Nu e vorba ca este nehotarata. Ea stie bine ce vrea. Ea vrea sa il tina pe tovarasu' cazut la datorie in frienzone in timp ce isi cauta ea pe altul, pentru ca nu prea are prietene si nu are cine sa ii dea atentie.
Nu-i mai da atentie. Este inca singura si nehotarâtă.
Iti strică si tie viata.
Genul asta de oameni "nehotărâți" sunt foarte toxici.
Îți spune că nu te vrea dar nici nu te lasă să trăiești.
Nu vei putea să îți continui viața cât timp ea se tot bagă în ea.
Ați lămurit: nu te vrea. Treci mai departe.
Ii comunici direct că s-a terminat și să nu te mai caute. Dacă e nevoie, blocheaz-o, inclusiv la telefon.
Pune limite și bariere, altfel îți va sabota orice relație viitoare.
Posibil să facă asta intenționat. Nu că să-l țină în friendzone, ci că să-l țină legat. Ca pe o jucărie pe raft.
Cu următorul va proceda exact la fel.
Genul ăsta de oameni nu ii vad pe ceilalți ca pe niște ființe umane, ci ca pe obiecte lipsite de simțăminte.
Tocmai de asta nu au un viitor fericit împreună.
Ai maxima dreptate si chit ca ma cauta si imi da mesaje, cumatra dispare din peisaj ca asa este cel mai bine multumesc frumos de raspuns.
Nu e vorba ca este nehotarata. Ea stie bine ce vrea. Ea vrea sa il tina pe tovarasu' cazut la datorie in frienzone in timp ce isi cauta ea pe altul, pentru ca nu prea are prietene si nu are cine sa ii dea atentie.
Daca tu vrei sa fi intr-o relatie cu ea, dar ea nu vrea, nu are rost sa mai tii legatura cu ea.
1. Pentru ca tu mereu vei simti atractie pentru ea, iar ea doar va cauta atentie de la tine in timp ce ea isi va gasi pe altul.
2. Femeile niciodata nu vor sa fie singure pana cand isi gasesc jumatatea. Daca ele nu au prietene, vor cauta sa te tina pe tine in friendzone ca sa nu se plictiseasca ea. Iar apoi cand isi gaseste pe altul, te lasa balta.
3. Intotdeauna pune-te pe primul loc ca prioritate in viata ta. Ca si tu contezi, si tu ai sentimente, nu doar ea. Si daca tie iti este mai bine sa treci peste si sa cauti ceva serios, nu are rost sa te chinui cu fosta care incearca doar sa te tina in friendzone.
Inca poarta sentimente pentru tine si faza cu block/unblock ar putea arata ca vrea sa treaca peste, sa te uite dar revine mereu la situatia anterioara.
Tu o cunosti mai bine, ce o opreste din a nu vrea o relatie momentan? Vrea sa te vada ca te schimbi sau poate nu te mai vrea dar s-a atasat de comportamentul tau mai "rece" si nu vrea sa fie iar o a doua despartire.
Depinde daca o vrei inapoi sau nu, daca da, atunci comporta-te cu ea asemanator cum o faceai inainte si vezi reactia, intre timp vezi daca ea permite altuia sa incerce sa ii intre in sentimente.
Iar daca nu o vrei dar ti-ar placea sa te mai joci cu ea, foloseste-te de ce stii despre ea pentru a ii reintra in gratii si continuati asa
Eu nu m-am jucat o secunda cu ea, am iubit-o sincer de la inceput si o mai iubesc si acum dupa 1 an de zile de despartire, dar ea nu vrea sa se impace momentan nu zice mai mult. Dupa atatea incercari si esuari ti-se cam ia, dar vine mereu cu cate o d-asta de imi da de gandit
Eu sunt sigur ca si ea tine la tine, dar ceva o retine, ca un ghimpe, altfel nu as intelege de ce sa se poarte asa cand modul clasic de a accepta "afectiunea" din partea unui baiat este optionala. (ma refer ca daca nu te place, poate sa fie directa ca il place pe altul)
Uite, uita-te iar in momentul despartirii voastre si in trecutul acestuia, de ce s-a intamplat, cum a fost, ce s-a petrecut dupa, cine s-a i"zolat" sa zic asa temporar de lume / s-a comportat ciudat in social media (insta-story) pentru a-i atrage atentia celuilalt? Ea in ziua aia a decis sa nu mai fiti impreuna sau era deja rece dar a ramas in relatie sperand ca poate te schimbi?
Nu insinuez nimic, ma gandesc ca poate exista raspunsul la comportamentul ei in trecut ce reflecta prezentul.
Dupa despartire a mai avut pe cineva ca iubit / sa ii fie super apropiat?
Ideea cu intrebarile e sa stii daca ea vrea mai mult efort de la tine si face jocuri din astea "extravagante" cu mofturi / sa iti arate ca o duce bine fara tine desii ea se comporta asa crezand ca vei privii de undeva ce mai face.
Si da, exista posibilitatea sa fi incercat cu altii o relatie, a mers prost si s-ar intoarce fizic la cum erati voi dar fara sa fiti oficial impreuna, dar comportamentul ei va arata daca este sau nu asta fals.
Pe scurt, tu ai avut relatie, tu o cunosti, o crezi in stare sa aiba asa comportament? Sau acum dupa aproximativ 1 an ai privit in trecut la amintiri si ai vazut ca erai prea rece si ea a incercat extremul de a te pierde 5 minute pentru a te face sa intelegi ca merge o schimbare de dragul ei.
(nu e corect tot ce am scris aici, dar iti selectezi tu ce incerc eu sa zic si vezi daca merge)
In primul rand daca v-ati despartit înseamnă ca există ceva care o deranja în relația voastra trecută de cuplu, lucru care nu se întampla în relația de prietenie pe care o aveți acum. Trebuie să o întrebi clar de ce nu iși dorește, care sunt motivele pentru care nu vrea sa fiți din nou un cuplu și care consideră că ar fi soluțiile.
Cu siguranță este atașată de tine, dar o relație nesigură si confunză este nesănătoasă atât pentru tine cat si pentru ea. Observ ca se comportă ca si cum ai fi în posesia ei, fiind geloasă. Asta nu e ok, înseamnă că e nesigură in ceea ce simte pentru tine sau că din frică nu îsi doreste totuși să te piardă. Daca ea nu poate face un efort in a clarifica ce îsi doreste de fapt, nu aveți cum să îmbunătătiti relația în niciun fel. Așa ca roag-o sa îti spună ce simte de fapt si ce o deranjează.
Te tine manta de vreme rea...
Termina definitiv totul cu ea, atata timp cat nu mai e nimic intre voi totul e o prostie...
Da-i tu block si scapa de o grijă oricum cat de curand va incepe sa te foloseasca...
Mentionez ca nu mereu ies cu ea afara, ea imi da mesaj zilnic sa iesim dar mnah mai am si eu anturajele mele, de fapt eu nu o chem niciodata afara, ea ma cheama mereu, pana si acum am pus intrebarea asta dupa ce am vorbit cu ea pe apel video eu simt ca ar vrea impacare cel putin asta da de inteles, dar cand ii spun evita subiectul sau spune ca nu vrea relatie momentan.