|

Heei! HELP! In februarie e ziua BFF-ului meu si am doua dileme. 1 ce cadou as putea sa ii iau? Si 2. Vreau sa fac un gest frumos pentru ea gen un clip sau ceva de genu. Idei?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rând, cumpara-i ceva ce o va încânta. Dacă ii place o trupa sau nu artist, cumpara-i un tricou, și după printează pe tricou poza sau numele cu trupa/ artistul preferat. Poți sa ii cumperi si un parfum, sau haine. Depinde de gusturile ei.
In al doilea rând, ceva ce ar fi foarte frumos, cumpara o ramă de 6-7 poze, și scoate poze cu tine si cu ea și pune-le in ramă. O sa arate foarte frumos și o va păstra la ea in camera mereu. Dacă ii faci un videoclip, sunt sanse de 80% sa i șteargă. Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti spun ce cadou mi-a facut prietena mea cea mai buna de Craciun: a inramat o poza cu noi doua, pe rama careia a scris o replica la caterinca de-a mea. Am primit si o felicitare din aia emotionanta, nu au fost cuvinte pompoase sau ceva, ci vorbe d3 suflet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Ai putea să îi cumperi ceva frumos, ceva care să îi placa. Poate un parfum, un ursuleț drăguț.
2. Ai putea să faci un clip din poze cu voi două. Poți folosi movie maker, e ușor de utilizat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand sa iti fie rusine ca pui intrebari din astea. Deja ar trebui sa stii ce ar vrea "bff-ul" tau. in al doile rand de unde sa stim noi ce cadou sa ii iei tu? ii bff-ul nostru sa stim noi ce-i place?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează