| outsiider a întrebat:

Hei. Nu știu dacă e ok sa postez asta. Dar îmi doresc foarte mult o prietenă. I mean, foarte foarte foarte mult. Nu am avut o prietena pana acum pentru ca am anumite așteptări de la o fata. Eu nu merg în club, nu beau, nu fumez, ma îmbrac decent, încerc sa păstrez o conduită înaltă etc. Și, prin urmare, aștept același lucru de la o fată. Plus că îmi plac conversațiile inteligente, urăsc "small talk" - de fapt, sunt o fire reflexivă, introvertită, și mi-e foarte incomod să fac asta. Chiar nu vreau sex - ai mei m-au educat să nu alerg după aceste plăceri (nu sunt pocăit).
Tinder nu m-a ajutat deloc (am dat pana acum doar de persoane indecente), iar pe Facebook nu prea primesc accept la cereri.
Unde as putea să găsesc o astfel de fată cu care sa încep o relație? Am 22 ani și sunt student la o facultate bună (zic în privat) și ideal ar fi ca ea sa aibă între 19 și 22 ani, sa fie inteligentă, dar decentă și modestă, studentă la o facultate bună, sociabila (dar nu la modu' annoying). Sa putem rezona la un alt nivel.
Chiar și o relație la distanță ar fi ok. Adică, suntem în secolul 21, exista video call, mijloace de transport etc.

Mersi pentru înțelegere și sper ca nu am deranjat pe cineva cu asta. Menționez ca nu aștept nimic de la voi.

36 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar daca nu are el nimic de zis, tu de ce comentez? Aaaaaa 'esti cumva gelos, il vrei nu mai pentru tine, hai ca ti-l las tie draga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Pãi binenteles ca il vreau doar pentru mine, teee fac la orice orã pisi.
Sau tie fricã?

| username1053847 a răspuns:

Daca arati a hipster, mai ales daca esti gras, nu te astepta sa gasesti pe cinevalaughing Am vazut multi d-astia pe reddit

| Nevroza a răspuns:

Gandeste-te de ce vrei o relatie, trebuie sa ai un motiv. Te simti singur, vrei sex, vrei sa te deschiz cuiva, sa traiesti momente tandre alaturi de acea fata. Sexul este exclus deci, celelalte trei variante raman valabile. Din propria experienta iti zic ca te inseli. Eu ii multumesc, Celui de sus ca sunt singur. Uite motivele mele:

-Am timp pentru mine

-De compasiune nu am nevoie deoarece am prieteni putini dar buni si familie

-Sentimentele vin si pleaca, asa ca tandretea cu sexul opus se sting, din propria experienta mai ales daca ai avut experiente inainte, ciudate

-Sa crezi in relatii in ziua de azi e o prostie, e un joc de teatru al unor actori ce par a fi veseli tinundu-se de mana

-Nu sunt plin de mine, dar uneori cand cineva nu e langa mine doar eu pe mine ma am si atat

Te nasti, ajungi la varsta asta si inca traiesti fara sa ai o relatie deci nu este o necesitate, mai ales daca nu vrei sex. Am fost in situatia ta dar tu in a mea nu ai fost. Desi imi cream conturi pe siteuri de socializare am ajuns sa le uras si sa le sterg, deoarece sunt toate niste iluzii. Decat sa suferi pentru niste idioate (majoritatea) mai bine lupti pentru principiile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai asa pretentii la femei ma intreb ce pretentii o sa ai la un job.
https://www.youtube.com/watch?v=QvO6i0kV5Ms

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu vorbesti, bă?