| Eu2107 a întrebat:

Nu știu dacă s-a postat ultima întrebare. Ideea e că am luat 9.05 în examen și m.am făcut de rușine. Nu cred că mai are rost să optez pentru științele naturii pentru că sunt prea proastă pentru medicină. O parte din familie se comportă de parcă i.ar fi rușine cu nota mea. Mama încă mai are răbdare cu mine și mă iubește. Aș vrea să termin totul dar îmi e prea frică. Nu am prietene și nici prieten cum are toată lumea și nu prea văd motivul să mai încerc. Ajutați-mă cu un sfat!

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

9,05 este o notă mai mult decât decentă - e bună spre foarte bună.

| Frank51 a răspuns:

Eu am luat 6.6 și uite-mă inginer și dezvoltator software happy

| VoidEternal a răspuns:

9 nu e o nota mica si sunt convins ca ai multe variante la dispozitie. Liceul conteaza si nu prea, oricum esti la varsta la care nu stii inca ce fel de om esti, ce te pasioneaza cu adevarat.

| Kiran a răspuns:

Reusesc oameni doar cu liceul sa ajunga directori in unele companii cunoscute pe plan mondial si ai retineti cu o asa buna medie ca nu vei avea sanse pentru un liceu / facultate? Sustinere sa ai si vei putea reusi sa iti faci ceea ce iti doresti.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Cunosc personal avocati in functie care au terminat liceul economic. Medici care au terminat pe filo. Daca esti sanatos, poti face orice. Merita sa iti pui prima optiune stiinte si dupa mai pui ce doresti. Daca nu intrii, te poti transfera dupa. Nimicc nu este un capat de lume

| ovidasmihai a răspuns:

Ai mare încredere în tine. Fii curajoasă. Termină orice facultate ce îți place ție. Nu lua tot ce spune lumea din jurul tău. O viață frumoasă. Succes pe mai departe.

| SkyEL a răspuns:

Da, pentru medicina cred ca trebuie sa te apropii de perfectiune din ce am auzit si eu doar aia cu 10 se duc acolo.

| ioanaaaccdhhdhshshsh a răspuns:

In primul rand, nota pe care ai obtinut-o este chiar buna, multi si ar dori acea nota
in al doilea rand, profilul de la liceul de stiinte ale naturii nu iti garanteaza ca vei deveni doctor, dar meditatiile si indrumarile de la profesori care iti vor da sfaturi si te vor ajuta sa inveti si sa rezolvi grilele pentru admitere da. (in caz ca te duci in Bucuresti)
slabe sanse sa intri fara meditatii la medicina doar din ce inveti la clasa la stiinte ale naturii.

un sfat de al meu, venit de la o persoana care anul acesta a terminat clasa a 12a, ar fi sa urmezi daca doresti un profil uman iar mai apoi sa incepi meditatiile din clasa a 11 a, un exemplu concret ar fi anumiti colegi de ai mei, am urmat stiinte sociale, si au avut mult mai mult timp pentru a invata si a fost mai lejer. (experienta din cadrul unui colegiu national)
si tine minte, profilul liceului nu conteaza asa mult, pe cand modul in care te pregatatesti pentru o admitere da!
am avut o medie modesta la en, dar asta nu m-a impiedicat sa ma transfer anul urmator la un liceu de 9 si ma axez sa fiu mai responsabila luand peste 9 in bac
anul acesta urmeaza sa aplic la facultate, iar toate experientele prin care am trecut m au ajutat sa ma formez ca om in prezent
nu te descuraja si urmeaza ti fix drumul pe care ti l doresti, nimeni nu e perfect si la medicina nu intra doar oamenii foarte inteligenti, intra oamenii care sunt responsabili, consecventi si dornici sa isi atinga obiectivele, daca esti ambitioasa vei reusi in orice iti doresti
bafta pentru urmatorii 4 ani si pentru ce urmeaza pe viitor, vei avea nevoie pentru cei 6 ani de medicina daca nu te razgandesti!

| LuminaDinMine01 a răspuns:

Bună,și eu am susținut evaluare nationala, iar media mea a fost 8, 82(8, 30 mate; 9, 35 română).Nu stiu daca te ajuta sau nu, dar nici eu nu intru la liceu dorit, media fiind cu 40 sutimi peste a mea. Sper doar ca familia ta sa conștientizeze intr-o zi cât de mult ai muncit pentru a atinge aceasta medie! În legătură cu medicina, ÎNCEARCĂ! Nimeni nu reușește nimic din prima(sau se poate, dar trebuie niște bani dați la niște oamnei care asigura locu).Te rog sa ai încredere in tine, pentru ca poți! Succes! Sper sa reușești sa ajungi unde vrei!