Aiurea, si atunci de ce f multe femei se uita la tine, sau simti priviri adica ca te place, si asta inainte de a te cunoaste?! Fi serios. Se uita, ca atragi.
Intai atrage fizic omu, si apoi afli ce legatura emotionala se poate forma.
Si dupa aia vede ea ce calitati ai, ce leg emotionala iese, etc.
Si chiar daca nu se uita expre, daca accepta sa vina cu tine la o cafea, inseamna ca din start te-a validat fizic chiar daca poate nu constientizeaza, inconstientul ei a dat okey-ul.
Altfel nu va accepta invitatia la plimbare, la cafea, ca sa mai afle ce calitati ai tu apoi.
Pentru ca aia care arata bine, care au familie, care au avut n partenere, nu si-au pus problema, nu discuta despre, si chiar daca stiu, nu ii vezi discutand de asta.
Din contra, aia care au avut probleme, au inceput sa afle ce si cum, ca aveau motivatia sa afle, si asa au ajuns sa stie. Ailaltii nu aveau de ce sa invete despre.
Si daca stie de unde vine, ce si cum, asta nu inseamna ca ajuta ca sa-si faca partenere, nu are nici o treaba una cu alta.
Deci nu inseamna ca daca esti expert, trebuie neaparat sa fi si cuplat.
Eu acum nu mai vreau iubita, imi e bine asa, voiam si eu pe la 30 ani, acum am 43 si jumate.
Vezi cum te contrazici singura, scumpo? De ce sa ma grabesc daca fizicul "nu conteaza''? Lasa ca ma iei tu oricum, ciripesc pe la urechile mele unele chestii din partea ta.
Nu am nici burta, nici chelie, din contra, am o podoaba capilara foarte bogata, ai fi invidioasa pe parul meu, asta asa ca o paranteza.
Nu ma contrazic pentru tine conteaza asa ca ar trebui sa ti cont ca ti se cam duce tineretea si tot pe TPU misuni in loc sa iti traiesti viata
Esti atat de copilaros incat crezi ca o femeie dupa 30 de ani te ia pentru podoaba capilara? Te intreaba de realizari tata
Sa ti zic un secret
O femeie ajunge singura la 30 de ani doar daca e urata si dificila sau a terminat un doctorat
Aia cu doctoratul nu se uita la un muncitor de rand
Asa ca mai bine te grabesti
Nu o iau ca pe o critica, ai dreptatea ta pe alocuri si stiu ca uneori poate exagerez avand unele preocupari pe care nu vreau sa le transform in complexe, mi s-a spus ca parul nu e important in viata insa sunt chestii mai mult decat de suprafata pe care nu vreau sa le mai dezvolt, conteaza si parul, cel putin pentru unii din noi chiar conteaza, adica nu nega importanta fizicului intr-o relatie, in atractie, nu am spus ca doar fizicul conteaza, ci si alte calitati dar fizicul e extrem de important, sunt constient ca toti imbatranim si ne uratim, iar dupa o varsta cand fizicul se trece conteaza altceva, perfect de acord. Nu crezi ca te duci si tu totusi la extreme? ma refer la exemplul cu femeia de 30, de ce nu iei si in calcul ca nu vrea relatie/casatorie? de ce ar fi obligatoriu sa aiba?
Toata lumea isi doreste relatie, nu suntem asexuali sau aromantici. Si sa iei o femeie divortata e nasol de obicei au bagaje emotionale cat casa... si copil la pachet.
Unii poate nu vor pentru ca nu se simt pregatiti, poate ca au alte interese, alte preocupari, nu neaparat ca ar fi prea nasoli, dar, in mare parte asta e varianta ca nu-i vrea nimeni dar trebuie sa te gandesti mai in profunzime.
Cat despre femeia divortata cu copil, nu stiu e sa zic, personal acum as zice ca n-as vrea sa aud, sa ma leg la cap cu una de genul, dar in fond nu e nimic gresit sa-ti refaci viata, gandeste-te ca poate vei pati la fel, problema ta e ca judeci suprafata
Nu te intreaba de realizari, intai iti scaneaza fizicu la nivel inconstient, sau chiar constient, daca nu simte deloc atractie, o doare in cot de tot ce ai tu, calitati, realizari.
Asta cu realizarile e o prostie, ca majoritatea oamenilor si femei si barbati au un servici cu un sal mediu, asa ca asta e de la sine, n-are ce sa mai intrebe.
Ca multi au luat-o impreuna de la zero si nu s-au mai intrebat de realizari, au muncit, au luat masina, casa, etc, mobila.
Nu ma culc ca femeie cu realizarile, nu ma f cu realizarile, nu ma intelg cu realizarile, nu ma iau in brate cu realizarile.
Femeile care se uita la realizari, sunt alea care nu plac pe acela, si il tine de interes.
In rest vrea pe unu cu care sa-si exercite toate alea zise de mine, care nu au nici o treaba cu realizarile.
Ca de realizat poate sa fi realizat ea destule, fara sa aiba nevoie sa mai realizezi si tu cine stie ce, si femeile si barbatii au cam aceleasi jobs in ziua de azi.
Se uita daca e atrasa f tare de el. Nu se uita cand e materialista si nu il place, daca cauta din interes, e normal ca-l cauta si pe ala de doctorat, doar doar o avea bani mai multi.
Dar prietenu meu care atragea de rupea, nici bacu nu avea, si dadea si de intelectuale si de neintelectuale care-l placeau f tare.
Aia era deja la fac de drept, si el nici bacu nu-l avea.
Si acum sunt casatoriti au si copil, si el atrage si acum, ea il place si acum.
Si are doua fac, si aia de ASE, are post bun in banca, el are un job cam cu jumate sal decat ea.
Si-a luat bacu dupa 10 ani cand deja era insurat, dar nici vb de facultate.
Si castravete inseamna ca a avut parte de femei interesate, de el zice ca eliminatoriu e realizarea, facultatea.
Nu stie ce e aia o atractie pe bune, cand femeia nu mai tine cont de nimic, ci doar sa fie cu acel om care o atrage.
O femeie poate ajunge singura la 30 ani in primul rand ca nu a gasit barbatu atragator care sa o atraga ca lumea! Asta daca arata si ea cat de cat.
Daca nu arata bine deloc, tot de aia e singura, ca nu o place unu care o atrage pe ea.
Ca daca o atrage si se simte ea bine, mai face rabat si la caracter si la inteligenta, nu e problema, iar la realizari nu cont, ca si ea are job, si el are ca tot omu.
Mai era una care imi zicea "am dat numa de nenorociti".
Si eu zic "pai ai cautat doar atractivi", si ea zice "cam da, asa e".
Si astia sunt multi din ei cam nesimtiti la caracter, ea asta nu stia.
Daca ma inteleg bine cu ea si ma atrage, si eu atrag, nu ma int ca are copil si ca e divortata, ca daca-mi plac copiii e bine, ca e al meu ca nu, e tot copil si e bine.
Iar bagaj emotional avem cam toti mai mult sau mai putin.
Normal, viata nu inseamna doar sa-ti faci relatii ca tot am vazut multi pe aici care se plangeau ca nu au iar in rest viata lor era buna, pai erau norocosi daca singura lor problema era faptul ca n-au relatie, nu trebuie sa-ti faci un scop din asta, altele trebuie sa fie scopurile, relatia vine de la sine. O relatie nepotrivita iti poate aduce mai multi nervi, mai mult stres si decat intr-o relatie nepotrivita, mai bine iti vezi de viata, dar cumva e o nevoie emotionala a multora, dar cel mai ok e sa vina natural, nu fortat.
Da, au o fixatie cu relatiile astea, o obsesie, nu se invarte viata in jurul la asta, sunt n chestii frumoase, din contra, de multe ori relatiile-s nasoala si asta declarat de multi care au avut.
Citez de la una de 42 ani "nu mai vreau pe nimeni, vreau sa fiu libera, sa fac ce vreau, pentru sex ma rezolv cu cine vreau si atat, nu ca de unde vi, ca de ce vii la ora asta, ca unde te duci, nu mai am chef de rahaturile astea". Si din pacate se cam generalizeaza asta, la multi si multe e asa.
Masculu' poa' sa fie oricum, nu conteaza, poa' sa fie chiar si sarac numa' sa aiba bani multi (din invataturile unei pitzi).
Nu, daca masculu a fost aratos la figura, nu cont daca are bani multi, ajunge sa aiba o munca medie ca si ea.
Pai cum de ce pun accent pe inteligenta? Pai sa iau pe oricare sa nu am ce discuta cu ea?! Esti culmea.
Daca mi-ar lipsi inteligenta, nu m-ar fi interesat sa fie si ea inteligenta cat de cat, ca pe prost nu-l deranjeaza prostia.
Dar na, asa sunt eu, ca mie imi place sa discut subiecte mai serioase, dar putini sunt asa chiar dintre aia inteligenti.
Daca e intelegere, iubire, atractie, respect, comportament frumos, iti zic eu ca nu mai conteaza, ia si ea ce o fi, ca astea tin o relatie si leaga, nu ca am eu 7 facultati.
Ca pana la urma tu ce crezi ca discuta oamenii? Crezi ca aia inteligenti discuta cine stie ce? Iti zic eu ca discuta tot banalitati, si deci chiar NU conteaza daca unul din ei e prea inteligent sau nu, e de ajuns sa fie ca tot omul mediu si ajunge.
Job au amandoi un job mediu cu sal mediu ca oricare, si aia e tot.
Pe mine unul m-a obosit si ma oboseste subiectul asta, sora-mea mi-a zis odata ca sa nu imi fac probleme ca am un fizic ok, iar prietenul ei la nici 20 de ani are fizicul format deja ca pentru un culturist ), numai vorbesc de partea materiala sau alte chestii! i-am mai batut eu apropouri atunci faci cunostinta cu prietenele tale daca zici ca-i pe asa, si a lasat-o moarta, pentru ca sunt constient care e adevarul MOTIV! SPERATI frate ca anii trec, nu-i bai inca e timp