Ori vrea să se despartă de tine și nu știu cum, ori trece printr-o perioadă grea.
Nu e normal să fie așa indiferent cu tine, e normal să nu-ți convină asta.Nu îți dă atenția de care ai nevoie și arată că lui chiar nu-i pasă și aici deja îți pui semn de întrebare.
Oare ce-o fi cu el?
Poartă o discuție serioasă cu el și află cei cu el.
O zi frumoasă îți doresc.
Si eu am patit asa
. Si intr-o zii l-am vazut pe drum si l-am luat la toate intrebarile eu cum sunt mai severa ca el l-am tot pus pe intrebari si la un sfarsit ne-am impacat i-am spus ca de mai se intampla eu nu mai stau cu el
stiu sunt putin severa eh. hai sa-ti zic ce sfaturi ti-as da eu :
1.Incerci sa il pandesti pe la spate ( sa il spionezi) -si sa vezi tot ce se intampla
daca e cu alta si nu vrea sa-ti spuna? (da eu nu-ti doresc asta) ![]()
2.Intalnestel pe drun daca prima varianta nu merge ca doara nu pentru toata viata se va ascunde de tine ![]()
o sa il intalnesti oricum.Pe unde obisnuia el sa umble.Incearca sa fii de prima oara blanda cu el doar daca exagereaza devine dur, sau stiu eu atunci poti sa devi mai dura
4.Inteleg eu ca il iubesti si eu am fost asa da daca tot blanda esti cu el atunci el poate sa faca ce vrea cu tine ( nu stiu ca nu il cunosc )
5. Oricum ai incredere in tine si prinde curaj.Fa ce iti zice inima ![]()
Succes.
Clar ceva scartaie. Gaseste problema si rezolva. Ori e plictisit, ori are pe alta. Seductia e un adevarat joc pe care il prinzi cu experienta. In concluzie, daca esti la inceput, sa nu te mire daca vei mai avea parte de multi prieteni dintr-astia.
Ai si tu 15 ani si gata te-ai indragostit, las' ca-ti trece, tipu' o arde si cu altele, simplu' ca buna ziua. D-oh. de ce fetele sunt asa proaste in ziua de azi?
Buna. Nu cred ca raspunsul meu te va ajuta prea mult, deoarece nu am avut niciodata un iubit si am 14 ani, dar sa zicem ca ma pricep la relatii deoarece am vazut multe filme cu tematica iubire... Deci: eu iti propun sa va intalniti undeva, sau in cel mai rau caz sa il suni si sa il intrebi (dar sa ii spui sa iti raspunda foarte sincer): Ma mai iubesti? Ti-ai gasit pe altcineva? Poate ca raspunsul lui te va durea, dar macar vezi daca te mai iubeste. sper ca te-am ajutat. :*
Salut. Voi fi direct şi sper să nu te superi: cu certuri şi despărţiri nu poate fi o relaţie perfectă. Probabil că în acea perioadă pasiunea şi sentimentele vă făceau să nu înţegeleţi pe deplin cum stăteau lucrurile. Însă pasiunea e trecătoare şi cu timpul te trezeşti la realitate şi vezi cum stau într-adevăr lucrurile. Poate că asta s-a întâmplat şi între voi. Este aceasta o situaţie importantă pentru tine? Cred că vei spune da deoarece probabil te-ai ataşat de acel băiat. Dar te vezi trăindu-ţi întrega viaţă alături de el? Dacă nu atunci probabil că totul se va rezolva cu timpul. Sper să nu te afecteze francheţea mea. Cele bune!
Problema ta este foarte simpla, numai ca tu nu doresti sa accepti ideea ca nu mai esti iubita lui. Pana iti gasesti alta relatie, il poti iubi in continuare.
Exact asta fac eu cu el.Asta inseamna ca probabil nu te mai iubeste, cel
putin in cazul meu e asa, dar am de gand sa ma despart de el.Nu are rost sa te milogesti in fata lui, fi responsabila de persoana ta! Meriti pe cineva mai bun de atat!
Vorbeste cu el foarte serios legat de tot ce se intampla cu voi (spune-i ce te deranjeaza si intreaba-l ce il deranjeaza si ce se intampla), iar daca nu ajungeti la un numitor comun cel mai bine este sa va despartiti decat sa continue asa.