| NicoletaGabriela00 a întrebat:

Help mee! Peste 2-3 zile vreau sa plec la o matusa, si nu stiu ce pot face ca sa ma lase sormea sa plec. Are 8 ani si nu ma lasa sa ma departez de ea, daraminte sa plec. Ce sa ii spun? O sa lipsesc app o saptamana

Răspuns Câştigător
| funnnyman32 a răspuns:

Buna! Sora ta este foarte atasata de tine si nu vrea sa o lasi singura'. Vorbeste cu ea, spune-i ca ai sa te intorci, dar de ce nu o iei si pe ea la matusa ta? Un copil nu ii place sa stea singur in casa cine stie ce face doamne fereste! Un copil intelege daca stii sa-i faci jocul, promite-i si tu ca altadata va merge cu tine, dar acum trebuie sa te duci singura ca ai ceva de rezolvat si gata. O mai suni si tu daca are telefon si vezi ce face. Ii spui si tu ca vei venii mai repede o indupleci intr-un fel.
Are 8 ani? pleci si tu mai pe la pranz la matusa ta, si pe ea o pui sa doarma e simplu nu dureaza mult sa convingi un copil. Spune-i ca o vei lua si pe ea cu tine pe afara cand te vei intoarce, daca va fi cuminte, succes!

7 răspunsuri:
| Edy_Mihai_Eduard_1980 a răspuns:

Ca te duci pana la magazin. Daca ai bagaje ii mai zici ca le duci la propietare magazinului.

| NicoletaGabriela00 explică:

Ea va ramane cu parintii mei, acasa. Da, este foarte atasata de mine.

| funnnyman32 a răspuns (pentru NicoletaGabriela00):

Este si normal sa fie daca esti apropiata de ea. este bine atunci daca ramane cu parinti, dar totusi iti simte lipsa ca e copil mic si nu stie inca mai are pana creste.

| NicoletaGabriela00 explică:

Ti-am dat fundita. O sa vad ce fac. Multumesc oricum. Esti un dragut!

| funnnyman32 a răspuns (pentru NicoletaGabriela00):

Nu ai de ce sa-mi multumesti, a fost placerea mea!

| Ioana_Sabina_1990 a răspuns:

De ce nu iti întrebi parintii?! Noi de unde sa stim cu reactioneaza sora ta? Sigur stie maica.ta cum s.o fraiereasca

| Maria344 a răspuns:

Spune-i ca ii aduci ceva ce ii place cand te intorci.