| sinabavaria a întrebat:

Va salut, nu stiu daca am postat unde trebuie dar nu am cu cine sa vorbesc si chiar am nevoie de cateva sfaturi pentru ca chiar am ajuns sa am indoieli si de mine. Sunt cu iubita mea de 3 ani toate bune si frumoase. Ultimele 2 luni e schimbata complet, ce inseamna asta? E obsedata de telefon, sta mereu pe el, nu vorbeste cu mine. I-am cerut frumos sa-mi arate cu cine vb pe wapp, mi-a spus ca o prietena dar nu vrea sub nici o forma sa imi mai arate telefonul. Mentionez ca si-a dezactivat notificarile, plus parola schimbata telefon. Nu pleaca de acasa si amandoi plecam la serviciu, venim seara. Singura mentiune a inceput sala dar asta de 2 saptamani. Nu stiu ce sa fac ea, nu era asa, spune ca vrea intimitatea ei si sa nu imi mai fac filme.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Probabil după 3 ani in care incă nu ai fost in stare să o onorezi cu statutul de soție îi e deja lehamite de relația voastră.

| stef87 a răspuns:

Adevarata relatie este intre persoanele care se simt ok chiar si daca nu mai straluceste nimic intre ei. Atunci cand banalitatea si uzualul nu ucid, ci devin dependenta aia simpla pe care o simteai si cand erai mic: e normal ca parintele sa te trzeasca de dimineata, sora sau fratele sa-ti dea o perna peste ochi sau sa faca o gluma la adresa ta, sa te vezi cu prietenii in week-end etc.
Mai pe scurt, atasament. Simti ca ai nevoie de cealalta persoana pentru ca e parte din lumea ta.

Nu te intereseaza parolele si cu cine vorbeste, pentru ca iti spune ea ce e important, sau chiar iti cere pareri, faceti glume reciproc. Sa controlez cu cin vorbeste mi se pare tentativa de gelozie, care in loc de mediu comod, ofera o limitare, o stare incomoda.

Esti sigur ca totl era bine intre voi? De cand ai devenit gelos pe ea? De cand a inceput sala a inceput ciudatenia? Ti-a motivat de ce face sala, ti-a povestit cum e la sala? Sau te-ai si dus sa vezi, daca nu cumva e vreunu...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cum a mai scris cineva pe aici, voi nu sunteti casatoriti.
De drept vorbind femeia este libera sa se vada cu cine-i place!

| Miruna333 a răspuns:

E clar ca este ceva la mijloc. Nimeni nu se distanteaza in halul ala si isi schimba parolele degeaba. Inselatul in ziua de astazi incepe de foarte multe ori online, cu toate ca posibil sa nu duca nicaieri. dar tot inselat. Nu fizic, dar psihic. Acum nu ar fi imposibil nici sa se intample ceva la munca

Răspuns utilizator avertizat
| Ruxxiiii a răspuns:

Nu asculta la prostiile astea cu casatoria. Incearca sa vorbesti cu ea, daca nu se deschide, nu mai are rost relatia