anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am ceva probleme cu prietena mea...pfff.nu stiu suntem de 3 luni impreuna si intr-o zi asa din senin a devenit rece...eu vazand asta am devenit rece si eu... dupaceea dupa o perioada mi-a spus ca ma vede ca pe un prieten...eu am zis ca e ok si ca nu va merge relatie.ne-am despartit...prima zi de fapt atunci pe moment imi era bine si ei la fel... dar a doua zi a adus sentimente neplacutetongue... dupa 2 zile ne-am impacat si acum a trecut o saptamana iarasi trecem prin acelasi lucru...nu stiu ce se intampla? chiar sunt confuz

Răspuns Câştigător
| ada a răspuns:

Poate ca nici ea nu e comvinsa de ceea ce vrea.Sau poate ca e doar o tehnica sa te atraga mai tare in mrejele ei.Nu stii ca idifernta ucide? Eu sunt o tanara si iti spun ca noua fetelor ne place sa ne jucam cu focul la inceput, ne place sa dam ignore si sa revenim cand vrem noi, pana ajungem sigure pe sentimentele noastre.Incearca sa faci si tu acelasi lucru. Pur si simplu ignora-o atat atunci cand iti face ea fazele astea, cat si cand ii e lumea mai draga, ca sa simta si ea cum e.Cui pe cui se scoate! Si daca nu merge nici asa, iseamna ca fata chiar alte ganduri si alte planuri. Dar in lumea asta sunt o gramada de fete.Nu o sa ramai singur, crede-maa!

8 răspunsuri:
| LittleZyzy a răspuns:

Trebuie totusi sa luati o decizie definitiva. ori impreuna, ori despartiti. daca zici ca nu prea mai merge si ea te vede doar ca pe un amic, nu cred ca mai e vorba de iubire ci doar de obisnuinta, atasament.de ce sa va mai complicati mai bine fiecare pe drumul lui chiar daca o sa fie greu la inceputwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa o ignori si sa lasi sa treaca mult timp fara ca voi sa nu vorbiti. daca ea incearca sa comunice cu tine fara ca tu sa o intrebi ceva inseamna ca simte ceva pentru tine...

| georgesur a răspuns:

Fii mai putin orgolios(tifnos), mai putin suspicios, ...lasa sa treaca de la tine, dar observa daca incearca si ea acelasi lucru.Cu timpul confuzia va trece si va veti lamuri daca sentimentele voastre sunt puternice!
PS-atentie, virsta voastra(adolescenta?)este si virsta cautarilor(la ambii)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa zic din cele povestite lipseste pasiunea. e rau daca va plictisiti.mai bine pune punct acum si doare mai putin decat sa lungesti boala.sau poate ca ea are probleme si nu poate discuta despre ele.trebuie sa cautati raspunsul impreuna, numai asa iti vei da seama daca puteti continua ca iubiti sau ca prieteni. discutati si vedeti ce iese la analiza.bafta

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca sa stai de vb cu ea si decideti ce este de facut, incearca sa vezi ce are, poate a intalnit alta persoana si nu vrea sa iti spuna inca nu este decisa ce sa faca. Daca vezi ca nu merge nu insista, fete gasesti important este sa ai rabdare, toate la timpul lor.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori are alt prieten, ori nu se simte bine, ori parintii i-au spus vorbe grele, sau nu le convine parintilor ce prieten are fata lor, mai converseaza cu ea sa afli de ce e asa de rece.

| silvia_3962 a răspuns:

Incerca sa vorbesti cu ea sa vezi ce sa intampla cu ea poate are o problema de familie sau de sanatate. si ii este forte rusine. sa iti spuna sau poate este plictisita de tine si ar vrea sa incerce alceva.
Mai bine incerca sa vorbesti cu ea sa sa vezi ce are si apoi date pe langa ea. si ce face un baiat iubitei ei. sa o faci mai vesela si mai increzatoare in ea. Succes!

assiris
| assiris a răspuns:

Daca in trei luni ati ajuns asa e grav. Sunteti ca o barca ce ia apa dupa primele 300 de metri de la mal. Cu ea nu aveti sanse sa treceti oceanul. Trebuie sa vedeti ce nu merge si apoi sa luati de comuna acord o hotarire inteleapta pentru binele vostru.