| giuliaaaV a întrebat:

Nu mai suport.Din pacate, tatal meu si-a pierdut slujba in aceasta dimineata.El ma creste singur de la varsta de 3 ani.Mama mea ne-a parasit si a plecat in Germania.Nu stiu ce sa mai fac, sunt disperata.Nici nu prea stie ce job-uri isi poate gasi.Eu acum am 14 ani fara 3 luni.Inainte el lucra de acasa, deoarece avea nevoie de timp sa ma creasca.Insa,acum i-am spus ca ma descurc si singura.Sincer,nu mai inteleg nimic.M-am gandit sa ma angajez eu, desi nu as vrea sa imi neglijez scoala.Invat foarte bine, iau numai 10 si sunt olimpica nationala.Nu vreau sa renunt la educatie,dar daca este nevoie…n-am ce sa fac…sad
Va rog frumos sa ma ajutati,simt ca viata mea nu mai are sens, toata viata a fost plina de traume si suparari.Singura solutie ar fi sa ma sinucid, nu mai suport.

31 răspunsuri:
| 1onurReal1 a răspuns (pentru giuliaaaV):

La 14 ani tu fiind doar copil nu poți avea un loc de muncă legal nicăieri!, ia contactul cu mama ta, să-și facă datoria de mamă, față de tine! Tu meriți tot ajutor, fiincă ești un copil foarte muncitor, și educată de tatăl tău foarte disciplinată, Dumnezeul săte ajute să-ți scoată în cale nu-mai oamenii după inima și sufletul tău copilă! Amin