anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am nevoie de niste sfaturi de la voi, sunt o persoană foarte rușinoasă cu fetele, acum cam 3-4 luni îmi plăcea de o fată, ea este de etnie romă, asta nu este o problemă, tot atunci am aflat că și ea mă place și am mai aflat că ma salutat de mai multe ori doar cu nu am observat, puțin timp după asta i-am dat mesaj spunând-ui că o plac, ea nu mi-a spus că mă place, am vorbit cam 1 oră atunci pe Instagram și era cam seacă și am încheiat eu conversația, eu inca o plac, ba chiar sunt înnebunit după ea, eu am 18 ani iar ea 16, la liceu mai mereu facem contact vizual fără să zicem nici unul dintre noi nimic, nu știu ce să fac.

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Zilnic faci contact vizual cu zeci, poate sute de oameni, asta nu inseamna ca va complaceti. Este de etnie roma, daca nu ai propria ta casa pentru a o separa de cultura ei, atunci este imposibila situatia voastra din cauza normelor romilor. Daca retin bine ai zis intr-un alt topic ca a fost casatorita, nu te deranjeaza ca inca de pe acum sa alegi o femeie care a iubit atat sentimental cat poate si fizic alta persoana?

Nu incepe sa te atasezi de persoane care ti se par ca ar dori sa te accepte asa cum esti, vei creste, corpul se va modifica in fiecare deceniu si nu vei arata cum esti acum. Legat de fata, ce relatie vrei cu ea daca iti e rusine? (si culmea, nu e rusinea de a fi respins neaparat de persoana ce o iubesti, ci o rusine generala).

Pe scurt, intelege ce inseamna sa iubesti un om, formele sale de a se manifesta si dupa uita-te in relatiile altora sa vezi daca ceea ce ai inteles este in jurul tau. O relatie nu vine doar din pofta unor conditii sociale adolescentine sau din dorinta de a deveni barbat, o sa te coste asta mai tarziu cu regrete.

| AnonimQuestion71 a răspuns (pentru Kiran):

Wow. citind ce ai spus am avut un moment de iluminare, mulțumesc!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca un om nu are un interes dezvolta comportament de genul, nu o atragi fizic, nu contează etnia și că nu e chimia aia între voi doi

| Violleta2022 a răspuns:

Fugi, fugi cat poti de departe de fata aia, daca nu vrei sa ai probleme serioase cu tatal lor, bulibasa!
Fetele romilor se vand pe bani multi, iar daca te legi cumva de fata lor, ceia iti pot lua gatul, te multileaza sau iti ameninta familia.
Ai mai postat odata intrebarea asta, dar vad ca tot revii de parca nu intelegi ce-ti scriem.'

| Thomasselby a răspuns (pentru Violleta2022):

Băi Violeta ești de-a dreptul nesimțit de rasistă. Tu chiar crezi că se mai trăiește ca în 1900 toamne?! Ești o jegoasă

| Violleta2022 a răspuns (pentru Thomasselby):

Lasa ca avem nevoie si de astia ca tine, la maturat si spalat toalete, ca de altceva nu esti bun.

| 1onurReal1 a răspuns:

Sincer este minor, atât pot spune despre situația ta, căci relație nu are cum să fie între o minoră și un bărbat de 18 ani major!

Dar dacă copila aceia își asumă cu propria ei decizie cu propriul ei consimțământ, având în vedere toate riscurile! o "relație" cu tine, își va distruge viața copilăria adolescența...