| zharmas a întrebat:

Deci sunt impreuna cu cineva de 4 ani. De jumatate de an toate lucrurile au mers prost ne-am certat de multe ori eu am jignit si am reactionat urat. In astia 4 ani nu am fost perfect si m-a iertat si mi-a acordat multe sanse(nu pe partea de inselat gen comportamentul) a spus ca vrea sa ia o decizie si ma amanat ceva timp si aseara am discutat si a spus ca a facut o greseala mare. Ideea este ca o persoana a facut glume cu subinteles ea neavand atentia mea a picat in plasa si i-a placut atentia dupa mi-a spus ca a realizat ca nu e ok eu m-am schimbat si a iesit cu pers respectiva sa i spuna ca nu vrea ceva. Persoana respectiva dupa discuti si asa a apucat o de cap si a pupat o ea s-a retras. Eu am luat decizia sa o iert si sa ne mai acordam o sansa nici eu nu am fost usa de biserica si in 4 ani am facut milte chestii. Vreau sa continuii cu ea si sper ca va fi bine. Am luat decizia corecta?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

4 ani sunt deja "casnicie de proba", in care va cunoasteti deja profund, cu bue si cu rele.
Dupa atata experienta impreuna, voi doi trebuie sa decideti (in comun) continuarea si forma relatiei voastre.

| mitzuuxcx a răspuns:

Da, e o decizie corectă, nu trebuie sa te desprinzi de o persoană dacă a făcut ceva fara vointa ei (depinde de gravitate) dar ea daca nu a vrut să facă acel lucru și te iubește atunci este o decizie bună.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ati ajuns sa va certati, atunci este mai bine sa va despartiti, fiindca relatia nu se poate imbunatatii in situatia asta, doar se va degrada mai mult, fiindca nu mai exista dragoste si atractie atunci cand exista suspiciune, neincredere, control si manipulare.