Daca nu are vreun motiv personal de "suparare mare" atunci sigur nu poate sa-ti mai fie prietena...
Nu stiu ce sa-ty zic si eu am fost in cazul tau am lasat-o cateva zile asa pe prietena me a paream indiferenta cu ea cu totul ca in sufletul meu simteam ca ma tradat pe urma a venit ea singura la mine
las-o si u cateva zile desi nu cred ca s-ar schimba deoarece umbla cu rockeri dar totusi incearca
multa bafta
Nu stiu ce sa zic, ea s-a schimbat trebuie sa accepti asta. a atras`o stilul al care tie nu ti place.cred ca una o ia pe un drum si alta pe alt drum, asta e...nu stiu daca mai e remediu...incearca sa mai vorbesti cu ea...
Problema e la tine acepto cum e incearca sa asculti niste rock dar de calitate ex sonata arctica -stil loving you daca observi ca ea va cadea in extrema rockului avand prieteni betivi, drogati, cu zeci de pirsuri si tatuaje las-o. eu sunt rocker dar stii uni cam exagereaza cu "viata de rocker"
Prieteni din astia...trateaz`o si tu cu indiferenta cum face ea...sincer am avut si eu asa o prietena si pana la urma sa aflu ca de fapt ce ii povesteam ei afla si cel mai bun prieten al iubitului meu.eu zic sa nu ai incredere...sau daca nu vb cu ea fosrte serios si ia o hotarare ce vei face...
MirunaMMM întreabă: