Ii poti aduce flori, sa-i vorbeste sensibil, de frumusete... dar cel mai bun sfat cred eu ca este : Fii tu insati. Ea trebuie sa te placa asa cum este daca vrea daca nu mai sunt femei.Succes!
Cunoasterea. Mie asta imi place, sinceritatea si vorbitul deschis. Nu ai cum sa cunosti o persoana total, sunt lucruri de aflat.
Pe mine sotul meu m-a cucerit prin felul lui de a fi plus vorbe frumoase care si acum dupa mult timp ma alinta si sunt alintata si rasfata lui chiar daca momentan nu e langa mine ma simt foarte protejata inca un gest frumos e ca mi-a cumparat flori el nu cumparase la nici o femeie flori nici lui maicasa.Mult noroc si Bafta
Pentru o fata e foarte important sa-i spui ce simti, ce iti place la ea.Incearca sa fi cat mai convingator, uneori sa-i mai dai mici atentii(un trandafir eventual). Arata-i ca dragostea pentru ea e sincera si ea se va simti bine, poate veti fi impreuna. Sper ca te-am ajutat. Spune-i cat mai repede ce simti pentru ea si ea va intelege crede-ma!
Draga mea, sunt femeie si nu sunt interesata sa cuceresc o femeie; vroiam doar sa vad prin ce anume va cucereste un barbat!
Aaa nu em fost atenta. cris am crezut ca vine de la cristi.