| papushikalove a întrebat:

Mama mea ma bate mereu, am 11 ani sunt clasa a a6a. Orce fac ma bate.Intro zi faceam temele si scriam incet si m-a tras de par mi-a dat palme pumni. mi-a dat cu pumni dupa gat in spate si peste tot. dupa in camera a luat un batz si mi-a dat peste burta peste maini si peste picioare si peste brat. Mia zis ca daca nu invat ma trimite dezbracata pe scari cu cartea in mana.si lui tata u pot sa ii zic pentru ca el ma bate si mai rau. dati-mi un sfat ce sa mai fac?crying

39 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Orice faci te bate! Dar ce faci? Trebuie vazute din ambele puncte de vedere! Desigur, nu cu bataie se rezolva problemele in familie, dar, poate ca si tu trebuie sa inveti mai bine, sa discuti cu mama, sincer, sa o transformi in prietena, sa o respecti, sa o ajuti si sunt convinsa ca va uita curand de acel,, batz"!

| Barajag a răspuns:

Nu o pot numi "parinte" pe mama ta, de ce te-a facut? Sa-ti petreci copilaria in batai? Sa vi mereu de la scoala sau de oriunde, sa te gandesti :"Oare mama mai este nervoasa pe mine?"Deci, nu are dreptul sa dea in tine ca intr-un animal, insa nu ne-ai spus niste motive, de ce te bate mama ta? Pentru ca nu inveti? Atunci sfatul meu este sa fi ambitioasa, sa lasi calculatorul, straduieste-te sa inveti. Eventual discuta cu mama ta cand este calma, intreab-o ce o nelinisteste, ascultand-o, vei reusi sa aplanezi tot ceea ce se intampla acum.Bafta!

| Daria a răspuns:

Nu te supara, dar ''parintii aia a tai''nu se pot numi parinti.Totusi daca e asa cum ai zis tu, suna sau mergi urgent la Protectia copilului. Vorbeste cu psihologul scolii sau cu cineva apropiat tie, asa ceva nu se poate.Aceia sunt oamnei dementi, cu probleme serioase la creier. Fa urgent ceva, ca asa ceva nu se poate.
Imi pare rau. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Vorbeste urgent cu cine sau suna protectia copilului; acesta este numarul:0800 8 200 200.Mai multe detalii gasesti aici:http://www.comunicatedepresa.ro/Telefonul_copilului_0800_8_200_200~Mjg2NjU=

| Alina0491 a răspuns:

Offf sad este o situatie extrem de dificila. Iti propun sa vorbesti cu o matusa, cu o ruda apropiata, sa-i spui ce iti fac parintii tai, poate vei decide sa apelezi la protectia copilului, discuta asta cu un adult sau daca nu, du`te la psihologul scolii tale, impreuna ve-ti gasi o solutie. Imi pare rau pentru tine si mai rau imi pare ca sunt parinti care au tarie sa dea in propriul copil. Ai grija de tine si nu te mai lasa asa, fa ceva. bafta

| danielagoldica a răspuns:

Maica-ta e nebuna! Daca ai parte de asemenea tratamente din partea parintilor atunci nu ai altceva de facut decat sa ii reclami la politie pentru rele tratamente aplicate minorului. Vor plati cu varf si indesat pentru felul in care se poarta cu tine. Mai exista si asociatii pentru protectia copilului pe langa primarii.

| Jadis a răspuns:

Scumpo... Tu zici ca te bate mereu orice ai face. Gandeste-te nu are cum sa te bata din orice. Trebuie sa fi facut tu ceva sau stie mama ta de ce te bate (ea te bate cu un motiv). Nu zic ca ii tin partea mamei tale dar e putin exagerat ce face. Tu doar incearca sa o asculti, sa nu mai faci prostii si sa inveti, sa ii faci pe plac, sa iei note bune la scoala (asta spre binele tau). Incearca asta pentru o perioada de timp. Daca vezi ca nu te bate inseamna ca atunci avea multe motive sa faca asta. Daca tot continua sa te bata si tu sa zicem chiar nu ai facut nimic atunci trebuie luate masuri. Vorbeste cu bunica, matusa, o vecina poate, cu mama prietenai tale cea mai buna. Ele vor sti ce au de facut. Tu doar fa ce ti-am zis pentru o perioada si daca tot asa continua suni la protectia copilului. Sunt unii parinti care is si mai agresivi, deci nu esti singura. Parintii mei nu m-au batut niciodata si daca as fi facut ceva rau numa m-ar certa un pic. Bafta

| Aishaa a răspuns:

Daca situatia este foarte grava du-te la diriginta ta si zi-i. Poate sa contacteze protectia copilului. Mai sunt si altfel de parinti. incearca sa faci ce spun ei si invata. Poate n-au rabdare, discuta cu cineva apropiat [bunicii sau unchi /frate sora daca ai ].

| Byencutzz a răspuns:

Wow:O
tati nu m-a batut niciodata si am 15 ani niciodata nu m-a atins:O si mama cand eram mik pana la 7 ani asa dar nu ma batea asa rau
nu stiu ce sfaturi sa-ti dau doar sa fi cuminte sa incerci sa vb cu mama ta cand nu este sup pe tine si sa o intrebi de ce te bate mereu
incearca si tu sa lasi ceva de la tinewinkingsad altceva nu pot sa-ti zic
sau du-te la protectia copiilor sa le dea o amenda sau ceva mai rau pentru ca un copil nu se bate dar cine mai tine seama de regurile/drepturile alea?
ma ref la dreptul la viata pentru ca uh nu-l ai tie iti este frica sa faci ceva pentru ca o sa fi batuta
imi pare sincer foarte rau pentru tine sper ca lucurile sa se clarifice si sa fiti o familie buna si unita happy

Răspuns utilizator avertizat
| diana a răspuns:

Saracuta de tinecrying
Citesc si ma ingrozesc. Ce situatie dificila.
Sincer, nu prea ai ce face. Daca le spui cred ca iti mai iei inca o chelfăneală, asa ca mai bine nu.Imi pare foarte rau ca nu iti pot da nici un sfat.Singura chestia pe care o pot sugera acum este protectia copilului, dar cred ca nu vrei sa te desparti de ei...
Va trebui sa fi tare, desi intr-o situatie atat de grava chiar nu stiu ce as face...

| Șttefania a răspuns:

Protectia Copiilor.
Imi pare rau pentru tine dar acestia nu merita un copil ca tinesad

| dalyna_2925 a răspuns:

Ori ce ai face inainte de toate gandeste-te bine.este alegere ta. daca suni la protectia copilului te vor lua de la ei si atunci nu o sa mai ai parinti si nu cred ca va fi o solutie. un copil trebuie indrumat de adevarati lui parinti eu nu cred ca un strain te poate iubi cum te iubesc parinti tai.linistestete si gandeste-te ce o supara pe mama ta, apoi lucrul ala nu il mai face.trebuie sa inveti pentru ca in viata o sa ai nevoie. sa iti faci unchile la varsta asa nu este o solutie nici nu ar trebui sa te gandesti.eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu ei si sa le spui ca tu intelegi si de vorba buna sa nu te mai loveasca.ar trebui sa iti asculti parinti pentru ca la aceasta varsta alegerile care se fac nu sunt corecte iar acum incepe pregatirea pentru viata cea ce faci acum iti vor fi de folos.crezi ca daca te vor lua de la parinti vei trai mai bine? astea sunt povesti.

| Genius21 a răspuns:

Doamne fereste...
Fata, suna imediat la protectia copilului. Ce fac parintii tai este inuman. Parinti ca ai tai nu merita sa aiba copii...

| Andrux a răspuns:

Suna la protectia copilului.este cea mai buna solutie! Imi pare rau de situatia ta.sad Sper sa rezolvi cat de curand situatia! Daca nu vrei sa suni la protectia copilului vorbeste cu o ruda, povestestei! Dar cel mai bine ar fi sa suni la protectia copilului! te puup! Ai girja de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing
Este evident ca tu chiar trebuie sa inveti.In clasa a 6-a si nu stii sa scrii? Are toate motivele mama ta, pentru ceea ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga...stiu in ce situatie esti:\uneori si pe mine ma mai cearta mama (suntem de aceeasi varsta) si pot sa spun ca turbeaza laughing nu cred ca te`ar lasa inima sa` suni la protectia copiilului...pe mine cand mama ma cearta tata ma consoleaza si invers sau daca ma cearta tare se opreste ma ia in brae si ma strange strans si incepe sa plangathinking iti urez succes si sa gasesti o solutie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este draga mea:tine minte toate astea. si sa-mi promiti ca nu ai sa uiti cea ce ti se intampa atunci cand ve creste mare si ca tu nu vei face la fel cu copii tai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te loveste fara motive du-te la diriginta ta explica-i situatia ta fara frica sa mearga cu tine la protectia copilului pa te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omoara-i. si mai uita-te la wresling sa invetzi niste manevre. si eu sunt o fata si am 11 ani si sunt in clasa a 6-a
da-le cu pari'! pune-le furadan in mancare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai spune-i la protectia copilului si se rezolva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minciuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa nu mai gresesti si sa inveti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa sa te bata. ca daca te bate tare inseamna ca meriti.TRAIASCA CUREAUA si JOARDA! BATAIE LA FUND recomand eu cu cureua de vreo 2 ori pe zi cum ma bate mama si pe mine pe mine ma bate numai cu cureua dar si cu biciul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine ma bate, dar asta e o corectie foarte buna. Indura ca nu-i chiar asa de rau si ai sa vezi cand te vei face mare ca vei fi mai bun. Ar trebui sa primesti 30 de lovituri de curea cum am primit eu ieri de la mama pentru un 7 la istorie.

| Mariana0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da și are mare dreptate sa te bată. Dacă te bate vei ajunge mai educata și îți va fi mai bine in viața. Și pe mine mă bate mama și foarte bine îmi face. De exemplu când greșesc mă dezbracă mă leagă de un scaun aduce o găleata cu apa apoi își cheamă câteva prietene(de regula 4-5) după ce ajung își scot toate curelele de la blugi le bagă in apa le fac bucla și apoi mă bat toate in jur de 1-3ore. Sunt de acord cu ce fac și mă bucur ca mă educa astfel deoarece este cel mai bun mod mă bucur ca in ultimul timp vin chiar in jur de 9-10 prietene sa o ajute pe mama și unele încep sa folosească chiar și nuiaua care, uda te omoară cu durerea. Sunt de părere ca dacă ești bătută doar de mama ta nu este așa de bine deoarece dacă ești bătută de mai multe femei, dacă ești bătut mai mult timp, dacă obiectele folosite sunt ude ca sa doară mai tare bătaia aplicată este mai eficientă și te va ajut mai mult. Și foarte corect: Trăiască cureaua( și celelalte obiecte ca nuiaua, biciul etc)

| DomnishoaraTPU a răspuns:

N-am înţeles nimic din ce-ai scris. Scrii ca naiba.
Eşti într-a 6-a la 11 ani?
Mai lasă trolling-ul.
Toţi care ţi-au scris aici (în afară de mine şi de anonimul acela care ţi-a spus să înduri) sunt nişte fraieri şi nişte idioţi.
Nickname-ul spune totul.
Eşti doar o leneşă care nu-i place şcoala şi stai zilnic ca proasta cu proştii în Net.
Doamne!
Dacă erai fiica părinţilor mei sau dacă eram ca tine acuma eram în pământ.
Bine îţi fac părinţii tăi!
Să continue!

| annaxz a răspuns (pentru DomnishoaraTPU):

Căreia* in primul rand. si apoi, nu cred ca suntem animale sa nu ne putem rezolva problemele decat prin bataie.

| ashley26pink a răspuns:

Daca nu vrei sa te desparti de ei, tot ce poti sa faci este sa ramai sub terorizarea lor. Dar daca iti doresti foarte mult binele, suna la protectia copilului 0800 8 200 200 si spune-le problema ta. Ii vor pedepsi pe parintii tai cu inchisoarea si tu vei data spre adoptie sau vei fi adoptata de rude.

| PublicName330 a răspuns:

Mama ta nu stie cum sa se comporte. Incearca sa suni la protectia copilului ca femeia sa discute cu mama ta si sa o educe. Iata niste pareri cum sa-ti faci mama mai buna:
Comentariile si discutiile contradictorii despre cresterea si educarea copiilor, cu ce anume hranim copilul, cum reactionam la crizele lui publice de isterie, ce scoala alegem pentru copil, pot fi resimtite ca foarte personale si dureroase. Daca sunteti nou-venita pe planeta mamelor - adica acest site, stiti ca o critica bine plasata va poate provoca dubii grave asupra aptitudinilor dumneavoastra de mama. Sunt putine mamele care nu au vreodata o indoiala in timpul practicarii meseriei de mama. Deci, intrebarea este: cum stii ca esti intr-adevar o mama buna? Sa iti dai seama ce anume i se potriveste copilului tau si sa inveti sa ai incredere in tine este cea mai buna abordare, spun mamele care au deja unul sau mai multi copii. Esti o mama buna, chiar daca ai uneori indoieli! Iata cum trebuie sa faceti ca sa nu va mai temeti de amenintarea supermamelor.Ce lucruri speciale fac mamele bune? Tocmai mi-am distrus pozitia in ceea ce pare a fi un grup grozav de mamici, plin cu femei destepte, profesioniste, care se intalnesc regulat la locul de joaca din parc.
Mai multe detalii pe http://www.desprecopii.com/info-id-3060-nm-Vreti-sa-fiti-o-super-mama.htm#_ si pe http://www.eva.ro/......8591.html, iti voi spune reguli ca sa o faci buna.
1. Fa-o calma
2. Fa-o afectuasa
3. Sa o faci sa aiba rabdare, nu sa te bata
Cam acestea sunt regulile principale, mai jos pe link-ul de mai sus vezi mai multe reguli.
Alte reguli:
1. Nu fii fortat sa dormi la ce ora vrea mama ta.
2. Spune-i ca, daca te bate sau daca tipa la tine fara motiv nu e mama perfecta.
Mai multe detalii in reguli http://sfatulparintilor.ro/......e-sa-faci/
Daca in continuare te bate suna la tatal tau sau Telefonul Copilului 116 111.

| rogvaiv10 a răspuns:

Suna la protectia copilului

| adi227 a răspuns:

Reclamai la protectia copilului si nu o sa te mai bata cand vor vedea amenda noroc