| FatimaS a întrebat:

Înnebunesc, vreau să vorbesc cu el din nou, vreau să ne împăcăm, nu mai pot, nu vreau sa il pierd sau sa aiba pe altcineva...Nu mai pot, mi-e rau, vreau sa ma deblocheze si sa ne împăcăm, nu mai pot, eu înnebunesc acum, mi-e rau, abia scriu, cred că leșin, nu mai pot fara el. Nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot.

35 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Din moment ce numai apari să dai detalii sau să răspunzi la sfaturile ce ți s-au dat, se poate ușor presupune că ești trol.

| FatimaS explică (pentru sabin89):

Nu sunt niciun Troll, am leșinat între timp și mi-a fost și îmi este în continuare foarte rău. Dacă nu am puterea să mai vorbesc, nu înseamnă că sunt Troll.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca te-a si blocat, probabil ca urmatorul pas este sa mearga la Politie ca sa faca plangere impotriva ta, fiindca pari obsedata de persoana lui.
Chestia asta cu "Nu mai pot" este doar in capusorul tau, de ce murit nu moare nimeni din atata lucru, mai ales cand omul ala este disperat sa fuga de tine.

| mihai69 a răspuns:

Ai nevoie de un psiholog bun.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ba poti.

| Bogdaninteligentul a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Acum este în faza de negare. Este nevoie de această etapă în procesul vindecării. Are nevoie de timp și de activități care să-i distragă gândul de la acel "crush."

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Bogdaninteligentul):

De acord. Si cel mai probabil e si adolescenta.

| Bogdaninteligentul a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Și probabil la prima despărțire.

| gabicoo a răspuns:

Încearcă cu Mona - antidepresiv 100% românesc.

| FatimaS explică (pentru gabicoo):

Să știi că mă gândeam să fac asta...Nu e o idee rea. Și așa totul mi-e pierdut. Nu cred că mai are rost să continui.

| gabicoo a răspuns (pentru FatimaS):

Mai bine mergi și discută cu un profesionist - un psiholog bun care să-ți recomande o terapie și un tratament. Cu Mona nu rezolvi nimic. Eu am crezut că întrebarea este pusă la mișto.

| FreddieM a răspuns:

Ce traiesti tu acum este etapa obligatorie in viata oricarei persoane si crede-ma pe cuvant, toti am supravietuit.
Nu exista remediu miraculous, timpul Eleste unicul doctor.
Cheers

| GouDidodino a răspuns:

Linisteste-te, o sa fie bine. Doare la inceput, dar o sa treacă!

| ValentinMihai78 a răspuns:

După patima cu care scrii pari a fi minoră sau cel puțin, 18-20 de ani.
Tu te-ai gândit că în popor se spune "ciorba reîncălzită nu are același gust"?
Ce vrei tu e o relație cu forța, cu sila, nu din iubire.
Ești labilă psihic și nu poți face distincție între realitate și lumea nevăzută! Nu poți să treci mai departe peste o despărțire, fără să faci o dramă, o scenetă din asta!
Crezi că ești singura/ul părăsit/ă? Nu! Dar, majoritatea știm să ne oprim și să ne vedem de viață!
OK, sinucide-te, crezi că vei rezolva ceva? Crezi că el își va pune cenușă în cap și va regreta moartea ta? Nu! Din contră, se va spune despre tine: "săraca, era puțin nebună"!
Trezește-te la realitate, sunt alți băieți, bărbați pe lumea asta! Nu se termină universul cu cel care te-a blocat!

| FatimaS explică (pentru ValentinMihai78):

Sunt băieți, dar el a fost unicul pentru mine...Nu pot fără el, chiar nu pot, oricât de mult m-ați contrazice voi...Am obosit, mi-e și foarte rău.

| Kiran a răspuns:

Daca vrei sa treci peste mai usor, vorbeste cu alti baieti in online, flirteaza, primeste aceeasi atentie cu a fostului tau iubit dar din partea altora si nu neaparat pentru o viitoare relatie, doar sa te ajute in aceasta tranzitie din a-l uita pe el.

Daca tu simti si esti sigura ca fostul tau nu place alta fata deja si motivul acelui block nu este ceva "mare scofala", el va iesi cu prietenii pe undeva, continua sa il stalkaresti daca faci asta deja, ai putea sa o faci chiar si in real, angajeaza-te daca este posibil unde lucreaza el dar niciodata, niciodata sa nu pierzi controlul in fata lui cand este in preajma, ofera-ti acele sentimente ce doar el ti le oferea dar nu il lasa sa stie asta.

| angel6lust a răspuns:

Din păcate, dragodtea nu durează. Va trebui să înveți să treci peste.

| Gabryel85 a răspuns:

Starea asta în care te afli nu îți face bine. Trebuie să ne împăcăm cu ideea că așa se întâmplă, există și despărțiri. Până la urmă, după ce va mai trece ceva timp, te vei simți și tu mai bine. Nu cred că ai cum să grăbești acest proces.

| FatimaS explică (pentru Gabryel85):

Ce usor o spuneti toti...
Dar in locul meu v-ati pus putin? Eu chiar nu pot trece peste si nici nu va fi posibil. Imi este rau si fizic intr-una de atunci si nu imi mai revin. Cum puteți spune asa ceva, cand eu nu pot sa trec peste? Mai bine ma impac cu el, decât sa dau de altii.

| Elaz78 a răspuns (pentru FatimaS):

Nu este obligatoriu să cauți alții… poți sta singură o perioadă până vei fi ok…

| FatimaS explică (pentru Elaz78):

Știi...
Aș vrea să am o relație și să fiu fericită, dar mă gândesc și mă doare că nu se va mai întâmpla niciodată chestia asta și decât sa trăiesc singura toata viata mea si cu durerea ca mi-a dat block din nou de pe un alt cont de tik tok cerandu-i sa ne impacam treptat, fara graba, mai bine prefer sa nu mai fiu aici. Nu vreau sa trăiesc toata viata mea ca voi ramane singura si fara o relație stabila si frumoasă si ca nimeni nu ma va mai iubi vreodată. Simt ca am pierdut totul.

| Gabryel85 a răspuns (pentru FatimaS):

În locul tău am fost și noi cândva. Ne-am dat de ceasul morții câtva timp, dar până la urmă a trecut, că altfel nu am mai fi în viață acum.

Ia-o ușor cu o pauză, încearcă să faci ceva ce te face să te simți ok…
ieși și socializează, asta i cel mai important.
nu cred ca cineva de aici îți vrea răul și toți te îndruma să încerci același lucru. să treci peste.

| Elaz78 a răspuns:

Bună!
ne dai mai multe detalii? de cat timp erați împreună și ce s-a întâmplat?

De 3 luni de cunoscusem pe o anumită aplicatie, am vorbit un timp si dupa am început sa vorbim pe TikTok, iar pana acum 2 săptămâni, cand am avut o ceartă, mi-a zis ca insist prea mult, si dupa a inceput cu ce a inceput si mi-a dat block pe TikTok...

Nu voiam decât sa fiu alaturi de el, atat...Si plus ca l-am ajutat si cu bani...

Aparent, nu eram un cuplu, dar poate eram cat pe ce sa fim...A fost totul frumos pana in acea seara. A fost o conexiune plină de încercări, dar și una care m-a făcut să mă simt cea mai fericită și împlinită...

Era într-o situatie grea si eu am ales sa il si ajut financiar, pentru ca mi-a fost mila de el si nu am vrut nici sa il pierd...Iar acum vreau sa vorbesc din nou cu el si sa ma deblocheze de pe TikTok si sa incercam sa ne impacam, nu mai pot, mi-e din ce in ce mai rau, înnebunesc...

Să nu te superi pentru ce ti scriu.
te a folosit.
asta este de denunțat nu de împăcat.
eu știu ca ți este greu dar trebuie să ieși din bula asta în care te-ai blocat cu ideea ca lui îi pasă de tine și ca erați un cuplu.
cu siguranță acum are pe altcineva căruia să i spună povestea prin care poate sensibiliza cum a făcut cu tine.
sunt oameni care trăiesc din așa ceva.

Nu vreau sa ma gandesc ca e cu altcineva...Mă doare prea tare, am ținut mult la el, am crezut ca imi va da si banii inapoi pe care i-a împrumutat de la mine...Am crezut ca totul va fi bine, dar eu cred ca mai am un pic si nu voi mai fi aici, la cat de rau ma simt.

| IHateCensorship a răspuns (pentru FatimaS):

Heyyyyyy! Te rog, nu mai spune astfel de lucruri. Înțeleg că te simți rău acum, dar vreau să știi că e normal să ai aceste sentimente. Este greu să treci peste o despărțire, mai ales când ai ținut mult la acea persoană.

Dacă simți că nu te ajută, poate ar fi bine să vorbești cu cineva care te poate ajuta, cum ar fi un psiholog. Viața ta valorează mult mai mult decât crezi, și suntem aici pentru tine.

| acelceva a răspuns:

Nu se poate. a uitat de tine, uita si tu de el

| IHateCensorship a răspuns:

Poate că și el se gândește la tine, pentru că nu are cum să te uite, având în vedere că ai fost în viața lui. Cred că ar fi bine să te calmezi întâi, să faci exerciții de respirație și să te gândești la ce s-a întâmplat și cine a greșit. După ce te simți mai bine, poate poți să-i dai un mesaj, dacă așa simți că vrei să faci. Totuși, îmi imaginez că e greu să accepți că v-ați despărțit.

| IHateCensorship a răspuns (pentru IHateCensorship):

Btw, dacă partenerul tău este acum cu altă persoană, ar fi bine să treci peste.

| PureceOvidiu a răspuns:

Te ajut eu știu cum sa va împac, s-ar putea sa reușesc. Da mi mesaj privat sau zi mi aici
Nu glumesc

| IonutNeagoe01 a răspuns:

Proababil ai 15-18 ani. Stai liniștită ca trece. Așteaptă câteva săptămâni și va trece. Iubirea nu e chiar asa cum o vezi tu. Mai ales la 15 - 18 ani. Aia nu e iubite, mai mult prosteala. E normal sa gândești asa la vârsta aia... Pana te măriți îți trece și vei întâlnii mai mulți pana atunci

| FatimaS explică (pentru IonutNeagoe01):

Nu pot, nu pot, nu pot si nici nu voi putea! Vreau sa ma impac, nu sa ma despart! Nu accept, eu mor...