| GymSim685488 a întrebat:

Explicati- mi și mie o chestie, că eu nu mai pricep nimic... Am un prieten care reușește mereu să combine doar femei măritate, cu copii, cu relații de 5-10 ani, de parcă are magnet la așa ceva. Eu, în schimb, dacă încerc să mă apropii de aceleași femei, primesc numai replici de genul: «Eu nu îmi înșel bărbatul», «eu nu ies cu băieți», «eu sunt serioasă» și tot așa.

Ori mă percep femeile pe mine ca pe dracul în persoană, ori oamenii chiar au luat-o razna. Nu mai înțeleg nimic!

Ca să-ți dau un exemplu: am scris unei fete care pe profil părea singură. Ce crezi? Îmi spune că are iubit! Când de fapt era evident că nu avea. La mine toate se transformă brusc în sfinte și corecte, iar la prietenii mei cad numai femeile măritate, cu povești și complicații.

E clar că ori am eu fața prea serioasă și inspir doar ideea de „bărbat de familie", ori au femeile un radar special care detectează că nu-s genul de aventurier și atunci mă tratează altfel. Sau, cine știe, poate e un paradox: cu cât vrei ceva normal, cu atât dai peste chestii de genul asta iar cu cât ești mai nepăsător, cu atât e mai bine

2 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Fii normal, cauta normal in spatiul real. Iesi din casa, plimba un ciine sau un copil. Daca nu ai, inchiriaza un ciine sau un copil. Astea magneti de femei. Lasa mai usor online-ul. Thank me later. happy

| gabicoo a răspuns:

Feromonii. El are prea mult - tu prea puțin.