enerveaza! Gata, de acum nu ma mai gandesc la el! Gasesc eu altul! Am deja o posibilitate! Nu tu...un coleg!

| y0nutz3ly a răspuns (pentru inconscient):

Ahaaaa...daca ele fac detoate de aia sta dpa c```e

| venusdoom a răspuns (pentru ghinionistul112):

De curand am gasit un site legat de dezvoltare personala. www.nlpmania.ro
Ar trebui sa te interesezi de limbajul non-verbal. Afli chestii interesante si care te ajuta.
Nu tot timpul problema poti fi tu, de exemplu, fetele cu care intri in vorba si cu care vrei sa te imprietenesti poate nu sunt genul tau. Degeaba poate sa-ti placa de una si ea sa fie ultimul om si la inteligenta si la limbaj:D. Sper ca te am ajutat cu ceva...

| ooolifeoolol a răspuns:

Incearca sa comunici cu persoane mai mature si cu experienta de viata.Clar fitoasele vor doar distractii si superficialitate.Si lasa atitudinea asta de ghinionist.De ce nu iti spui norocosul? Macar stii ca nu trebuie sa fii fals sa impresionezi pe nimeni si iti vezi de ale tale,fa-ti hobby-uri,fa sport, asculta muzica, du-te la inot, citeste, fa-ti viata ta si vin fetele pe urma.

| alexutza071 a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, insa nu toate fetele sunt asa, iar cele care sunt sa le fie rusine.

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Pai nu toate sunt la fel.Dar pana la urma tot o gasesti tu pe aia potrivita.Si nu inteleg de ce ar inteba cineva pe o alta persoana daca are parinti.Care-i faza? Daca nu ai parinti, asta nu inseamna ca esti altfel fata de altii.Nu intelg de ce unele persona sunt fericite dupa ce au ranit alti oameni.Si eu eram de parere ca n-o sa ma iubeasca nimeni[Nu ca as fi aratat ca cea mai urata fata], dar pana la urma cineva tot ma iubeste.big grin

| ghinionistul112 explică (pentru ÐỄỄẴ97):

Ma bucucr si iti urez mult succes!

| ÐỄỄẴ97 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Multumesc si tie.

| ghinionistul112 explică (pentru ÐỄỄẴ97):

Cu placere... Sper ca te iubeste din inima, nu din interese

| anamariaiancu a răspuns:

Pai nu vor sa suferii... cred ..nu vor sa te jigneasca ...cred! sad

| DanielaTfpt a răspuns:

Nu toate fetele sunt la felhee hee. Trebuie sa o gasesti pe cea potrivita!

| Lukian_Andreea_1985 a răspuns:

Nu am de ce sa te jignesc chiar daca nu ai parinti. In ziua de azi lumea e cam diferita rea si egoista cand aude ca nu ai parinti incepe sa te barfeasca si etc poate de asta fetele nu vb cu tine

| ghinionistul112 explică (pentru Lukian_Andreea_1985):

Asta este si adevarul... dar de ce se intampla asa si inca ce hal. a decazut tineretul in ziua de azi. nu mai este ceea ce a fost. sincer

| Lukian_Andreea_1985 a răspuns (pentru ghinionistul112):

Pt ca uni nu au nici pic de minte mai ales tineri fitosi si egoisti si eu am patit osi inca o patesc dar, cineva a venit la mine si neam impretienit si acum suntem impreuna un sfat nu da importanta la oameni egoisti ca ei its bate joc de tine asa am patit si eu pana cand nu am mai putut si mi-am luat inima in dinti si am devenit mai rea. Cu aia in care isi bate joc de mine iar aia in care is buni cu mine ma port frumos cu ei(am parinti)