| Alexia87991 a întrebat:

Deci, vorbesc cu un tip de 2 săptămâni dar deja este foarte agățat, îmi dă tot felul de mesaje dubioase, acesta mi-a propus să vin în Timișoara eu fiind din Severin să mă angajez acolo și să ne mutăm la două camere el în prezent locuiește într o cameră să ne mutăm și cică să plătim chiria împreună plus bineînțeles restul utilităților mâncare toate cele și chestia e că eu nu-mi doresc așa ceva pentru că eu să trag o la cot cu un bărbat să pun cont făcut cu el să muncesc să vin acasă Cică efectiv să știu că pică pe mine și restul lucrurilor Adică mâncare spălat curățenie toate astea Și mi se pare foarte ciudat pentru simplul fapt că el pare foarte îndrăgostit de mine deși ne știm de foarte puțin timp adică nu mi se pare normal toată chestia asta.

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Bingo, ai dreptate. Iar intrebarea care e? Foarte posibil ca asta sa fie vreun loverboy... sper ca ai auzit metoda.

| Adry05 a răspuns:

Păi chiar nu e, ori nu se descurcă singur și are nevoie de o femeie în casă să-i facă treaba + împărțitu costurilor, ori e obsedat sa nu fie singur

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Dar oricare dintre situațiile astea ar fi, e la fel de toxic și clar nu trebuie să zici da. până și instinctul tău îți zice să zici nu din moment ce întrebi asta aici

| Elaz78 a răspuns:

Sho sho… nu nu! stai cuminte! laughing
se iubește mult mai mult pe el decât pe tine laughing

| gllopel a răspuns:

Vorbesti de 2 saptamani cu el. Cum? Fata in fata? Sau pe net? Cum te poate iubi daca nu te cunoaste?
Are nevoie sa traiasca mai confortabil pe munca si banii (diferenta) altuia. Dar cred ca va plati numai chiria. Nu si solutiile de curatenie de exemplu.
Plus ca tu ii vei face traba in casa gratis si el va sta pe telefon sau la bere cu baietii.