Sa ai noroc chior, da exista sanse si un exemplu il am in familie, fratimiu a intalnit o fata pe sentimente si acum isi fac planuri de viitor, lucreaza amandoi in Italia, sunt fericiti si se potrivesc de minune
Sinceră să fiu, eu mi-am cunoscut actualul prieten pe un chatul unui joc de cultură generală. Suntem de un an jumătate împreună. El e la Curtea de Argeş, eu la Iaşi, dar ne vedem o dată pe lună şi ne petrecem vacanţele împreună. Deci se poate! Atenţie însă, nu orice persoană cunoscută pe internet poate fi şi de încredere.
Da este f posibil, prietena mea si totodata sefa mea se casatoreste cu un tip de pe tagged, la inceput ea nu a crezut in asa ceva dar acum asteapta deja bebe si sunt f fericiti
Am un frate si o sora.fratele meu sa cunoscut cu o fata din america pe internet si dupa 2 luni s-au casatorit si a plecat in usa acum sunt impreuna de 10 ani au 4 copii si au o realatie f frumoasa nu am auzit niciodata sa se certe in afara de lucruri minore.in schimb sora mea sa cunoscut cu sotul ei la fel s-au casatorit au 7 ani impreuna 2 copii dar stau unu cu celelat doar pentru copii.lucreaza amadoi si copii sunt in grija bonei.este posibil doar sa ai grija ca ai intalnit pers potrivita pentru tine
antonia_6574 întreabă: