| LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu a întrebat:

Deci am cei mai rai parinti!

Vorbeam la telefon prin mesaje cu o fata, si ea mi-a spus " fa ".
Stiu ca e urat...Si mama a venit sa mi-l ia si a citit tot.Nu injurasem nu nimic nu am zis nimic rau nici " fa ". Decat acea fata, si acum mi-a luat telefonul si pc si nu ma crede ca nu am injurat si zice ca de ce injur si chestii dar nu ma crede.Ce ar trebui sa fac?

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Parintii tai vor ca tu sa ai un comportament cat mai normal si de aceea vazand mesajul a crezut ca e vorba de injuratura, spune-i mamei tale ca-i aduci fata acasa ca, sa se convinga ca tu ai dreptate[poate asa te crede si iti vei recupera telefonul si pc-ul]

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Trebuiau sa fie parolate aceste lucruri, dar crede-ma cam rar intalnesti parintii care sa te lase sa faci ce vrei tu etc.

| Skylerx a răspuns:

Spune-i ca nu tu ai injurat, sa se uite la mesaje si sa vada ce ai scris tu si ce a scris ea. Pana la urma, ce e asta, sa te pedepseasca fara PC si telefon pentru ca a spus o fata "fa". Sa nu iti parolezi telefonul. Daca vrei, doar un cod pe care sa il stie si parintii. Dar de acum in colo dupa ce vorbesti cu o colega sau prietena, sterge mesajele si lasa-le pe acelea primite de la parinti, retele etc.

| LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu explică (pentru Skylerx):

Pai parola nu prea merge ca am iPhone adica ma rog merge da` nu stiu eu cum si nici nu mi-am batut capu` cu asta rolling on the floor. Dar acum mi-am pus pattern, si da, le-am sters mereu, dar astea am uitat, noroc ca nu era cine stie ce mai rau!

| Skylerx a răspuns (pentru LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu):

Eu am un Vodafone Smart II Angry Birds, e tot touch screen... si frate-meu a pus parola, probabil de la setari laughing.

| Xtadelo a răspuns:

Spune-i ca nu se va mai intampla.
Apropo, cam duri parintii tai.hee hee

| AtateaConditii a răspuns:

Poi spune-i sa citeasca mesajele trimise de tine sa vada ca nu ai injurat, si cereti scuze chiar daca nu esti de vina ca asa is mamele sau poate ti-a luat telefonul ca sa trimita si ea niste mesajelaughing ca n-are credit. In fine vorbeste cu tatal tau si spune-i sa o mai alinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu consider ca ai parinti rai. Explica-le ca a fost in gluma si eu cu verisoara mea facem la fel dar rar si lumea crede ca ne tiganim dar nu e asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu le explici situatia, iar daca nu vor sa te creada, asta ' thinking

| JulyStorm a răspuns:

Pune-ti parola la mesaje si-ai rezolvat balciul.

| olivert1310 a răspuns:

Eu as zice ca sunt protectori nu rai, citeste pe site la destainuirile altora si vei vedea ce inseamna sa ai parinti rai. Mama ta vrea doar sa ai o educatie buna, cuvantul "fa" nu-ti face cinste, iar fetele ce il folosesc nu sunt o companie prea placuta. Numai pitzipoancele il folosesc, vrei sa te identifici cu ele? Pe buna dreptate ca as fi facut la fel ca mama ta.

| iubescbulldogii a răspuns:

Salut. Eu iti recomand ca dsta vitoare sa iti pui parola la telefon.

| firefox6 a răspuns:

Parintii mei sunt diferiti. mai mult mama. mereu ma intreaba daca ma deranjeaza ceva sau cineva si avem discutii lungi in fiecare seara si imi da sfaturi pentru viata. doar ca nu am voie sa merg pana la magazinul din coltul strazii si pana la urma am convinso sa ma lase sa merg singura la scoala- de un an am convinso. am de mers 2 min pana la scoala si sunt in a 6 a. whatever. s ar putea ca mama ta sa fi crezut ca ce ai scris prietena ta ai scris tu si invers. succes kiss

| lavinutsa a răspuns:

Urat. ma`ta asta...
stiu cum e imi confisca telefonul mama, chestii de genu`...isii face griji nu intelege adolscentii din prezent.

| fetelerebele a răspuns:

Astia parinti iii am si eu parintiii astia is culmea ar trebuie sa aiba incredere in noi...dar eh .....pai cred ca ar trebui sa te pui cu buna cu ei si sa stergi mesajele primite si cele trimise si incearca sa asculti de ei si sa vb foarte frum cu ei si dupa ii zici pai am fost cuminte si pot sa ies cu prieteni.[asta fac si eu on the phone

| Alex1886 a răspuns:

Citeste o carte.