Nu.
Ei nu stiu cat ti-e de greu,sunt cu mult departe de adevar,nici nu banuiesc.
Numai cine a mancat painea strainatatii ar putea intelege si nici asta nu e sigur,depinde mult de om.
Din punctul lor de vedere,tu esti in strainatate,din ce motiv te-ai putea plange doar ai de toate,vai de capul lor ca uite,au ramas in tara si cat le e lor(!) de greu!
Este modul romanesc de gandire si desi acum te doare, va trebui sa te otelesti, sa nu mai astepti nimic de la ei din moment ce ei te-au uitat si sa intelegi ca esti pe cont propriu.
Stii cand te vor cauta? Atunci cand vor avea nevoie.De un sfat,de o suma de bani, de informatii cum sa plece si ei, etc.Sa nu uiti lucrul asta.
Te vei maturiza mai repede decat ei si vei vedea lucrurile altfel,vei intelege diferenta dintre prieten si cunostinta si dezamagirile vor fi mai putine.
Ingratitudinea si lipsa de loialitate traiesc printre noi,important este sa nu le permiti sa-ti atinga tie sufletul.
Fii tare,esti intre oameni,o vorba buna si o privire deschisa nu au alungat niciodata pe nimeni, zambeste-le celor din jur si-ti vor zambi la randul lor.
Daca le oferi credit sau nu, tu decizi.
Mult curaj!
Acum ai ocazia sa vezi cat de buni prieteni iti erau si ca numai tu ii considerai foarte apropiati cand aceasta impresie era departe de realitate.
Cind am terminat armata toti isi dadeau adresele sa comunice dupa sa continuie intr-un fel prietenia careia nu-i mai vedeam rostul odata ce vremea aia se scursese.N-am luat nici o adresa dar nici pe a mea n-am dat-o.Am raspuns senin ca armata s-a terminat si am plecat.Si la tine e tot la fel. Odata ce nu mai esti cu ei nu inteleg cum sa mai continui o prietenie legata doar pe baza ca ati fost unii cu altii.Nu inteleg cum poate unele mesaje sa o tina in viata.Te vei intilni cu ei probabil dar ceva se va schimba pentrufiecare.
Prietenii vin si pleaca, sunt putini care raman alaturi de tine toata viata. Dar decat relatii multe si superficiale mai bine cateva si bune. Adevarata prietenie trece "proba" timpului si a distantei.
"Blestemat sa fie omul care se increde in om"
Prieteni adevarati in lumea asta perversa si interesata... greu, foarte greu sa gasesti! Eu m-am lecuit de "prieteni"
Inseamna ca nu erati prietenii si din punctul lor de vedere. Destul de simplu si logic, nu?
Ochii care nu se vad se uita.prietenii ti-i faci acolo unde esti si traiesti.asa este normal.
Mda stiu cum e.asa patesc si eu...trebuie sa ma bag eu in seama.doar ca o prietena adevarata vorbesc.in rest nimic...sau daca ii intreb pe aia ce mai e nou toti zic ca nimic si ma enerveazax(.in fine.trebuie sa-ti faci si u prieteni acolo unde te-ai mutat. oricum nu trebuie sa ai incredere in nimeni.doar in familia ta.succes
Acum poti sa le-o platesti poate ca pentru ei tu nu erai decat o jucarie, o marioneta, cu sufletul deschis si doritoare de dragoste de care ei si-au batut joc.si mie mi se intampla la fel.id: meu:malinutza042000