Nu poti uita nume pe care inca le rostesti . Si niciodata nu uitam persoane la care tinem, doar invatam sa traim fara ele.
Si mie mi se intampla aceiasi chestie, si priveam obsesiv la avatarul lui .
Dar i-am dat frumos ign ( nu prea a facut mare chestie pentru ca ii stiam id pe derost si puteam sa ii vad avataru, asa de chestie ), am sters arhiva, poze, hi5, fb, numar de telefon, mesaje si tot ce mai avea legatura cu el.
Si dupa ceva timp ma obisnuisem .
Nu mai aveam nici-o problema, uitasem de el.
Dar secretul e sa nu il scoti de la ign, la naiba, stiu ca e tentant .
Nu stiu, dar ma sperii
E ceva ce tine de vointa ta.
Facand ce faci tu... undeva inca speri&crezi ca mai poti aduce lucrurile ca inainte.Desi a trecut atata timp.
Asta e un motiv.O rezolvare...imi pare rau ca nu am.Totul tine de vointa ta si de modul cum iti vrei tu viata schimbata.
Si de regrete. Daca indiferent la orice etapa incheiata din viata ta...ai regrete ca nu ai facut un anumit lucru sau ca puteai face mai mult sa fie bine, aici e problema.te bantuie.
E normal.Ati fost destul de mult timp impreuna, si v-ati despartit in ianuarie.Cu timpul il vei uita.Incearca sa gasesti pe cineva mai bun, pe cineva care te va face sa uiti de tot.Innoieste-ti inima, te vei simti mai bine.
Nu te gandii la el.Nu ai cum sa il uiti e imposibil. Doar timpul poate rezolva totul.Incearca sa te impaci cu el.
Bafta
Cum sa uiti o iubire? Trecutul e trecut, vrem nu vrem. Fara trecut nu putem avea viitor.
De uitat nu o sa-l uiti niciodata, nu are cum sa dispara din creierul tau, doar ca nu o sa mai simti acelasi lucru pentru el. cea mai buna solutie sa treci peste si sa mergi mai departe e sa-ti ocupi mintea cu alte chestii - sau sa-ti faci un nou prieten
Nu il poti uita, tie inca iti pasa de el, de aceea te si uiti la poze si conversatii.
Incearca sa nu te mai uiti la ele, cauta pe cineva care sa te iubeasca.
Daca s-a despartit de tine inseamna ca nu te-a iubit cu adevarat.
Bafta!
Nu poti sa-l uiti asa usor.
Incearca sa te gandesti ca ti-a facut mult rau, daca te gandesti la asta cu timpul o sa-ti treaca dragostea pentru el.
Poti incerca sa-ti gasesti linistea in altcineva chiar daca nu e usor.
Evita sa vezi poze cu el..sterge tot ce vorbeai cu el candva .o sa il uiti numai atunci cand.o sa te impaci cu ideea ca. oke e finish!
scoate din cap o eventuala impacare, fa-ti alt prieten daca e nevoie.cand vrei sa vezi pozele cu el.fa-ti tu 5 poze in loc si punele in pc.te uiti la ele..stergi,pui iar!
pana o sa iti treaca! nimeni nu te poate ajuta sa il uiti.tu singura trebuie sa faci asta! succes
Gandeste'te la rautatile pe care ti le'a facut apoi sterge conversatiile si pozele k el e greu stiu dar sunt situai si mai grave.Incearka si gandeste'te la ce viitor frumosh o sa ai cu altcineva si poate el nici nu putea sa-ti ofere asa ceva...Din propria experienta iti spun
Nu o sa-l uiti mereu o sa-l ai acolo cunosc sentimnetul e cel mai dureros cand te desparti si suferi nu te mai gandi la el asta e cea mai buna solutie