| anabelisa a întrebat:

O intrebare si pentru fete si pentru baieti!
Ce impresie va face o fata/un baiat care isi schimba partenerii des?

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Poi depinde,daca este fata : nesigura, nestartonica sau in cel mai rau caz o usuratica!
Daca e baiat: fustangiu, nesatul,, iar aici as continua cu o mare serie de descrieri, dar nu-mi permite vocabularu laughing

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În căutare că nu știe ce vrea!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

O impresie foarte proasta

| darrio2007 a răspuns:

Un caracter nestatornic.Va avea mari probleme in a-si intemeia o familie.Sau sa o mentina.

| UbexFlo a răspuns:

Fata e panarama si baiatul e bunaciunelaughing

| emag a răspuns (pentru UbexFlo):

Intr-adevar, fata o panarama iar baiatul o bunaciune cu un caracter de 2 bani, josnic as putea spune

| ghinionistul112 a răspuns:

In primul rand, fata respectiva daca umbla cu mai multi baieti, sigur ai lasa o impresie foarte proasta la baiat! Si baiatul daca umbla dupa multe fete, tot asa si el o va pati...

| anabelisa explică (pentru ghinionistul112):

Ce vrei sa spui cu as lasa o impresie proasta?
Eu nici macar nu am incercat si nici nu voi incerca asa ceva!
Te sfatuiesc sa gandesti inainte de a da un raspuns!

| ghinionistul112 a răspuns (pentru anabelisa):

Eu am trecut printr-o experienta si stiu de ce am dat acest raspuns! Ai grija ce iti doresti, ca se implineste!

Nici macar nu stiu la ce te referi!
Fii mai explicit.Am postat aceasta intrebare doar pentru a vedea parerile utilizatorilor, nimic mai mult!
Deci, care-i treaba?

Ma refer la momentul in care te-ai intalnit cu aceea persoana si vezi ca iti tradeaza increderea, sa nu mai continui intalnirea... Este de preferat sa comunicati inainte de a lua aceasta hotarare despre o anumita impresia, cai aparentele insala de cele mai multe ori! Dar acum depinde si de tine, ca persoana...

Imi cer scuze daca te simti jignit! Acum am inteles mesajul pe care ai vrut sa-l transmiti.
O seara placuta!

Fii linistita ca sunt obisnuit... si asa sunt vai de steau mea si de viata mea... dar precizez ca sunt un nefericit in dragoste si in viata din cauza ca nu am parinti. dar sa stii ca am cei mai buni parinti din cer si asa ca nu ma complic.
ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatos cat de cat, m-a intarit in ziua necazului meu!

Trist...intradevar!

Ee. acum cum este sa aflii acest eveniment? apropoo, de unde esti?

In niciun caz nu ma bucur sa aflu cand cineva si-a piersut ambii parinti, dar cred ca nu e cazul sa vorbim mai mult de-atat!
Ok?

| doc69 a răspuns:

In mod logic nu ar trebui sa dea niic o impresie doar esti in cautare doar daca la sfarsitul vietii ai ajuns tot intr-o cautarr inseamna ca ai avut mare ghinion sau asteptari supravealuate

| ema_2625 a răspuns:

Ca nu este o persoana serioasa si cauta aventuri, ca nu a gasit persoana potrivita sau cauta sa-si atinga naumite teluri.

| alexutza071 a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa judeci o carte dupa coperta, si cu asta cred ca am spus tot.

| anabelisa explică (pentru alexutza071):

Poti sa fii mai explicita?

| alexutza071 a răspuns (pentru anabelisa):

Buna,ceea ce eu am vrut sa spun este ca daca o fata isi schimba iubitii destul de des asta nu inseamna ca este vreo "pitipoanca", ca sa nu spun altfel, poate fata respectiva nu a gasit intr-adevar dragostea pe care a asteptat-o sau poate ca a avut un motiv intemeiat sa nu ramana cu un baiat.Si,pentru ca in zilele noastre 90% dintre baieti stim deja cum sunt...e foarte greu sa gasesti un baiat care sa te iubeasca doar pe tine.

| Bdtd04 a răspuns:

Pai... eu una as / l-as crede ca este instabil/a. Si ca isi bate joc de relatii

| alexutzabc a răspuns:

O impresie rea.

| crystiyna a răspuns:

Hmm fata face o impresie proasta iar baiatul o impresie buna ( macho man)

| accescrang a răspuns:

Imi lasa impresia de nestatornicie, de viata haotica, incapacitatea de a fi responsabil(a) pe acest plan.