Poți sa mi explici și mie chiar dacă e topic off, ca te pasionează știință ce crezi ar putea exista univers paralel cu 8 dimensiuni și ar putea sa ne controleze pe noi? Pai și noi de ce nu controlam alt univers fictiv cu 2d? Și cine ar sta sa controleze atâția oameni? Da argumente de ce nu poate mai ales dacă nu ne întâlnim fizic
Eu merg pe pragmatism, nu exista vreo dovadă de așa ceva, ce știu cv nou e că au putut aduce din trecut o particulă in prezent, universul e 3d din ce știu eu
Te alt topic spui ca esti insurat, deci, ce cauti la alte femei?
Sau te-ai gandit sa-ti inseli si tu nevasta, ca sa-i platesti cu aceeasi moneda?
Nu ti-e clar? Nu arati atractiv, de aia te resping si alea si alea. Asa ca, accepta asta. Nu conteaza cat de normal esti ci cum arati.
Radarul lor vede daca atragi sau nu, nu atragi se gasesc motive sa te respinga. Tu oricum ai fi tot te vor respinge, si serios si neserios si nepasator si pasator.
Sunt multi nenorociti cu femei misto care-i accepta asa, dar arata f bine.
Știu ca e în afara subiectului dar dacă ar exista un univers paralel cu 8 dimensiuni ar putea ființele sa ne controleze pe noi? Noi de ce nu putem controla ființe care sunt 2d univers? Totul e fictiv doar ca boala mea la cap duce la ideea asta ca ma controlează alte specii iau tratament oricum.
Ai impresia, sunt halucinatii, nu e real nimic din ce vezi/simti. Ar trebui sa realizezi asta ca nu tot ce simti e si real.
F bine ca iei tratament.
Noi suntem asa de primitivi ca nu suntem in stare de mai nimic maret, damite sa mai controlam nu stiu ce. Nu exista fiinte 2 D.
Doar desenele sunt 2 D ce nu au volum.
Eu știu ca nu e real, eu zic ca ipoteza dacă ar exista nu am schizo, am toc, întrebam de ce deci dacă ar exista ființe în 8 dimensiuni într un alt univers ar putea sa ne controleze pe noi fără sa avem nici măcar contact fizic cum?
Nu imi imaginezi ce inseamna in 8 dimensiuni. Or putea, depinde de nivelul de avansare.
Ar putea sa ne controleze ca nu avem noi contact cu ei dar ei cu noi ar avea.
E de ajuns sa iti poata modifica chimia creierului de la distanta si face ce vrea din tine.
Ca orice dorinta, simtire, preferinta, sentiment vin din reactiile chimice din creier, suntem o uzina chimica.
De exemplu cand tu vrei sa mananci alune, senzatia de a manca, pofta, dorinta vine din reactiile x, y, z.
Daca eu le stiu si le fac pe alea cumva in creierul tau, tu o sa simti asta, deci o sa faci ce vreau eu.
Daca vreau sa mananci 5 mere, o sa mananci 5 mere, vei simti dorinta asta.
Asa complicat nu ar fi pentru o inteligenta mult superioara, acum depinde cum s-ar face de la distanta, probabil trimit substante la nivel subatomic, intra in creier, se formeaza atomii de substanta x si y, reactioneaza in anumit fel cu ce e pe acolo si iese rezultatul.
Am zis la nivel subatomic ca sa intre prin craniu ca prin sita.
Daca vreau sa-mi dai 5000 euro o sa-mi dai, stiu ce sa fac sa simti dorinta asta, si tot asa.
Asa ar proceda.
Da dar cum dacă suntem în univers diferit? Și dacă nu ne întâlnim fizic cum poate ala din alt univers 8d sa facă ce vrea cu mine din 3d?
De ce nu ar putea face? Ce daca suntem in univers diferit, face legatura intre cele doua universuri si se rezolva. Tu iti pui intrebarile astea ca gandesti cu mintea si tehnologia de acum, dar la aia nu se pune problema asa.
Sunt sori mai batrani cu milioane de ani, deci daca in vreun sistem solar sau univers exista un sistem solar cu soare mult mai vechi ca aici, si fiintele de acolo sunt mult mai evoluate daca e vrei planeta locuibila pe acolo.
Plus ca de unde stii tu ca-s intr-un univers diferit? Poate fi in acesta doar ca in sisteme solare foarte indepartate cu soare mai batran decat al nostru, ca asta arata vechimea civilizatiei daca ea exista acolo.
Eu întreb dacă ala. Din univers 8d nu vine la noi în 3d și tot poate sa ne controleze cum? Eu zic dacă ar fi situația asta posibila ca asa din același univers evident ca poate, dar cum te vede și te controlează ala. Din alt univers 8d ce te vede prin imaginație sau cum?
Ti-am zis cum, or veni dar nu ii vedem noi.
Fii normal, cauta normal in spatiul real. Iesi din casa, plimba un ciine sau un copil. Daca nu ai, inchiriaza un ciine sau un copil. Astea magneti de femei. Lasa mai usor online-ul. Thank me later.
Probabil că acele femei care acceptă relații cu prietenul tău adoră să fie amante. Probabil că și-au mai înșelat iubiții și în trecut.
Nu, ala arata foarte atractiv, el nu e atractiv, nu e vb de nici o vrajeala, ca daca omul nostru baga vrajeala or sa zica alea "ia uite ce prost e cu ce vrea sa ma vrajeasca pe mine cu rahaturi de 3 lei".
Cred barbatii ca e meritul lor, nu e deloc, femeia il place pe x si gata, nu ca a facut el nu stiu ce.
Și tu ești bolnăvior ca Ray. Fără vrăjeală sau inteligenta ești mort. Le plac băieții șmecheri nu fatalaii. Cei masculini nu sunt așa de frumoși chiar arata nașpa la fata multi și agata de rup. Fără bani nu merge, da daca ești tăcut, timid poți să fii frumos că nu te baga nimeni in seama.
Bolnav sunt, doar am spus ca am tulburare bipolara unde intra depresii si hipomanii, dar asta nu are treaba cu realitatea si cu natura umana pe care am studiat-o si e verificata de realitate de oricine. Psihologia evolutionista spune despre.
Ca e nasolie, asa este, dar asta e realitatea din pacate.
De ce nu merge fara bani? Ce, ea are bani? E de ajuns sa fie ambii medii financiar si nu conteaza.
Se p aia pe inteligenta noastra, fi serios, de aia multi golani au gagici misto?
Stii ce zice aia daca il place? "aaa lasa draga ca nici eu nu-s vreo genialitate, esti okey, nici eu n-am multi bani, facem impreuna totul".
Cand nu te place daca esti mediu zice ca esti prost si ca nu stii prea mult sa zici, daca esti destept si zici prea multe inteligente zice ca plictisesti. Mie-mi spui? Cum o dai nu cazi bine.
Daca ai vrajeala doar insa nu atragi, zice "ia uite la fraieru` ala, credea ca ma face pe mine cu idioteniile lui de doi lei".
Daca ai bani te tine de prost doar, de interes.
Cand am spus masculini spun de cei atractivi fizic mai ales la figura, evident ca astia sunt la pachet si cu o atitudine masculina, se leaga una de alta.
Urati ii vedem noi, dar trasaturile lor masculine atrag puternic femeile.
Fac aia ce vor din ele, le da alea si bani si ce vor.
Natura a vrut sa ne inmultim, nu sa fim destepti sau buni.
Prietenul meu este alfa. Nu avea nici bacu luat cand avea ca gagica pe una studenta la drept in anul 1.
Aveam salariu net mic e 100 dolari cum era in anii 90.
Ziceau fetele "NU ma intereseaza asta, si eu am la fel, eu te vreau pe tine, si vedem noi apoi, nu sunt nici eu vreo bogatasa".
Pana la cea cu studii avea din alea de nivelul lui ca studii, deci iti dai seama ca multi bani nu aveau nici alea. Avea un profesor de generala 100 dolari.
Ce, tie cand iti place de una ai pretentia sa aiba bani, vrajeala si cine stie ce desteptaciune in cap? Si reciproca e valida.
Masina avea taica-su o dacie. Nici casa lui nu avea, statea cu parintii intr-un ap cu doua camere, suntem vecini de mici. El avea un olcit de mana 7-a.
Acuma e insurat cu cea cu studii care intre timp a mai facut o facultate de finante si e smechera in banca, el si-a luat bacu abia in 2006 la 5 ani de cand a cunoscut-o pe ea, nu are studii superioare nici acum, are un venit mediu, ea are mai mult, au un copil reusit de 17 ani.
Deci e f clar. El are 47 ani, ea 44.
Nu avea nici o vrajeala, simtea ca alea il plac, ele dadeau semnale puternice, le invita la plimbare, vorbea cu ele si asta era tot. Aia abia astepta sa vina el la ea.
La mine trebuie ceva cap ca nu pot face cuplu serios cu una doar frumoasa si atat, dar eu zic cum e lumea majoritar.
Dar nu m-ar interesa ce bani are daca are cat sa contribuie la cheltuieli ca si mine.
Si? Celalalt prieten al meu tot 47 ani programator, sal f mare peste 17000 lei net, job bun, sigur, casa lui cu 2 camere, fara datorii, masina de 20000 dolari, pe pauza!
De cand e nu s-a uitat nici una la el, era invizibil orice facea si zicea.
E si destept, stie sa se poarte.
Eu i-am dat pe una, aleia nu i-a placut si am intrebat-o ce a fost, a zis "NU ma atrage omuletul asta, mda are aia aia, stie sa se poarte, s-a purtat frumos dar nu imi place".
Era o programatoare care vroia un programator ca partener, le-am facut lipeala, s-au dus prin parc.
Dar....nu atrage mai deloc.
Am mai intrebat fete pe cand aveam 30 ani toti, au zis ca...niet. Eu am testat sa vad ce si cum.
Nu am zis ca nu-s oameni cu probleme mari de comportament, aia normal ca nu prea au relatii. Ma refer la un barbat mediu care e sociabil, nu cu tot felul de bube, ba asocial, ba inchis in el, ba aia si aia.
In general aia frumusei nu prea isi timizi de fel. Timizii si aia inchis in ei sunt aia cu, complexe cumva, neacceptati in societate, au avut ei probleme.
Frumuselu e placut de majoritatea si barbati si femei, si ca om si ca partener de sexul opus, ala nu are complexe, e deschis, comunicativ, apreciat, dorit, placut. Timiditatea si inchiderea in sine este cumva un mecanism de aparare contra respingerii sau problemelor de la ceilalti.
Sunt si bolnavi psihic care au probleme de comportament oricum ar fi, dar nu e vb de aia.
Stii f bine ca asa este la cei in ordine dar nu accepti, si ceilalti daca ies de 100 ori din casa si nu inteleg de 101 ori ce se intampla, nu foloseste la nimic.
E ca la aia din puscarie ei stau in camera dar stiu tot ce se intampla afara daca vor.
Studiaza si tu despre natura umana si ai sa afli. Ce iti spun eu se verifica de oricine, deci rezulta ca stiu.
Plus ca l-am avut ca exemplu pe prietenul meu alfa si la vremea aia ma duceam cu el peste tot, pe la petreceri, etc.
Dar daca vrei sa negi si iti face bine asta, foarte bine.
Uite ce ar trebui sa studiezi tu si ce e psihologia evolutionista:
"Psihologia evoluționistă este o abordare a psihologiei care utilizează principiile biologice evoluționiste pentru a explica mecanismele psihice și comportamentul uman. Această ramură a psihologiei caută să înțeleagă cum presiunile evolutive au modelat arhitectura minții umane, ducând la dezvoltarea unor mecanisme psihologice adaptative, care au ajutat la supraviețuirea și reproducerea în mediul ancestral".
Genetic nu am evoluat, legile atractiei sunt aceleasi.
Odata ce ai inteles cum merge, nici nu trebuie sa mai faci altceva ca stii deja ce si cum va fi.
Zaka întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă: