anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil sa gasesti adevarata dragoste prin intermediul internetului (adica sa cunosti o persoana prin intermediul unui site de matrimoniale si sa ajungi sa te si casatoresti cu acea persoana)? Pun aceasta intrebare pentru ca impresia mea este ca pe acest gen de site-uri gasesti numai persoane interesate de alte lucuri, cel putin pe site-urile de acest gen romanesti. As vrea niste raspunsuri de la persoane care cunosc cazuri concrete. Multumesc.

4 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Sa ai noroc chior, da exista sanse si un exemplu il am in familie, fratimiu a intalnit o fata pe sentimente si acum isi fac planuri de viitor, lucreaza amandoi in Italia, sunt fericiti si se potrivesc de minune

| CarmenR a răspuns:

Sinceră să fiu, eu mi-am cunoscut actualul prieten pe un chatul unui joc de cultură generală. Suntem de un an jumătate împreună. El e la Curtea de Argeş, eu la Iaşi, dar ne vedem o dată pe lună şi ne petrecem vacanţele împreună. Deci se poate! Atenţie însă, nu orice persoană cunoscută pe internet poate fi şi de încredere.

| enchanted a răspuns:

Da este f posibil, prietena mea si totodata sefa mea se casatoreste cu un tip de pe tagged, la inceput ea nu a crezut in asa ceva dar acum asteapta deja bebe si sunt f fericiti

| bibanu10 a răspuns:

Am un frate si o sora.fratele meu sa cunoscut cu o fata din america pe internet si dupa 2 luni s-au casatorit si a plecat in usa acum sunt impreuna de 10 ani au 4 copii si au o realatie f frumoasa nu am auzit niciodata sa se certe in afara de lucruri minore.in schimb sora mea sa cunoscut cu sotul ei la fel s-au casatorit au 7 ani impreuna 2 copii dar stau unu cu celelat doar pentru copii.lucreaza amadoi si copii sunt in grija bonei.este posibil doar sa ai grija ca ai intalnit pers potrivita pentru tine