| Sara a întrebat:

Hibatting eyelashes Ia spuneti-mi si mie cum sta prb cu sarcinile oprite din evolutie si detectarea lor pe testul de sarcina? tot pozitiv iese? eu cred ca da. pentru ca hormonul placentei formatetot exista. si a2a chestie. vreau sa mi explicati ce trebuie facut dp ce crezi ca ai pierdut o sarcina, sangerari cu cheaguri. etc. cu buna stiinta... stii ca esti insarcinata... nu e cazul meu. doamne fereste dar vreau sa stiu despre aceste 2 situatii confused vreau sa invat. mersi.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Cateva zile testul iese pozitiv chiar dupa intreruperea in evolutie a sarcinii.
2. Te duci de urgenta la ginecolog (in serviciul de urgenta, eventual cu ambulanta). Fiindca avorturile spontane sau autoprovocate sunt in 90% din cazuri incomplete. Fara tratament de specialitate (chiuretaj), fie poti face o infectie cu septicemie si, in cel mai bun caz, pierderea uterului, fie poti sangera pana la moarte, fie poti ramane cu niste sechele la nivelul uterului (se numesc sinechii, practic peretii uterului se lipesc intre ei) care nu iti vor mai permite sa ramai insarcinata vreodata.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Da testul tot pozitiv iese... pentru sarcina tot acolo este chiar daca nu este cu viata... daca ai ramas insarcinata si stii lucrul acesta ...mergi la un ginecolog ca o sa ai nevoie de o monitorizare a sarcinii periodic, medicul iti va explica ca orice sangerare apare trebuie intervenit, adica daca incepe o sargerare in timpul sarcinii... caz de urgenta si suni ginecologul sau te prezinti la urgenta... daca se intervine prompt exista o sansa sa se pastreze sarcina... daca avortul s-a produs in functie de perioada de sarcina este nevoie sau nu de un chiuretaj, daca sarcina este mica poate scapi fara chiuretaj, se lasa sa isi faca organismul treaba si numai daca nu se curata cum trebuie se intervine (de preferat ar fi sa se intervina... e mai sigur)... daca este mai marisoara atunci se face chiuretaj... dupa care o luna se reface organismul... dupa o luna jumate... vine primul ciclu dupa avort si organismul este pregatit pentru o noua sarcina...
vreau sa mai precizez un lucru... o sangerare abundenta cu cheguri mari nu inseamna neaparat avort (vorbesc de perioada cand nu esti gravida, pentru ca multa lume crede ca a facut avort spontan cand vede cheaguri), poate fi o dereglare hormonala... intre estrogen si progesteron... fapt intamplat mie... eu am intampinat aceasta problema neplacuta... cu un tratament hormonal s-a rezolvat...
multa sanatate si spor la invatat...

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

In timpurile pe care le traim sunt dese sarcinile oprite din evolutie ,iar o prima legatura cica ar fi poluarea si ceea ce mancam si apoi posibile medicamente luate in primul trimestru de sarcina.
Daca o sarcina este oprita din evolutie ,cel mai util lucru ar fi un chiuretaj (la ginecologie) .Dupa acest lucru se prescrie un antibiotic (mai puternic) ,un antiimflamator si un medicament (cel mai des fiola) care are menirea de a strange uterul la loc .Repaos la pat o zi sau 2 .Nu se recomanda baie fierbine(in cada ),se recomanda doar dus caldut .Cica e normal dupa o pierdere de sarcina sa sangerezi mai abundent chiar si cu "cheaguri" ..Medicamentatia se prescrie in general pentru 10 zile .Se face un control ginecologic cam in 7 zile sa vada medicul daca e totul ok si dupa o perioada nu foarte lunga ar trebui facut un papanicolau .

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

In timpurile pe care le traim sunt dese sarcinile oprite din evolutie, iar o prima legatura cica ar fi poluarea si ceea ce mancam si apoi posibile medicamente luate in primul trimestru de sarcina.
Daca o sarcina este oprita din evolutie, cel mai util lucru ar fi un chiuretaj (la ginecologie). Dupa acest lucru se prescrie un antibiotic (mai puternic), un antiimflamator si un medicament (cel mai des fiola) care are menirea de a strange uterul la loc. Repaos la pat o zi sau 2. Nu se recomanda baie fierbine(in cada ), se recomanda doar dus caldut. Cica e normal dupa o pierdere de sarcina sa sangerezi mai abundent chiar si cu "cheaguri" .Medicamentatia se prescrie in general pentru 10 zile. Se face un control ginecologic cam in 7 zile sa vada medicul daca e totul ok si dupa o perioada nu foarte lunga ar trebui facut un papanicolau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hormonii pot fi detectati si dupa o luna de la pierderea sarcinii sau de la nastere.trebuie sa mergi urgent la medicul pentru o ecografie, pot ramane cheaguri de sange sau resturi embrionare si placentare.de obicei sangerezi sau ai contractii, uneori fatul poate fi mort si nu prezinti simptome, cateva zile sau chiar si o saptamana.la orice modificare aparuta, trebuie sa mergi la doctor. o pierdere de sarcina poate coincide cu data unei menstre, si ai senzatia ca este ciclul si nu pierderea de sarcina.(asta in prima luna). in alte cazuri, daca expulzarea nu a fost completa se face un chiuretaj sau trebuie sa folosesti o doza hozmonala care ajuta la expulzarea resturilor.