|

O sa povestesc pe scurt: mi-am inselat iubita cu care aveam o relatie de 4 ani de zile cu o fata din mediul in care lucrez cu care flirtam (prin inselat ma refer la cheating, nu m-am culcat cu ea-dar pentru prietena mea era acelasi lucru).Ma doare tare ce am facut, ma doare sufletul ca am pierdut-o si am ranit-o atat de tare, ma doare ca relatia cu ea a ajuns intr-o monotonie care m-a impins s-o insel.Imi este cea mai draga persoana si o iubesc inca foarte mult. Acum, dupa ce am pierdut o realizez cat imi lipseste si simt ca pentru mine s-a reaprins flacara.Nu o mai pot lua inapoi, nici eu nu as fi acceptat ce i-am facut.Am intrat in depresie iar situatia asta cu pandemia nu ma ajuta deloc.Simt ca imi vine sa ma omor,stiu cat de penibil suna si nu cu putin timp in urma radeam ce cei ce spuneau asta, doar ca asta simt, sunt depresiv nu pot sa mai gandesc limpede.Tin sa precizez ca nu mai suntem copii, locuiam de 2 ani impreuna.Ma simt cel mai nenorocit om in viata, i-as fi transmis si ei aceste ganduri dar, pentru ea, nu o sa fie deloc sincer si credibil dupa faza asta.Nu pot sa mananc, nu mai pot sa beau apa, sunt devastat pur si simplu si imi scriu durerile pe un site de socializare...

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca o gandesti la rece:

1. Ai discutat cu alta tipa si cea curenta s-a simtit foarte ofensata si te-a parasit.

2. Relatia parea sa nu mai mearga, doar ca nu iti recunosteai asta. Comunicarea dintre voi era stricata.

In ambele situatii, se pare ca si tu ai simtit nevoia de schimbare, dar si prietena asta cu care stateai a simtit nevoia de schimbare.

Cum dragostea dureaza 3 ani daca nu apare nimic nou sau altcineva as adauga eu, asta este situatia.

Daca o iubesti las-o sa plece si gaseste-ti alta.

Acum, cu statul in casa mai mult, lumea intra mai tare pe chaturi si poti sa iti gasesti mai repede pe cineva.

Da, te simti nasol, depresiv, etc. Dar de ce te simti asa ar fi intrebarea? Pt ca te consideri vinovat ca ai rupt o relatie deja rupta? Sau ca ai iesit din banda de confort si acum trebuie sa te refaci?

Oricum ar fi, daca fosta ta prietena este atat de tare setata pe directia de despartire, ceva mai mult este acolo putred, mai mult decat crezi.

Expresia deschide ochii si gandeste la rece, ar putea sa te ajute.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa, si? Noi ce trebuie sa facem? Sa iti dam dreptate?

| a răspuns:

Nu te-a impins monotonia, ci tu singur. Daca aveai o problemă in relație puteai sa vorbesti cu ea, ca de aia e relație sa comunicati.
Resemneazăte ca poate e mai bine asa, daca mai era iubire mare intre voi nu se ajungea nici in stadiul in care sa nu mai puteti repara si nici la înșelat.La tine este obisnuinta acum, iti e greu sa te desprinzi de faptul că stăteai cu ea, ca făceați anumite activitati etc (si eu am trecut prin asta după o relație de 8 ani) dar pe a conștientizeze treptat ca vei trece peste.
Într-adevăr pandemia nu te prea ajuta petru ca acum ai avea nevoie sa iesi, sa socializezi etc dar multumeste-te daca mergi la munca si poti comunica acolo, socializeaza pe internet, gasesteti o activitate acasa ce sa iti ocupe timpul, gaseste o persoana la care sa te confesezi.

| a răspuns:

Îți meriți soarta. Dacă tu suferi, ea ce să mai zică? Tot tu ești victima, ă? laughing #smiorc

| a răspuns:

Mi-a dat o lacrima la coiț

| a răspuns:

Mai bine iti recomand spitalul de nebuni!