| Melyssuka a întrebat:

Deci m-am indragostit pe un joc de un baiat mi-a aratat si poze cu el ca am id lui si web mi-a dat si imi pare foarte frumos. si el a zis ca ma place ca m-a vazut la web si nu stiu ce sa fac ca-l iubesc dar el cate o data ma ignora. [ Nu ne cunoastem in real ] Si cateodata imi este asa dor de el si nu stiu ce sa fac!

15 răspunsuri:
| lovegirl15 a răspuns:

Il cunosti pe respectivul asta ca sa spui ca il iubesti? Adica, da, ii cunosti infatisarea din poze si web, dar ce altceva mai stii? Mai stii si altceva despre el? Cred ca e prematur sa spui ca esti indragostita de el.Plus ca va aflati in orase diferite.
Relatiile la distanta nu rezista nici intre 2 oamenii maturi, dapai intre 2 copii ca voi.
Daca spui ca iti place, pai mai vorbeste cu el atunci, ori pe mess, ori la telefon.Si ai grija! Nu stii cine se poate ascunde in spatele calculatorului. Faptul ca ti-a dat web-ul nu inseamna ca e el.In ziua de azi, se pot face o groaza de scmecherii pe calculator cu niste programele.
Succes!

| Holocaust a răspuns:

>V-aţi cunoscut prin intermediul unui joc;
>Nu v-aţi întâlnit nici măcar în realitate;
>Îl iubeşti.
Da, eu m-am lămurit, şi sper că şi tu.

| frikk a răspuns:

Nu cred ca este vorba "te ignoră" probabil il stresezi si se satură de tinehappy
iar daca da astfel de semne inseamna ca nu te place indeajuns de mult si nu te merita sau inverswinking numai bine

Răspuns utilizator avertizat
| TurteX a răspuns:

Ce sa iti zic...mai vorbeste cu el, cand ti se face dor de el suna-l si vezi cum vb cu tine.dc iti comvine atitudinea lui combinati-va...dar ai grija sa nu fie vreun pedolaughing

| NivoALFA a răspuns:

Lasa-l in pace, iubirile pe internet sunt fictiune!

| AyameSte a răspuns:

Pai cerceteaza, adolescentii rareori se tin de glume pe internet ei vor sa cunosca lume. eu zic sa incerci. go for it. iti zic din proprie experienta, sunt de 3 ani cu un tip care initial il cunoscusem pe inernet.so good luck

| cassie200 a răspuns:

Cati ani ai? ce probleme ai si tu...

| Marius02 a răspuns:

DESCHIDE OCHII! cati ani ai? 13?! asta nu se cheama iubire, e doar prostie! iubirea e cand 2 persoane se vad, si se cunosc mai bine, si daca se plac, stau impreuna.

| alabalaportocalala a răspuns (pentru Marius02):

Iubirea adevarat vine din suflet! si eu am patit sa ma indragostesc pe internet, sa fiu sincer chiar mi-a placut am stat cu ea ceva timp si dupa 6-7 luni de cand numai suntem impreuna inca simt "fluturasi"laughingcand vad o poza cu ea sa cand vad ca-mi mai da un like la ceva pe fblaughingdeci nu e o prostie asta, numai ca trebuai sa ai mare grija cu cine vorbestiuwinking

| Marius02 a răspuns (pentru alabalaportocalala):

Atuncea fa cum stii big grin...

winkingda mai bine i-ai cere sa vb si cu prieteni lui sa vezi cum sunt, ce spune despre el.si ai mare grija pentru ca profitori sunt multiwinkingbafta!

| Marius02 a răspuns (pentru alabalaportocalala):

Eu am grija.am trecut prin viata...in fine, sa incheiem aici big grinbafta multa

Da pai aia de mai sus era pentru intrebare dar am scris ca si un cmm pentru tine scuzelaughingwinkingsi bafta si tiewinking

| Amaris a răspuns:

Sa nu te increzi in internet prea mult pentru ca poate fi(uneori) mult prea periculos. Cel mai bine ar fi sa va cunoasteti in realitate pentru ca asa cum internetul minte si pozele, dar si cuvintele pot mintii.