| GL88 a întrebat:

E adevarat ca in viata asta totul se plateste mai devreme sau mai tarziu?
Ma refer ca eu am incercat sa fac un bine persoanei iubite ma rog poveste lunga, ea crede doar alte persoane care i-a bagat numa prostii in cap despre mine, si in urma cu 2 zile ma jignit foarte tare si ma doare sufletu cand imi aduc aminte cuvintele spuse sad plus ca mi-a zis ca din cauza ca place pe altcineva sa comportat in halu ala cu mine si m-a mintit cum a vrut ..am incheiat orice legatura cu ea doar sa nu mai aud si alte jigniri dar ma doare..ca stiu ca i-am vrut doar binele.Ea e fericita acum mi-a zis ca toate i merg super si ca o doare in...de mine.
Nu vreau sa o plateasca in sensu sa simta ce simt eu acum ca e un gol teribil in sufletul meu si stiu ca dragoste cu sila nu se poate, dar va realiza odata si odata cat de mult a gresit si atunci sa fie prea tarziu pentru regrete?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa s-a simtit fosta mai bine zis una care o cunoscusem in copilarie, ma tradat si eu ca un tantalau stateam singur gandindu-ma la ea, plangeam cand mai vedeam un film si duceam dorul ei, iar ea la gratare cu baieti si bmw-uri. Dupa o vreme am luat legatura cu ea si mi-a marturisit ca a avut pe cineva mi-a aratat poza si i-am zis bravo ai dat si de un tigan, ne-am certat putin apoi nu i-am mai vorbit deloc. Fratele ei tot ma cauta sa ii dau o sansa ca se simte rau si cand o deblocasem odata de pe messenger imi zicea ca ie dor de mine si vrea sa vorbim iar eu am zis: lasa-ma impace asa cu raceala. Dar tot la mine vroia sa traga si pana la urma ea a cautat-o cu bricheta.

| Liviu a răspuns:

Da,o palma data acum unuia care nu merita, acela care a dat-o va primi mai tarziu de la viata un sut, sau un pumn, eu chiar daca sunt ateu, stiu ca roata se invarte.Incerc sa nu fac rau la oameni, dar iubesc razbunarea, ma razbun cu sange rece pe cei care imi provoaca rau big grin Razbunarea se spune ca e arma prostului, prefer sa fiu un prost, decat sa fiu o mamaliga sa fiu cuca macai happy sa isi bata toti taraba de mine big grin Fa si tu la fel cum ti-a facut eawinking

| danay72 a răspuns:

Intotdeauna asa se intampla. Apoi, chiar nu merita sa suferi dupa cineva care nu te apreciaza pentru ceea ce esti.Dar sa nu ai resentimente fata de ea si sa nu o urasti, ci sa te bucuri daca ii este bine.

| sofisis a răspuns:

Cea mai mare razbunare asupra unei persoane care ti-a facut rau, e sa fii fericit si acea persoana sa fie martora la fericirea ta.
Deci, las-o in plata Domnului si vezi-ti de viata ta.

| Exilee a răspuns:

Ce sa faci? Stabilesti or elatie de amicitie. Nu trebuie sa fii orgolios, dar cu un aemeenea limbaj nici sa stai in preajma ei. Crede-ma ca am fost si eu odinioara si bine am facut ca m-am debarasat de asemenea persoane. Poti doar sa o ierti! happy

| ancaval a răspuns:

Într-o zi o să-i pară rău, bineînțeles.

O să dea peste un derbedeu care o să se comporte cum s-a comportat ea cu tine.

O să realizeze ce-a avut, ce-a pierdut, dar toate necesită timp.

Uit-o, nu merită să îți pierzi timpul cu o fată care nu te respectă și nu apreciază ceea ce faci pentru ea.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, da orice in viata se plateste, si asta o va face insusi destinul-Dumnezeu. Poate ca asa trebuie sa i se intample ca sa primeasca o lectie de viata. Nu te razbuna, cai razbunarea este arma celui rau. Tu sa-ti vezi de viata ta. Dumnezeu are si jumatatea ta pusa deoparte. POate ca mai tarziu te va pretui tot pe tine dandu-si seama cat tu i-ai vrut binele acum.

| Kyty2000 a răspuns:

Uita de ea, daca nu ii pasa de tine, uit-o! Va vedea ea intr-o buna zi cine a iubit-o cu adevarat si cine nu... Acum ca sa uiti de ea, distreaza-te cu prietenii tai cat mai mult. Traieste clipa din plin, chiar daca te doare! happy :*

| Mihaela_Mădălina_1992_bXs3 a răspuns:

Da va realiza! Stii cum se spune " Iti dai seama dupa ce ai pierdut ". Tu fii vesel si las-o in pace va veni ea singura cand va avea nevoie. Oricum stii cum e se intoarce cand aproape uiti. Asa ca baftaa!