Pai incearca sa intri in vorba cu ea, sa o faci sa rada( asta e cel mai important) si apoi sa bati apropouri. Adica sa ii spui ceva de genul ca daca are nevoie de ajutor pate conta oricand pe tine(increderea este si ea importanta), sau chestii din astea. Apoi poti sa iesi cu ea si cu mai multi prieteni in parc(sau oriunde )iar cu timpul sa iesiti numai voi doi sau cand sunteti si cu alti prieteni sa va retrageti impreuna si sa vorbiti(intr-o relatie comunicarea este necesara). Mult succes!
Ce zici de o funda?
Mai intii incearca sa va imprieteniti...si nu trebuie sa o cuceresti, isi va face ea o impresie despre tine asa cum esti.
Alin,primul lucru pe care trebuie sa-l faci ar fi sa afli daca fata asta simte ceva,sau daca te vede cu alti ochi,daca te vede vorba aia,de ce nu incepi cu cateva complimente,mergi incet dar la sigur,fara sa dai de inteles ca-ti place,apoi daca iti da unda verde,aplica vechiul truc cu sucul ca intre amici, cunoasteti-va inainte, si dupa vei vedea ca totul va veni de la sine.bafta romeo.
Hei,mi-am amintit ceva, fii atent aici ce baiat smecher...de fiecare data cand trecea pe langa ea se uita la ea si ii facea cu ochiul,si de multe ori cand ea era prin preajma canta-ce frumoasa esti asta seara,sau uneori o manca din priviri si alte ori ii intorcea spatele,a facut-o pe ea sa-l intrebe ce-i cu el, si el sti ce a facut, s-a riscat.a sarutat-o fara sa astepte nimic in schimb.nici da nici nu. apoi si-a cerut scuze si a plecat baiatu...si ea dupa el, ce zici iti surade ideea.asta e real alin, asa ne-am cunoscut eu si sotul meu.bafta
Incearca sa o chem afara, sa ii dai atentie si in acelasi timp sa fii misterios. Nu ii spune direct ca nu o sa iasa nimic. Vorbeste incet cand vorbesti cu ea si lasa-i un miros de gen: Da sunt misterios, chiar vrei sa fii cu mine?" asta ar putea sa maerga. sau pur si simplu fi dragut cu ea, ajut-o arata'i ca chiar o placi. si fai niste cadouri dragute dar nu prea multe, s-ar putea sa devina pe interes. Succes@!
Ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti cu un trandafir in mana. daca te refuza nu stie ce pierde.
1-Intra in vorba cu ea...
2-Spune-i ca este mereu imbracata cool...
3-Fa-o sa rada
4-Zambeste-i mereu
5-Fii amabil cu ea
6-Invit-o la un suc sau in oras
7-Spune-i ca nu ai mai intalnit o fata asa de treaba ca ea
8-Spune-i ca are niste ohi ca doua margele
9-Fa-i surprize
10-Succes!
Bunea_Stefan_2003 întreabă: