Nu ai nevoie de unul nou, ai nevoie de un ssd si de inca 4gb ram si va merge foarte bine, asta costa cam 200 de lei in total
Instaleaza https://support.google.com/chromeosflex/answer/11541904?hl=en
Sistem de operare modern si rapid, chiar pe laptopuri vechi.
Nu stiu cine e General Grievous.
Vai de noi siriusblack98. Băiatul are 23 de ani și nu știe de StarWars....blasfemie
Eh, asta e un puturos ordinar care de ani de zile pune aceleasi intrebari ca ba vrea laptop nou, ba telefon nou si ca maica-sa si frate-sau sunt "ai dracu" si nu vor sa-i cumpere, pana mai acum ceva vreme folosea numele de general grievous.
Doar de 10 ani? Si totusi cu 1TB? Inca este super.
Cat despre handicap grad 3, esti mai sanatos decat multi altii. Dar mi se pare ca esti cam puturos. Stii ca ai la cine apela si nu vrei sa muncesti. Totusi, mama te tine cu casa si msa la 23 de ani. Ii platesti chirie, mancarea, contribui la plata consumului din casa? Daca nu, mama ta e mai darnica decat oricine.
Salutare!
Nu cred ca ai o mama zgarcita. Poate una care vrea sa te faca sa te descurci singur in viata.Stie ca desii ai un handicap nu ai sa poti sa te descurci toata viata doar din pensie.
Avand in vedere ca ai un laptop iti recomand sa incerci sa lucrezi de acasa.
Eu spre exemplu vand de acasa tot felul de asigurari. Daca te intereseaza jobul te rog sa imi lasi mesaj in privat.