| adee_5557 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac cu prietena mea cea mai buna. S'a schimbat ca sa zic asa dintr'o data. si desi ar trebui s'o fac nu pot sa accept asta, a inceput sa vorbeasca cu mine in sila, cand ii povestesc ceva nou pare ca nu'i pasa, mai nou sta cu alte persoane [rockeri/rockerite] si eu una nu pot suporta genul acesta de muzica, si nu poate sa inteleaga am incercat sa vorbesc cu ea si la fel, ma trateaza cu indiferenta, zici ca o doare undeva de tot ce spun sau tot ce credbig grin, nu stiu ce sa fac am fost prietene de invidiat iar acum se duce de rapa tot, eu umblu cu un fel de oameni iar ea cu alt fel :-s in prezent total parelele!

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Daca nu are vreun motiv personal de "suparare mare" atunci sigur nu poate sa-ti mai fie prietena...

7 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Nu stiu ce sa-ty zic si eu am fost in cazul tau am lasat-o cateva zile asa pe prietena me a paream indiferenta cu ea cu totul ca in sufletul meu simteam ca ma tradat pe urma a venit ea singura la mine
las-o si u cateva zile desi nu cred ca s-ar schimba deoarece umbla cu rockeri dar totusi incearca

multa bafta

| Ellena a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, ea s-a schimbat trebuie sa accepti asta. a atras`o stilul al care tie nu ti place.cred ca una o ia pe un drum si alta pe alt drum, asta e...nu stiu daca mai e remediu...incearca sa mai vorbesti cu ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io zic sa iti gasesti alta prietenastraight face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu ai mai fi prietena ei pentru ca asa va fi mult mai rau impriestete cu alta fata care te intelege si nu te trateaza la fel asta e raspunsul meu mult succes mai departe tu decizi ce faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal in locul tau mi-as cauta alti prieteni ca nu e ea ultimul om de pe planeta...Si sa ii spui si u ei ca nu mai suporti sa, fiti paralele si ca nu mai aveti nimic in comun.In astfel de prietenii nu poti sa mai ai incredere.

| creidel a răspuns:

Problema e la tine acepto cum e incearca sa asculti niste rock dar de calitate ex sonata arctica -stil loving you daca observi ca ea va cadea in extrema rockului avand prieteni betivi, drogati, cu zeci de pirsuri si tatuaje las-o. eu sunt rocker dar stii uni cam exagereaza cu "viata de rocker"

| ------ a răspuns:

Prieteni din astia...trateaz`o si tu cu indiferenta cum face ea...sincer am avut si eu asa o prietena si pana la urma sa aflu ca de fapt ce ii povesteam ei afla si cel mai bun prieten al iubitului meu.eu zic sa nu ai incredere...sau daca nu vb cu ea fosrte serios si ia o hotarare ce vei face...