| danyyy_9054 a întrebat:

Sal tuturor intrebarea este urmatoarea: ce sa fac sau cum sa abordez problema daca ea a spus ca nu ma mai iubeste dupa 2 ani (ea fiind plecata in italia de vreo 3 luni am vb pe mess dar vb cu mine numai cu lasa-ma in pace vezi-ti de viata ta etc) si un timp nu am mai vb cu ea pe mess ca oricum nu imi raspundea si in ziua de craciun a vb cu mine i-am trimis la multi ani nu a rasp dupa care am intrat pe ea si am vb un pic de familii si cam atat nimic despre noi 2. cum fac sa o determin sa mai vb si sa vada ca m-am schimbat sau sa o cuceresc? mersi

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Poate te inspira asta? http://www.youtube.com/watch?v=5t5qY_xqQaM

| luiza a răspuns:

Poate ca ar trebui sa te opresti din "a intra pe ea", macar pentru o perioada. poate chiar nu te mai iubeste si atunci te chinuiesti de geaba. dragoste cu forta nu se face.

| eagleeye a răspuns:

Da-i spatiu! stai mai retras! fa-o sa i se faca dor de tine! iubirea cere sacrificii uneori! las-o sa faca si ea pasi! altfel o sa pari un simplu disperat

| BlueLine a răspuns:

Fetele astea :-l
E greu sa faci asta depinde daca poti dar din cate zici nu cred ca mai poti sa te mai apropii foarte tare de ea sa ii arati foarte multe ea probabil o sa te lase sa vorbesti singur ca si cum vorbesti in plus si doare foarte tare adica mai bine nu mai vorbesti deloc decat sa te faca mai tare sa suferiwinking Bafta si ai grija tongue

| utilizatorrr a răspuns:

Te poti duce la ea in Italia si sa ii faci o surpriza...big grin.vorbiti...si vezy unde ajungeti. iar daca nu ai de gand sa faci atata drum pentru ea atunci trimitei o scrisoare si un inelbatting eyelashes. sau sstiu euthinking uimesti`o. sper ca te-am ajutat. Funda?