| robin39999 a întrebat:

Am si eu o problema. Mereu cand merg la tara, tata imi zice ca plecam in 2 saptamani, dar se intampla altceva! De exemplu acum sunt la tara si sunt de 3 saptamani si a zis ca maine vom pleca, dar nu sunt sigur pentru ca unora le spune ca vom pleca luni, iar eu mor de plictiseala aici! Un sfat cum sa-l conving sa plecam maine? Funda pentru cel mai bun raspuns!

25 răspunsuri:
| Fikki a răspuns:

Tatal tau este o fire foarte " schimbabila ". Genul acesta de oameni nu au remediu - crede-ma, si tata este asa -. Incearca sa ii explicit de ce vrei sa pleci, dar pe un ton calm - nu o face ca si cum i-ai reclama ceva -. Invata sa-ti spui punctual de vedere.

| robin39999 explică (pentru Fikki):

Ii spun ceea ce imi doresc, insa el se enerveaza si incepe sa tipe...

| Fikki a răspuns (pentru robin39999):

Asta e urat. Ar trebui sa tina cont de parerea ta chiar daca esti copil iar el este adult. Presupun ca ar trebui sa incerci sa il iei cu frumosul sau sa rogi pe altcineva sa vorbeasca cu el - cineva pe care stii tu ca el o sa-l/o asculte -.

| RobDogg a răspuns:

Dar mama ta? Nu zice nimic? Totusi, eu iti recomand opusul la ce a zis Fikki, incearca sa te impui sau ai laptop sau PC acolo? Ne putem juca ceva impreuna sa treaca timpul xD

| robin39999 explică (pentru RobDogg):

Am laptop. am incercat sa copiez niste jocuri, insa laptop-ul nu este asa performant si nu a mers, asa ca tata ziua stau si ma plictisesc!

| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns:

Frate eu te cred,am un tata foarte asemanator, e comunist, numai ce stie el, cand mergem si noi la tara cica stam cateva ore dar plecam peste cateva zile, sau cand mergem la picnic zice ca stam mult si stam foarte putin.Si da,stiu,se enerveaza daca ii zici parerea ta si nu ii pasa, se crizeaza, stiu cum e.
Eu zic asa
Mergi la el si ii spui:
-Tata, sti, eu aici ma cam plictisesc si maine vreau sa ies si eu cu colegii pe afara ca nu ne-am vazut demult.Sau chesti d'astea,fi calm, ia-l foarte frumos, incearca sa-l respecti, deci cum ar veni, prefate ca iti place acolo dar ai de lucru in oras laughing
Serbus toati

| RobDogg a răspuns:

Daca ii dam pe emotii, eu am un tata betiv laughing well, mama si tata sunt divortati, taica-meu e cam enervant asa... Dar am ceva in comun cu el, care ma face sa nu il urasc asa tare, ei bine, sunt voluntar la SABIF, am doar 15 ani si chestia asta nu prea e permisa (trebuie minim 18) si tata fiindca lucreaza la SABIF (Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov) este asistent medical, si ma ia cu el pe ambulanta... De ce nu incerci sa gasesti ceva in comun cu el? Poate nu e un tata chiar asa rau.

| robin39999 explică (pentru RobDogg):

Stiu ca nu este rau, dar ma face sa cred asta prin vorbele si faptele sale.Am observat ca majoritatea copiilor de 12-18 ani au aceeasi problema cu parinti, care eu cred ca se datoreaza faptului ca pe timpul lor nu au invatat cum o facem noi acum si nu stiu sa se exprime si astfel ies discutiile!
Totusi ar trebui luate masuri pentru ca noi suferim din cauza lor si nu mi se pare corect!

| mona a răspuns:

Daca ai un tata orgolios nu cred ca il poti convinge sa plecati mai repede, oricum pana luni nu mai e mult

| RobDogg a răspuns (pentru robin39999):

Hai sa-i omoram pe tatii orgoliosi si rai! Cine e cu mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Smiorcaie-te, functioneaza mereu.

| anonimul998877 a răspuns:

Spune-i ca iti e rau si vrei la spital.Sau ma nu ppti sa te caci decât la tine acasa.La mine merge

| RandomDeTot a răspuns:

Nu incerca sa i-l convingi sa plecati maine incearca sa stai la tara cat doreste el gandeste-te doar cate a facut el pentru tine cred ca macar atat poti sa faci pentru el fiindca probabil chiar ii place la tara big grin

| Fatamuntilor a răspuns:

Pana luni nu mult.Dar daca nici una din metodele anti plictiseala nu merge ii poti spune ca ai teme de facut. Orice parinte se e bucuros ca copilul e preucupat de scoala.

| robin39999 explică (pentru Fatamuntilor):

Am cartile la mine!

| robin39999 explică:

Spuneti-mi si mie ce sa fac ca sa se simta si el la fel ca mine.Am vorbit aseara cu el si a decis de unul singur(noi suntem 4 in familie) sa plecam luni.

| thegatekeeper a răspuns:

Poate ca nu e chiar o solutie "etica", dar ai putea sa te prefaci bolnav sau ca iti este foarte rau. Asta ar putea functiona in cazul in care nu exista niciun spital sau doctor in zona in care te afli, la tara. Daca orice altceva nu a mers, ai putea sa incerci asta, cu conditia sa nu iti revii "miraculos" de indata ce ajungeti acasa.

| Fikki a răspuns (pentru RobDogg):

Eu am spus ce am spus din proprie experienta. Genul acesta de oameni trebuie luati cu frumosul. Daca incerci sa te impui mai tare ii intarati si raspunsul tot "nu" o sa fie.

| William a răspuns (pentru Fikki):

''Schimbabila''? Zau asa frate de cuvantul schimbator nu ai auzit? Puteai sa spui ca tatal sau este o fire indecisa, nehotarata.

| RobDogg a răspuns (pentru Fikki):

De fapt, eu cand o enervez pe mama, tot ca mine iese tongue

| Fikki a răspuns (pentru William):

Tocmai de aia era si in ghilimele pentru cei cu mai putin crbl ca tine care nu au simtul umorului prea dezvoltat. ( sau deloc )
îmi pare sincer rău. Ca o gluma sa fie buna trebuie sa conțină neapărat sex, bani si droguri?!

| William a răspuns (pentru Fikki):

Nu. Ca o gluma sa fie buna trebuie sa fie scrisa corect.

| Fikki a răspuns (pentru William):

Da, intr-adevar ai si tu dreptatea ta. Dar, sunt altii care scriu si mai groaznic si nimeni nu le spune nimic - li se pare normal, iar cei care pun cuvintele gresite intre ghilimele sunt taxati. Foarte tare chestia asta. Imi suna a gluma - pacat ca e real.

| XtiGrEx3S a răspuns:

Incearca sa iti spui opinia sincera despre statul la tara... poate data viitoare te lasa acasawinking

| IonelaaaS a răspuns:

Eu nu prea inteleg chestia asta cu "sunt la tara si ma plictisesc".Eu sunt de la tara si nu ma plictisesc laughing