Dar daca nu are el nimic de zis, tu de ce comentez? Aaaaaa 'esti cumva gelos, il vrei nu mai pentru tine, hai ca ti-l las tie draga
Pãi binenteles ca il vreau doar pentru mine, teee fac la orice orã pisi.
Sau tie fricã?
Daca arati a hipster, mai ales daca esti gras, nu te astepta sa gasesti pe cineva Am vazut multi d-astia pe reddit
Gandeste-te de ce vrei o relatie, trebuie sa ai un motiv. Te simti singur, vrei sex, vrei sa te deschiz cuiva, sa traiesti momente tandre alaturi de acea fata. Sexul este exclus deci, celelalte trei variante raman valabile. Din propria experienta iti zic ca te inseli. Eu ii multumesc, Celui de sus ca sunt singur. Uite motivele mele:
-Am timp pentru mine
-De compasiune nu am nevoie deoarece am prieteni putini dar buni si familie
-Sentimentele vin si pleaca, asa ca tandretea cu sexul opus se sting, din propria experienta mai ales daca ai avut experiente inainte, ciudate
-Sa crezi in relatii in ziua de azi e o prostie, e un joc de teatru al unor actori ce par a fi veseli tinundu-se de mana
-Nu sunt plin de mine, dar uneori cand cineva nu e langa mine doar eu pe mine ma am si atat
Te nasti, ajungi la varsta asta si inca traiesti fara sa ai o relatie deci nu este o necesitate, mai ales daca nu vrei sex. Am fost in situatia ta dar tu in a mea nu ai fost. Desi imi cream conturi pe siteuri de socializare am ajuns sa le uras si sa le sterg, deoarece sunt toate niste iluzii. Decat sa suferi pentru niste idioate (majoritatea) mai bine lupti pentru principiile tale.
Daca ai asa pretentii la femei ma intreb ce pretentii o sa ai la un job.
https://www.youtube.com/watch?v=QvO6i0kV5Ms