| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Deci prietena unui amic se imbraca numai cum ii spune! Adica eu nu vad neaparat un lucru rau in asta, numai ea ii cere mereu sfatul si niciodata nu se imbraca cum vrea ea! Eu incerc sa nu ma bag in revatia lor dar observ lucruri foarte ciudatate la ei de ceva timp! De exemplu cand ei vorbes, el i-o taie imediat, nu o lasa sa aiba cuvantul niciodata, alte ori ii spune ca nu are voie sa vorbeasca cu cutarescu, sa se vada cu prieteni iar ea il asculta! Acum eu stiu ca nu ar trebui sa ma bag dar este chestia ca nu toata lumea rezista astfel in relatii mult timp! Ce ar trebui sa fac mai exact? Am auzit ca astfel de cupluri unde barbatul nu lasa femeia sa aiba cuvantul, nu sunt de lunga durata iar dupa despartire nu isi mai vorbes! Considerati ca ar trebui sa intervin cu niste sfaturi? Daca da ce fel de sfaturi?

5 răspunsuri:
| nicadkn a răspuns:

Vorbeste cu fata subtil si spune i ca e manipulata si isi lasa imaginea in mainile lui, maini care o distrug. spune i sa se desparta de el.

| Kiran a răspuns:

E putin mai complicata situatia pentru ca, daca ea si-ar dori si ar putea sa plece, banuiesc ca ar face-o nu? Pentru ca din spusele tale, am putea deduce ca daca ea ar pune piciorul in prag, s-ar certa si probabil ar pune capat relatiei lor, iar din punctul acesta ea ar trebui sa aiba partea financiara separata de a lui si un loc unde sa locuiasca (asta daca ei locuiesc impreuna).

Ai putea incerca sa ii arati indirect alte relatii unde femeia este egala cu barbatul, adu ideea asta in discutii dar nu o compara pe ea cu acel exemplu, trebuie sa isi de-a seama ea ca are varianta de a pleca daca nu se simte confortabila in relatie.

| Cresta a răspuns:

Ehei, mai stiu pe una care s-a plans o vita de barbatul ei. Am intrebat-o: de ce nu divortezi? Mi-a raspuns: nu as mai avea asa de multi bani.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"Deci prietena unui amic se imbraca numai cum ii spune! ...Considerati ca ar trebui sa intervin cu niste sfaturi?"

sfat: vezi-ți de treaba ta (că asta NU e treaba ta)