| MikPitik a întrebat:

Draga TPU! De ceva timp sunt cu un baiat. Problema mea e urmatoarea : eu am mai fost cu el, si m-am despartit de el pentru un imbecil, si el crede ca am fost cu el la misto, si nu stie ca eu de fapt chiar l-am iubit cu adevarat si inca il iubesc cu adevarat, dar am facut o prostie ca m-am despartit de el, si nu poate uita trecutul. Ce sa fac? Multumesc pentru toate raspunsurile!

Răspuns Câştigător
| xCrinax a răspuns:

Ai cam gresit ca te-ai despartit atunci de el, dar totusi, daca nu poate sa treaca peste trecut de ce mai sta acum dupa tine? Cred ca are niste toane si vrea sa te perpeleasca si pe tine putin.

12 răspunsuri:
| Sakura25 a răspuns:

De ce te-ai despartit de el pentru altul? Acum, sincer e normal sa nu poata uita. Pune-te in locul lui si imagineaza-ti cum te-ai simtii.Ca o roata de rezerva.Scz daca-s prea directa sau prea transanta.Da mai multe detalii despre relatie inainte si dupa. happy

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„si el crede ca am fost cu el la misto" - Are toate motivele din lume să creadă asta.
„si nu stie ca eu de fapt chiar l-am iubit cu adevarat si inca il iubesc cu adevarat" - Ai făcut vreodată ceva care să-i demonstreze asta? Dacă da, ce? Dacă nu, ce mai aștepți?
„si nu poate uita trecutul" - Nici eu nu aș uita și nici nu aș ierta. S-ar putea să primești răspunsuri vesele și încurajatoare pe-aici dar ascultă și reține asta: NIMENI nu uită cu adevărat - nici bărbații, dar nici femeile (sau, mai bine zis, mai ales femeile).
„Ce sa fac?" - Așa cum ți-am zis mai sus, demonstrează-i lui că ce scrii aici este cu adevărat ceea ce simți și crezi tu.
Însă, pe termen lung, dacă chiar ții la el, lasă-l să-și găsească fericirea cu altcineva care n-a apucat să-l trateze ca roata de rezervă.

Alekum salam.

| RamooNebunik a răspuns:

Daca nu poate uita trecutul inseamna ca te mai iubeste iti zic eu ca si eu am patit la fel ca tine happy Asa ca incearca sa ii explici ca nu ai fost cu el impreuna doar asa la misto si tu chiar l-ai iubit cu adevarat si poata ca il mai iubesti happy Bafta :*

| MikPitik explică (pentru kongeriket):

De multe ori i-am demonstarat ca il iubesc cu adevarat. Deci, ce altceva mai pot sa mai fac?

| MikPitik explică (pentru RamooNebunik):

Mersi ( pentru balfta ). Dar i-am zis de multe ori ca eu chiar l-am iubit dar el mereu "da da da ". Si mereu ma intreba "Atunci de ce te-ai despartit de mine? " si nu stiam ce sa ii rasound, dar nu stiu nici cumsa ii explic ca am fost o proasta ca m-am despartit de el.

| RamooNebunik a răspuns (pentru MikPitik):

Ia id meu si iti explic mai detaliat p mess ramo.nebunatika96@yahoo.com

| MikPitik explică (pentru kongeriket):

Plz, imi dai si mie Id-u tau? mersi

| Anonima264 a răspuns:

Pai intrebarea mea este de ce te-ai despartit de el?

| MikPitik explică (pentru Anonima264):

De prosta. Credeam ca nu e potrivit pentru mine, asa ca am ales altul, si mai bou, si am facut o greseala foarte mare.

| Anonima264 a răspuns (pentru MikPitik):

Aaaa...
Atunci daca mai vrei sa fii cu el trebuie sa te desparti de celalalt si sa vorbesti cu cel de crae iti place!

| MikPitik explică (pentru Anonima264):

Nu. Deci eu nu mai sunt cu bou ala d mult. Si sunt cu ala de care imi place, dar el crede ca mi-am batut joc de el, si chiar il iubesc, si nu stiu ce sa fac crying.

| Anonima264 a răspuns (pentru MikPitik):

Aaaaa...
Pi ar trebui sa faci ceva ca sa ii recastigi increderea!